Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νάξο, Κεφαλονιά ή καπου αλλου???

ziu_zitsu

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!:P:p:p

Εχω διλλημα!!! μην σας πω τριλλημα!!!

Αν ειμαστε καλα και μπορουμε (αν δεν αρχισουμε το σπιτι δηλαδη) θεουμε αν παμε διακοπουλες!

Το μπατζετ μας 2.000 ευρω..Οι μερες?? αρκετες! Ο αντρουλης δουλευει μεσω υπολογιστή κι εγω εχω αδεια απο 08/08 με χρι τελος του μηνα!

Σκεφτομαι τη Ναξο...μεγαλο νησι με αρκετες επιλογες! - Βεβαια πολυυ μακρυα απο εμας και ισως ακριβα λογω βενζινης (Χαλκιδικη) οπως και την Κεφαλονια με τους ιδιους προβληματισμους..

Μετα σκεφτομαι την Κερκυρα..εχουμε παει Πασχα...λεει να ξαναπαμε καλοκαιρι???

Μετα δεν σκεφτομαι καποιο αλλο νησι...ηηηηη ισως την Ροδο? μ ε κανα οικονομικο fly and drive??:confused::confused::confused:

Δωστε μου τα φωτα σας ρε κοριτσια και αγορια!!!

και περα απο αυτα τα νησακια θελω κι αλλες προτασεις!!!

Διαφημίσεις

κεφαλονια για παντα!!τελειες καθαρες ζεστες παραλιες που συνδιαζοντε με βουνο και δασος!!!εκει μεγαλωσα απο εκει ειμαι και τωρα που θα γεννησω θα κατεβω για δουλεια!!!

με το συζηγο!!!αντε να γεννησω να παω στο νησι μου!!!ναξο που ειχα παει πριν κατι χρονια δεν τρελαθηκα!!ισος επειδη εχω συνηθησει σε ολη μου τη ζωη θαλασσα βουνο και δασος μαζι!!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

κεφαλονια για παντα!!τελειες καθαρες ζεστες παραλιες που συνδιαζοντε με βουνο και δασος!!!εκει μεγαλωσα απο εκει ειμαι και τωρα που θα γεννησω θα κατεβω για δουλεια!!!

με το συζηγο!!!αντε να γεννησω να παω στο νησι μου!!!ναξο που ειχα παει πριν κατι χρονια δεν τρελαθηκα!!ισος επειδη εχω συνηθησει σε ολη μου τη ζωη θαλασσα βουνο και δασος μαζι!!!!

γεια!!! για πες που ειναι καλανα πας με παιδια??δεν θελουμε βαβουρα πολυ.....να ειναι κοντα η θαλασσα;)

αν ερχεσε απο βορεια ελλαδα,πως πασ???

Κεφαλλονια ασυζητητι!

Ναι ειμαι προκατειλλημενη χαχα!Μιας και ειμαι απο εκει φυσικα.

Απλα οσες πατε με παιδακια εχετε υποψιν σας οτι οι αποστασεις ειναι μεγαλες οποτε καλο ειναι να μεινετε καπου προς τη μερια του Αργοστολιου ή εστω του Ληξουριου .Να εχετε δλδ ως βαση σας το Αργοστολι που ειναι το κεντρο και απο εκει και περα να κανετε εξορμησεις.Αν για παραδειγμα μεινετε Πορο ή Σαμη ,ναι μεν ειναι μεγαλες πολεις και οργανωμενες με τα παντα αλλα θα ειστε αρκετα μακρια απο το κεντρο του νησιου και θα σας κουρασει το πηγαινε -ελα.

Αν εισαστε μονο με το συζυγο και εχετε ενα γεματο 10ημερο διακοπων μην το σκεφτεστε καν!Φυγατε για το νησι!

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ για καλοκαιρινές διακοπές είμαι fun των κυκλάδων...

