Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπή λειτουργίας στις σάλπιγγες

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μένα,την Τρίτη στις 10 του μήνα έχω το πρώτο μου ραντεβού με την ομάδα εξωσωματικής του Μητέρα.

Εχω ήδη δυο παιδάκια δίδυμα 14 χρονών με φυσιολογική σύλληψη αλλά μετά από κάποια περιπέτεια που πέρασα αναγκάστηκα να κάνω διακοπή στη λειτουργία των σάλπιγγων.

Οι εξετάσεις της προγεστερόνης της προλακτίνης και κάποιες άλλες που μου πε ο γυναικολόγος μου να κάνω σαν προγεννητικές ειναι πολυ καλα τα ποσοστα τους,αυτο που με αγχωνει ειναι οι εξετασεις του αντρα μου που θα κανει την Τριτη και αν με την πρωτη φορα θα τα καταφερω η οχι.

Θα θελα παρα πολυ να χαρισω στον αντρα μου ενα παιδακι,ειμαι προσφατα παντρεμενη δευτερη φορα και δε μπορω να χαρω το γαμο μου απ το αγχος που μεχει καταβαλλει.

Μπορει καποια κοπελα να μου πει τη διαδικασια απ τη πρωτη φορα που επισκεφτεσαι την ομαδα εξωσωματικης ποσο καιρο σε παιρνει με φαρμακα,παρακολουθησεις μεχρι την εμβρυομεταφορα?

Συγγνωμη για την πολυλογια μου αλλα μεχρι την Τριτη μου φαινονται οι μερες ατελειωτες και θαθελα παρα πολυ να ξερω τι με περιμενει.

Σας ευχαριστω πολυ..

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...