Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σαν σήμερα, πέρσι, τέτοια ώρα...

Recommended Posts

Σαν σήμερα, πέρσι, τέτοια ώρα κοίταζα για τελευταία φορά το βαλιτσάκι μου, να σιγουρευτώ ότι τα έχω πάρει όλα.

Η μπέμπα μου στριφογύρναγε μέσα μου κι εγώ, χαμογελώντας όλο αγωνία, τη ρωτούσα: "αύριο τέτοια ώρα θα είμαστε άραγε αγκαλίτσα;":confused:

Σαν σήμερα, πέρσι, τέτοια ώρα έμπαινα να κάνω ένα μπανάκι, πιο πολύ για να χαλαρώσω, μήπως και κοιμόμουν λίγο εκείνη τη βραδυά. Αλλά πού...:wink:

Ελάχιστα κοιμήθηκα. Αλλά ξύπνησα την επόμενη μέρα με πολλά κέφια. Θυμάμαι στο αυτοκίνητο εμένα, το σύντροφό μου, την αδερφή μου και τους γονείς μου να ανηφορίζουμε για το ΙΑΣΩ με τραγούδια.

Ως δια μαγείας, πάει το άγχος, πάει ο φόβος... Μόνο η ανυπομονησία έμεινε...

Όταν ξάπλωσα στο χειρουργικό κρεββάτι και είχε πιάσει πια η επισκηρίδιος, ένιωσα ότι κάτι σπουδαίο συμβαίνει στη ζωή μου εκείνη τη στιγμή. Από τα διπλανά χειρουργεία άκουγα μωράκια, να γεννιούνται, το ένα μετά το άλλο. Κι εγώ, μεσ'τη γλύκα, να περιμένω να δω το δικό μου!

Μέσα σε λίγα λεπτά ακούω τη γιατρό μου να λέει: "νάτη, νάτη η κούκλα... ωχ, με κατούρησε!!!"

Στις 10:05 την είδα για πρώτη φορά! Έκλαψε αμέσως και πολύ! "Είναι καλά;" ρώτησα τη γιατρό μου! "Μια χαρά" μου λέει, "δεν την βλέπεις;"

Την πήραν να τη δει ο μπαμπάς της κι εγώ έμεινα με ένα χαζό χαμόγελο να περιμένω να με ράψουν.

Το μόνο που σκεφτόμουν στην ανάνηψη ήταν πότε θα την ξαναδώ!

Και όταν μου την ξανάφεραν πάνω στο δωμάτιο... δεν μπορούσα να το πιστέψω! Ένα τόσο δε πλασματάκι, με ένα μικρό χανζαπλάστ στην τόσο μικρή φτερνίτσα της, που σταματούσε να κλαίει μόλις άκουγε τη φωνή μου και την ακουμπούσα πάνω μου για να θηλάσει...

Το μεσημέρι ήρθαν να μου την πάρουν και γεμάτη απελπισία τους είπα: "σας παρακαλώ, αφήστε την μου λίγο ακόμη, δεν πρόλαβα να την γνωρίσω"... Και μου την άφησαν...

Από τότε είμαστε αχώριστες! Και αύριο κλείνει τον πρώτο της χρόνο στον κόσμο! Περάσαμε ήδη τα πρώτα δύσκολα αλλά και γλυκά που φέρνει ένα μωρό και την αγαπώ πιο πολύ από ποτέ!!!

Και σ' όλα αυτά τα υπέροχα που έζησα, ένα έχω να πω: σας ευχαριστώ όλες εσάς κορίτσια, που εδώ και ενάμιση χρόνο με συντροφεύετε, με συμβουλεύετε, με παρηγορείτε, μου δίνετε δύναμη! Στα δύσκολα, πάντα σ'εσάς καταφεύγω! Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις ευχές σας πριν φύγω για το μαιευτήριο και κυρίως τα σχόλια που είδα μετά, τα σχόλια αγωνίας από τόσες κοπέλες που δεν με γνωριζαν καν, ακριβώς την ώρα που η μικρή μου ερχόταν στον κόσμο! Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ!!!

Σας ευχαριστώ...

Διαφημίσεις

Αχου τι ωραια που τα εγραψες...μου θυμησες και τα δικα μας και συγκινηθηκα.

Να σου ζησει...να τη χαιρεσαι...να ειναι παντα υγειης ,ευτυχισμενη και τυχερη...κι εσυ να 'σαι παντα καλα να την καμαρωνεις!!

Διαφημίσεις

Να σου ζησει το μωρακι σου!Με εκανες και εκλαψα απο χαρα!Ξερεις η καθε μια απο εμας διαβαζοντας αυτα, θυμομαστε και τις δικες μας γεννες!ΜΑΓΕΙΑ!!!:P:p:p:p:p

30/12/2010 Ηρθες και μου αλλαξες....ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

να σου ζησει η κοριτσαρα σου:P:p:p:p:p:pνα την δεις οπως επιθυμεις!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

να σου ζησει η κοριτσαρα σου:P:p:p:p:p:pνα την δεις οπως επιθυμεις!![/QUO

Ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές κορίτσια! Και να συμπληρώσω κάτι σ' αυτήν την τελευταία ευχή της teddy-tedi: Να μου ζήσει και να την δω όπως ΑΥΤΗ επιθυμεί!!!:P

Διαφημίσεις

Χρόνια της πολλά και ευτυχισμένα. Σου εύχομαι να είσαι καλά και να την δείς όπως αυτή επιθυμεί!;)

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...