Επειδή είσαι και από Χαλκιδική πιστεύω ότι δεν θα σου κάνει κάτι κλικ στα επτάνησα...είναι κάτι παρόμοιο, βουνό, πράσινο με καλή θάλασσα...

rQGhp3.png

Εγώ για καλοκαιρινές διακοπές είμαι fun των κυκλάδων...

Επειδή είσαι και από Χαλκιδική πιστεύω ότι δεν θα σου κάνει κάτι κλικ στα επτάνησα...είναι κάτι παρόμοιο, βουνό, πράσινο με καλή θάλασσα...

Ζακυνθο που πηγα μου αρεσε (απλα) αλαλ την Λευκαδα λογω παραλιων την λατρεψα! οποτε δεν την αποριπτω την Κεφαλονια!:P

Ρε συ Νταλια μαζι σου για Κυκλαδες! Αλλα πες μου ρε'συ εκει που πηγαν οι βενζινες πως φτανεις Πειραια???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Η βενζινη ειναι ο λογος που κολλαω και για Κεφαλονια και για Ναξο!

γεια!!! για πες που ειναι καλανα πας με παιδια??δεν θελουμε βαβουρα πολυ.....να ειναι κοντα η θαλασσα;)

αν ερχεσε απο βορεια ελλαδα,πως πασ???

απο λευκαδα...πρεβεζα λευκαδα καραβακι για φισκαρδο!!απο φισκαρδο ειμαι:P: και γενικα η κεφαλονια εχει ησυχες παρα πολλες παραλιες μικρες..εκτος εαν θες μεγαλες που ειναι και πολυσυχναστες!!γενικα αμα θες να βρεις ηρεμια την βρισκεις ανετα!!

Από Θεσσαλονίκη Λευκάδα, Κεφαλλονιά δεν συμφέρει είναι πολύ μακριά. Πας όντως αλλού αν είναι να κάνεις τόσο δρόμο. Και εγώ για Κυκλάδες συμφωνώ αν είναι για καλοκαιρινές διακοπές. Τα άλλα μέρη που αναφέρθηκαν είναι απλώς για μπάνιο γιατί υπολείπονται σε τοπικό χρώμα. Και από παραλίες η Χαλκιδική έχει τέλειες οπότε ζητάς κάτι παραπάνω όταν πας τόσο δρόμο. Βγάζω απέξω μόνο την Κέρκυρα.

Διαφημίσεις

Και να που επεσε και η Κερκυρα στο τραπεζι....εχουμε παει βεβαια για Πασχα αλλα νομιζω πως δεν εχει σχεση με το καλοκαιρι! Ετσι κι αλλιωε τοτε δεν ειχαμε γυρισει και τοσο πολυ...μονο Πολη και Πελεκα και Παλαιοκαστιτσα ειχαμε παει!

Και επειδη τα εισητηρια με αυτοκινητο μας βγαινουν γυρω στα 300 ευρω για Ναξο και βαλε και τις βενζινες και τα διοδια....ΦΩΤΙΑ!!! σκεφτηκα την Κερκυρα!!!

Πως σας φαινεται σαν εναλλακτικη???

Εμείς πέρισυ περάσαμε τέλεια. Βέβαια πήγαμε λίγο εκτός σεζόν και μείναμε 15 μέρες και είχαμε τις παραλίες δικές μας. Σου στέλνω π.μ. για διαμονή για να μείνετε 20 μέρες.

Και εκει που ανοιξα ενα θεμα για το που να παμε διακοπες, και ημουν αναμεσα σε Κεφαλονια και Ναξο...και επεσε στο τραπεζι η Κερκυρα...Τελικα λογω αποστασης και οικονομικου καταληξαμε Θασο!!!!:lol::lol::lol:

αχαχαχαχχα

Για πειτε προτασεις!!! Που αξιζει να μεινουμε?? και ποιες παραλιες να επισκεφτουμε???

Αντε βρε συνφορουμιτες και συμφορουμιτισες ριξτε ιδεες!Απο εσας περυσι εμαθα τοοοοοοσα πολλα πραγματα για την Λευκαδα και περασα τοσο καταπληκτικα:oops::oops::oops:

και φυσικα παρτε με στα σοβαρα!!!

