Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαφτιστικα...νοτια προαστια...επειγον...

Niki81

Recommended Posts

Αχ βαφτιζω το μωρακι της κολλητης μου σε ενα μηνα και δεν εχω κανει τπτ απολυτως.Εχω και το γιο μου 4 μηνων και δεν μπορουσα μεχρι τωρα να παω γιατι δεν μπορω να τον αφησω και αναγκαστηκα πρεπει να τον κουβαλαω μαζι.Σημερα βγηκα με το αυτοκινητο πρωτη φορα...πηγα σε ενα μαγαζι και εκτος του οτι ηταν πολυ ακριβα και τπτ το ιδιαιτερο...μου ειπαν οτι θελουν 20 μερες να τα φερουν...αυτο δεν το ειχα υπολογισει καθολου.

Σε ολα ετσι ειναι?Χρειαζονται τοσο καιρο?Γιατι αν ειναι ετσι πρεπει εχρι το ΣΑββατο να τα εχω παραγγειλει.

Μενω Αργυρουπολη...μηπως γνωριζει καμια κοπελα κανενα μαγαζι με ωραια βαφτιστικα να παω να δω προς τα νοτια?

Συγγνωμη γιατι ειμαι σιγουρη εχουν ανοιχτει παρομοια θεματα αλλα δυστυχως δεν εχω το χροnο να ψαξω...επειγομαι.Οποια μπορει να με βοηθησει please...

Διαφημίσεις

Στην Γλυφάδα πήγα εγώ στο Kitten(Κυπρου και Παπανδρέου) και ηθελαν περίπου τόσο να τα ετοιμάσουν, αλλά και στον απο κάτω κάθετο δρόμο υπήρχαν άλλα δυο μικρότερα μαγαζάκια με βαπτιστικά πολύ όμορφα που ίσως να τα έχουν έτοιμα γρηγορότερα.

Επίσης μια καλή -οικονομική - λύση είναι τα διάφορα eshops.

Πολλά πραγματάκια (μπομπονιέρες,κουτί,μαρτυρικά) τα πήρα από το www.narlis.gr και μου τα έστειλαν πολύ γρήγορα.

Ωραιότατα ρουχαλάκια θα βρεις σε κανονικά μαγαζιά (ειδικά για τα κοριτσάκια οι επιλογές είναι πολλές).

QqmLp3.png

Υπάρχει μια βιοτεχνία στο Ελληνικό, "Ρένα" - Γ. Μαρίνου 41, τηλ 2109623374 (κάτω από το γήπεδο της Αργυρούπολης περίπου). Είναι πολύ εξυπηρετική και καλή για λαδόπανα, κουτιά, μαρτυρικά κλπ (τουλάχιστον πριν από 2 χρόνια που είχα πάει). Για ρούχα έχει και εκεί τα τυπικά βαφτιστικά, αλλά μπορείς να πάρεις καλά ανοιχτόχρωμα ρούχα από οποιοδήποτε κατάστημα παιδικών.

Υπάρχει ένα μαγαζί με βαφτιστικά στην Άνω Γλυφάδα-Ελληνικό (Γούναρη κ Ιασωνίδου γωνία )αν δεν κάνω λάθος επίσης στην Αργυρούπολη έχω δει ένα ακόμα μαγαζί στην Κύπρου (χαμηλά εκεί που η Κυπρου ''συναντάει'' τη Βουλιαγμένης) αλλά και αν πας σε μαγαζιά τύπου prenatal,Ηρα (ίσως κ mothercare) θα βρεις πιστεύω κάτι!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...