Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ-SOS ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες και Χρονια Πολλα.Εχω μια διαφωνια με τον αντρα μου οσον αφορα την εγγραφη της κορης μας στο Προνηπιο.Θελουμε να την γραψουμε σε δημοσιο νηπιαγωγειο αλλα δεν ειμαστε σιγουροι αν θα την παρουν , εγω υποστηριζω οτι ταυτοχρονα με αυτο πρεπει να κανουμε μια εγγραφη σε ιδιωτικο παιδικο σταθμο για την περιπτωση που δεν θα την παρουν γιατι φοβαμαι οτι τον Σεπτεμβριο δεν θα υπαρχει θεση.Ο αντρας μου απο την αλλη υποστηριζει οτι σε ιδιωτικο σταθμο μπορουμε να την γραψουμε οποτε θελουμε και να το αφησουμε για τον Σεπτεμβριο.Εσεις τι λετε?Εχει καμια σας αναλογη εμπειρια?Ευχαριστω εκ των προτερων.

nSRtp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα! απο τωρα θα πας να κοιταξεις για εγγραφη στα προνηπια. υπαρχει γενικα θεμα με τα προνηπια γιατι μια δεν εχουν θεσεις και μια γενικα προσπαθουν να μην κανουν προνηπια.. Λοιπον πανε πρωτα στα προνηπια ρωτα και ισως χρειαστει αν οχι εγγραφη να δωσεις το ονομα για μετα που το θελουν σαν κληρωση..

μετα πανε παιδικο και ενημερωσε οτι ενδιαφερεσε.. να σε εχουν υποψη τους.. δοκιμασε αυτα και βλεπεις..

1-2-3MPOMPIRES!!!

καλησπερα! απο τωρα θα πας να κοιταξεις για εγγραφη στα προνηπια. υπαρχει γενικα θεμα με τα προνηπια γιατι μια δεν εχουν θεσεις και μια γενικα προσπαθουν να μην κανουν προνηπια.. Λοιπον πανε πρωτα στα προνηπια ρωτα και ισως χρειαστει αν οχι εγγραφη να δωσεις το ονομα για μετα που το θελουν σαν κληρωση..

μετα πανε παιδικο και ενημερωσε οτι ενδιαφερεσε.. να σε εχουν υποψη τους.. δοκιμασε αυτα και βλεπεις..

Supermama ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σου και εγω αυτο που λες θελω να κανω αλλα ο αντρας μου επιμενει οτι οι ιδιωτικοι παιδικοι σταθμοι πρωτα απ΄ολα ειναι επιχειρησεις και θελουν πελατες και δεν θα εχουμε προβλημα να παμε τον Σεπτεμβριο.Θα παω ομως να ρωτησω.Σ'ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.

nSRtp3.png

αναλογα τον παιδικο. καμια φορα πχ οσο καλος ειναι ενας παιδικος τοσο αυστηρος ειναι σε τετοια. αν πχ θελει 10 παιδακια καιταχει κλεισει δε θ δεχτει. αναλογα.. αν ειναι ενας πιο.. της γειτονιας τοτε ισως ναναι οκ.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...