Δεν ειμαι αλλοπροσαλος ανθρωπος! Πρώτη φορα μου συμβαινει!!!

Kαι το έλεγα στην άλλη την κοπέλα από την Αθήνα, μην πας Θάσο πάει όλη η Μακεδονία, Θράκη και οι ανατολικοί γείτονες. Τώρα πάνε και οι Χαλκιδιώτες πάει θα βουλιάξει το νησί. Καλέ, εγώ κατεβαίνω από τα βουνά, εσύ τι θα πας να κάνεις στη Θάσο; Μπάνια; Δεν πας στο 2ο πόδι; Πιο καλές θάλασσες έχει. Αν μένεις στο 2ο πάνε στο 1ο για αλλαγή.

ΤΕΣΠΑ, η καλύτερη παραλία είναι η Χρυσή Αμμουδιά κάτω από την Παναγία αλλά από κίνηση το βράδυ μην ονειρεύεσαι Νικήτη, Μαρμαρά, Καλλιθέα και τέτοια. Μόνο στην Θάσο έχει κίνηση. Δες εδώ http://www.rainbow-apartments.gr/el/ για διαμονή, μου τα σύστησαν αν και εγώ θα προτιμήσω Χαλκιδική φέτος, Βουρβουρού . Στάνταρ πράγμα, τέλειες παραλίες, ζεστές θάλασσσες, φυσάει πας από την άλλη μεριά. Στη Θάσο ωραία ήταν για μας αλλά παντού κύμα είχε και αέρα.[url=http://www.rainbow-apartments.gr/el/][/url]

Kαι το έλεγα στην άλλη την κοπέλα από την Αθήνα, μην πας Θάσο πάει όλη η Μακεδονία, Θράκη και οι ανατολικοί γείτονες. Τώρα πάνε και οι Χαλκιδιώτες πάει θα βουλιάξει το νησί. Καλέ, εγώ κατεβαίνω από τα βουνά, εσύ τι θα πας να κάνεις στη Θάσο; Μπάνια; Δεν πας στο 2ο πόδι; Πιο καλές θάλασσες έχει. Αν μένεις στο 2ο πάνε στο 1ο για αλλαγή.

ΤΕΣΠΑ, η καλύτερη παραλία είναι η Χρυσή Αμμουδιά κάτω από την Παναγία αλλά από κίνηση το βράδυ μην ονειρεύεσαι Νικήτη, Μαρμαρά, Καλλιθέα και τέτοια. Μόνο στην Θάσο έχει κίνηση. Δες εδώ http://www.rainbow-apartments.gr/el/ για διαμονή, μου τα σύστησαν αν και εγώ θα προτιμήσω Χαλκιδική φέτος, Βουρβουρού . Στάνταρ πράγμα, τέλειες παραλίες, ζεστές θάλασσσες, φυσάει πας από την άλλη μεριά. Στη Θάσο ωραία ήταν για μας αλλά παντού κύμα είχε και αέρα.[url=http://www.rainbow-apartments.gr/el/][/url]

αχαχαχαχαχ γεια σου ρε Morchelina!!! με εκανες και γελασα!

Απο 1ο ποδι ειμαι !!

Μωρε δεν μας βγαινει το οικονικο για καπου μακρυα...περιμενουμε να γβει και η ρημαδοαδεια για το σπιτι και δεν ειμαστε για πολυ μακρυα...τελικα!

οσο και να τα τραβαμε τα ρημαδια δεν αυξανονται!

Και ειπαμε λογω αποστασης να παμε Θασο...τοσο χαλια θαλασσες εχει?

2ο ποδι δεν παμε γιατι παμε και αυθημερον και δεν εχουμε και την ψυχολογια πως φυγαμε και πηγαμε καπου διακοπες!!

Δεν αποζηταμε την Καλλιθεα, την Αθυτο αποζηταμε, αν με καταλαβαινεις...τον Αγιο Νικητα της Λευκαδας...κατι τετοιο τελος παντων!

