Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απο καρδια πως πατε?

Recommended Posts

καλησπερα,

ηθελα να ρωτησω,εχετε κανενα θεμα με την καρδια στην εγκυμοσυνη? σας πιανουν τιποτα αρρυθμιες και σουβλιες η μονο εγω τα παθαινω αυτα?

οταν ειχα ρωτησει το γιατρο στις αρχες μου ειχε πει ειναι νορμαλ να νοιωθω ενα φτερουγισμα,αλλα τοσο καιρο μετα εγω ακομα φτερουγιζω και μαλλον δυσαρεστο μου ειναι ολο αυτο. μηπως θα πρεπει να επισκεφτω καρδιολογο?

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

καλημέρα φίλη μου. Θα σε συμβουλευα να κανεις ενα υπερηχο καρδιας.χωρις να θελω να σε ανυσηχισω αλλα πρεπει να το κανεις. Στον προγεννετικό ελεγχο δεν στο ειχαν στην λιστα? εγω δεν ειχα κιανει ποτε, και στην14 εβδομαδα εκανα τριπλεξ και πραγματι εχω στην μητροειδη ενα ειδος χαλαρωτητας, που δεν το ηξερα. η εκθεση σταλθηκε στον γυηναικολογο μου, και πηρα τις σχετικες συμβουλες και προφυλαξεις.

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Εγω ειχα ταχυπαλμιες καποιες φορες...με επιαναν και στον υπνο...απο το δευτερο τριμηνο και μετα.Βεβαια γενικως εχω ενα θεμα με ταχυπαλμιες στη ζωη μου.Το ειπα στο γιατρο και μου ειπε αν γινουν πιο συχνες να κανονιζε να με δει ενας καρδιολογος.Εχω κανει απειρα καρδιογραφηματα στη ζωη μου αλλα παντα ολα εβγαναν καθαρα οποτε δεν ανησυχησα και το ξεχασα.Τωρα εσυ δε χανεις και τπτ να πας να σε δει ενας καρδιολογος αν και πιστευω ειναι λογω εγκυμοσυνης.Δεν ξερω αν εχεις σκοπο να θηλασεις...που στο ευχομαι να το κανεις...αλλα να εχεις στο νου σου οτι και την ωρα που θηλαζεις στην αρχη μπορει να εχεις ταχυπαλμιες-αρρυθμιες...εχω ειχα απο την πρωτη μερα στο μαιευτηριο αλλα η μαια μου με καθυσηχασε οτι ειναι φυσιολογικο.

καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

SMARA στο πακετο του προγεννητικου μου ειχε οτι εξεταση θες εκτος απο καρδιογραφημα. ειχα και πριν την εγκυμοσυνη καποιες αρρυθμιες τις οποιες ομως απεδιδα στο αγχος. τωρα ειμαι στον 6ο μηνα κυησης και με πιανει πολλες φορες μεσα στη μερα. εχω την αισθηση οτι μου κοβεται η ανασα και γινεται και το μωρο ανησυχο εκεινη την ωρα.και με απασχολει και αυτο,αν ο δικος μου σωματικος πονος επηρεαζει το εμβρυο.

Niki81 ειμαι αποφασισμενη να θηλασω και θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω. αλλα δεν ξερω περα απο τις δυσκολιες που μπορει να αντιμετωπισω στο θηλασμο κατα ποσο θα αντεχω να με πιανουν και ταχυπαλμιες...

