Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ

Recommended Posts

Θα ηθελα απο τις πολλες κοπελες που εχουν περασει αυτες τις 14 μερες της αγωνιας (μερες μετα την εμβρυομεταφορα) να μου πουν πως περασαν

αυτες τις μερες?

τι εντολες σας εδωσαν οι γιατροι?

συνεχεια ξαμπλα καναπε κρεβατι?

Σας ρωτω γιατι σε λιγο καιρο θα κανω και εγω εμβρυομεταφορα

και θελω να κανω οτι ειναι το σωστοτερο.

απλα αναφερω οτι εχω περασει αυτες τις μερες αγωνιας πολλες φορες

και μια απο αυτες τις πολλες φορες τα καταφερα! η κορη μου ειναι σε λιγες μερες 2 ετων! σε εκεινη την φορα λοιπον απλα ειμουν στο σπιτι 4 μερες καναπε κρεβατι τηλεοραση κτλ χωρις δουλειες με περισσοτερο υπνο

αλλα την πεμπτη μερα πηγα χαλαρα στην δουλεια μου που ηταν πολυ κοντα στο σπιτι και καθηστικη και λιγες ωρες. παρομοια συμπεριφερθηκα και ολες τις αλλες φορες αλλα χωρις αποτελεσμα. απλα τωρα πια με το παιδι στο σπιτι δεν ειναι και τοσο ευκολο να μην κανεις τιποτα αν και εχω τεραστια βοηθεια απο το συζηγο.

θα εκτιμουσα πολυ τις απαντησεις σας.

Διαφημίσεις

καλησπερα,νομιζω οτι απαντησες ηδη στην ερωτηση σου...ασε που δεν υπαρχει συνταγη επιτυχιας...οτι εκανες κ συ,πανω κατω κανουν ολες,αλλες ειναι τυχερες,σαν εμας,κ αλλες λιγοτερο,καλη επιτυχια..

Καλημέρα,μήπως μπορεί καμιά κοπελιά να μενημερώσει στο πρώτο ραντεβού με την ομάδα εξωσωματικής τι θα μου πουν να κάνω?

Εχω κάνει εξετασεις για προγεστερονη οιστραδιολη προλακτινη και θυροειδη και ειναι αριστες απ οτι μου ειπε ο γιατρος μου.

Τη Τριτη εχω ραντεβου στο Μητερα για υπερηχο και καλλιεργεια κολπικου υγρου και συναντηση βεβαια με την ομαδα εξωσωματικης του Μητερα που συνεργαζεται ο γιατρος μου θαναι η 10 μερα του κυκλου μου.

Υπαρχει περιπτωση να μου ξεκινησουν χαπια απ αυτο το μηνα και να μου κανουν ωοληψια μεσα στο Μαιο?

Συγγνωμη αν ειναι γελειες οι ερωτησεις μου αλλα ειναι η πρωτη μου φορα και μεχει φαει το αγχος.

καλημερα κοριτσια! κι εγω σε αναμονη μεχρι το αποτελεσμα!! 13/5 χοριακη!!

lion σου ευχομαι τα καλυτερα,αλλωστε το εχεις ξαναπερασει και ξερεις πολυ καλα τα πραγματα.Θετικες σκεψεις και ολα θα πανε καλα!!

twins ειναι η πρωτη σου προσπαθεια; Αν θυμαμαι καλα το πρωτο ραντεβου ειναι προγραμματισμου.Η αναλογη θεραπεια ξεκιναει με την περιοδο σου.Θ ασε καθοδηγησουν απο το κεντρο για τα παντα,μην αγχωνεσαι!

Ναι emi μου ειναι η πρωτη προσπαθεια με εξωσωματικη αν κι εχω δυο παιδακια διδυμακια με φυσιολογικη συλληψη μετα ομως απο μια περιπετεια που ειχα μονο με εξωσωματικη μπορω πλεον να συλλαβω.

Δηλαδη προφανως θα ξεκινησω απο Ιουνιο μαλλον :-(......τι αγωνια κι αυτη,ευχομαι να σας πανε ολα καλα και να χετε τα καλυτερα αποτελεσματα χοριακης

Διαφημίσεις

να σου ζησουν τα παιδακια σου twins!! λογικα μαλλον με τον επομενο κυκλο σου θα ξεκινησει η διαδικασια οπως ειπες κι εσυ τον ιουνιο,γιατι τις ενεσεις ξεκινας με την περιοδο σου,εκτος κι αν πας σε φυσικο κυκλο.

με τι τροπο θα γινει η διαδικασια;

να σου ζησουν τα παιδακια σου twins!! λογικα μαλλον με τον επομενο κυκλο σου θα ξεκινησει η διαδικασια οπως ειπες κι εσυ τον ιουνιο,γιατι τις ενεσεις ξεκινας με την περιοδο σου,εκτος κι αν πας σε φυσικο κυκλο.

με τι τροπο θα γινει η διαδικασια;

σευχαριστω πολυ καλη μου,η περιοδος μου τωρα μου ρθε 30/4 λογικα τελη Μαιου θα μου ρθει η επομενη,αναγκαστηκα κι εκανα μια επεμβαση στις σαλπιγγες κι ο γιατρος μου ειπε οτι με εξωσωματικη θα μπορουσα να κανω τριτο παιδακι.δεν το χα βεβαια στο προγραμμα γιατι ημουν χωρισμενη,οταν εκανα την επεμβαση ελα ομως που ο καλος Θεουλης με λυπηθηκε να πορευτω μονη μου :rolleyes: τον υπολοιπο βιο μου και μου στειλε εναν ανθρωπακο και τωρα ειμαι 3 μηνες φρεσκοπαντρεμενη 2 φορα και θελει πολυ ενα παιδακι?...:lol::lol: κι εγω επειδη τον λατρευω δεν εχω σκοπο να του χαλασω χατηρι οσα κι αν χρειαστει να περασω.Αυτα βεβαια ταποφασιζει ο Θεος και πανω απ ολα χρειαζεται πιστη σ Αυτον.

Δεν εχω ιδεα ποια διαδικασια θα ακολουθησουν ο γιατρος μου μου ειπε την Τριτη να παω και σπερμα του συζηγου για εξεταση και ναρθω σε επαφη με την ομαδα που συνεργαζεται.Οι εξετασεις οπως ειπα και παραπανω εχουν βγει η προγεστερονη 16.38 την 21 μερα του κυκλου η προλακτινη 5,7,οιστραδιολη 94 την 3 μερα του κυκλου μου φαινεται,τωρα καλες κακες οι τιμες ο γιατρος μου πε αριστες,το πε για παρηγορια η ειναι χαμηλες?δε ξερω :-(

Οποτε θα σε καθοδηγησουν απο το κεντρο .

Ολα θα πανε καλα! Αρα περιμενουμε νεα σου την τριτη που θα πας!! Αντε με το καλο!

ευχαριστω πολυ πολυ......σε ολες σας οτι καλυτερο ευχομαι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...