θα ξαναρωτησω το γιατρο η ακομα καλυτερα θα συμβουλευτω τον οικογενειακο μας γιατρο και βλεποντας και κανοντας!

tt1108c2.aspx

και ταχυκαρδιες και αρρυθμιες και απο ολα.... εχω κανει και καρδιογραφηματα και τριπλεξ πριν χρονια και ολα καλα. τωρα θα ξανακανω οπως βλεπω εδω στο πακετο εξετασεων

slHcp2.png lnj3p2.png

Διαφημίσεις

tingerbell welcome to the club , ειμαι μια απο τις κοπελες που εχει πολλες εκτακτοσυστολικες αρρυθμιες στην εγκυμοσυνη και στις 2 , και 50 εγκυμοσυνες να περνουσα παλι πολλες θα ειχα . Ειναι μια ιδιαιτεροτητα που την ειχα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου , οχι συνεχεια , αλλα ανα καποια χρονικα διαστηματα , ειτε απο αγχος , στρες , αγωνια , πολυ καφε , τσιγαρο ή αλκοολ , ορμονες στην περιοδο ή στη μεση του κυκλου . Ειναι ενα κοινο θεμα που εχουμε εμεις οι γυναικες , μιας και ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τις εχει . Εχω κανει απειρα καρδιογραφηματα , απειρους υπερυχους , τριπλεξ , 24ωρο χολντερ στην 2η εγκυμοσυνη στο οποιο κατεγραφησαν και τις ειδε και ο γιατρος τι ειδους ητανε . Θα σου προτεινα εναν πληρη καρδιολογικο ελεγχο για να ηρεμησεις εσυ βλεποντας οτι ειναι κατι φυσιολογικο , στην εγκυμοσυνη ετσι και αλλιως υπαρχει πιθανοτητα να εμφανιστει καποιου ειδους φυσηματακι επειδη αυξανεται η κυκλοφορια αλλα και η ποσοτητα του αιματος στον οργανισμο . Το 3ερω οτι ειναι πολυ τρομακτικες και ενοχλητικες , συζητησε με τον καρδιολογο σου μηπως μπορεις να παρεις ενα ηπιο , φυτικο αγχωλιτικο οπου μπορει να βοηθησει .

QRyOp2.png

εχω την αισθηση οτι μου κοβεται η ανασα και γινεται και το μωρο ανησυχο εκεινη την ωρα.και με απασχολει και αυτο,αν ο δικος μου σωματικος πονος επηρεαζει το εμβρυο.

Εγω ειχα ρωτησει το γιατρο τι νιωθει το μωρο οταν εγω εχω καχυπαλμιες και δεν αισθανομαι καλα και μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα για το παιδι...δεν παθαινει τπτ απολυτως και δεν ενοχλειται.

Επλιζω να το εννοουσε και να μη το ειπε απλα για να με καθησυχασει...

εγώ βρε κορίτσια ποτέ δεν είχα ταχυκαρδίες και τώρα στην εγκυμοσύνη μου έχει τύχει 2-3 φορές όταν είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μου φεύγει.

όπως επίσης κάποιες φορές όταν είμαι γυρισμένη στα πλάι αριστερά με πιάνει ένα σφύξιμο στο σημείο κάτω απο το αριστερό μου στήθος λες και κάποιος μου στρίβει το δέρμα.

τι να πώ η εκυμοσύνη έχει πολλά περίεργα και πρωτόγνωρα!

πάντως αν έχεις πολλές ταχυκαρδίες καλό είναι να κάνεις κάποια εξαίταση καρδιάς για να είσαι σίγουρη.

SVjLp2.pngiZAzp3.png

καλημερα!

1ον χαιρομαι που το μικρο μου δεν καταλαβαινει τιποτα απο την στεναχωρη καρδια μου!αστην να κοπανιεται λοιπον!

2ον χαιρομαι που βρηκα κι αλλες με το ιδιο θεματακι και τελικα σε καμια περιπτωση απ'οτι καταλαβα δεν ειναι κατι σοβαρο!

δευτερα λεω να κλεισω ενα ραντεβου να δω τι γινεται,να μου φυγει η ιδεα η αν τελικα ειναι κατι να ξερω πως να κινηθω. δεν μπορω να μεινω στο ''ειναι νορμαλ'' του γυναικολογου μου γιατι ειδικα τα βραδυα που πεφτω να χαλαρωσω νομιζω θα φυγει απο τη θεση της!

και για να ευθυμησουμε λιγακι..:)

tt1108c2.aspx

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...