Πολλα ζηταω??

Η ψαχνω σε λαθος μερος???:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

να σου πω κι εγω τη 'σοφια' μου? γιατι δεν καθεσαι να αποφασισεις εσυ με τον αντρα σου το μερος που θες/λετε να πας/τε με βαση τον προυπολογισμο, το διαθεσιμο χρονο, το πως θελετε να πατε εκει και μετα να ζητησεις μονο αποψεις για καταλυμματα, ταβερνες και παραλιες?

ελπιζω να μην παρεξηγηθω, αλλα κανεις δεν ξερει πιο καλα απο σενα τι ακριβως ζητατε και στο οποιο να μπορειτε να ανταποκριθειτε...

ασε που, αν τελικα υιοθετησεις την επιλογη καποιου αλλου και δεν σας αρεσει τοσο, θα τα βαλεις και με τον εαυτο σου 'τι σε ακουσα κι ηρθα εδω περα..'

Παντα χωρις παρεξηγηση ετσι? :lol:

και για να μεινω στο θεμα, κεφαλλονια-ομορφη αλλα πανακριβη (και να με συγχωρουν οι ντοπιοι), ναξος-ναι μεν κυκλαδα, αλλα λογω μεγεθους εχει χασει τον αερα του 'ασπρονησιου'. φτανεις στο λιμανι και βλεπεις τριωροφα!! οκ, το βραδυ επανερχεται ο κυκλαδιτικος αερας. Οι παραλιες με αερα τον αυγουστο, διασημες και για τους surfers εξαλλου.

Θασος, αν και εχου περασει πολλα χρονια απο τοτε που πηγα, με καλυψαν οι αμμουδενιες παραλιες με τα διαφανα νερα και το μικρο σχετικα μεγεθος, που επετρεπε βολτες χωρις κουραση και μικρο κοστος.

αχαχαχαχαχ γεια σου ρε Morchelina!!! με εκανες και γελασα!

Απο 1ο ποδι ειμαι !!

Μωρε δεν μας βγαινει το οικονικο για καπου μακρυα...περιμενουμε να γβει και η ρημαδοαδεια για το σπιτι και δεν ειμαστε για πολυ μακρυα...τελικα!

οσο και να τα τραβαμε τα ρημαδια δεν αυξανονται!

Και ειπαμε λογω αποστασης να παμε Θασο...τοσο χαλια θαλασσες εχει?

2ο ποδι δεν παμε γιατι παμε και αυθημερον και δεν εχουμε και την ψυχολογια πως φυγαμε και πηγαμε καπου διακοπες!!

Δεν αποζηταμε την Καλλιθεα, την Αθυτο αποζηταμε, αν με καταλαβαινεις...τον Αγιο Νικητα της Λευκαδας...κατι τετοιο τελος παντων!

Πολλα ζηταω??

Η ψαχνω σε λαθος μερος???:oops::oops::oops:

Γιατί δεν κοιτάς Θεσπρωτία ?

ηγουμενιτσα μενει ο αδελφος μου...ησυχια και τεραστιες παραλιες με αμμο:):)πολυ ωραια περναω οταν πηγαινω!!!

να σου πω κι εγω τη 'σοφια' μου? γιατι δεν καθεσαι να αποφασισεις εσυ με τον αντρα σου το μερος που θες/λετε να πας/τε με βαση τον προυπολογισμο, το διαθεσιμο χρονο, το πως θελετε να πατε εκει και μετα να ζητησεις μονο αποψεις για καταλυμματα, ταβερνες και παραλιες?

ελπιζω να μην παρεξηγηθω, αλλα κανεις δεν ξερει πιο καλα απο σενα τι ακριβως ζητατε και στο οποιο να μπορειτε να ανταποκριθειτε...

ασε που, αν τελικα υιοθετησεις την επιλογη καποιου αλλου και δεν σας αρεσει τοσο, θα τα βαλεις και με τον εαυτο σου 'τι σε ακουσα κι ηρθα εδω περα..'

Παντα χωρις παρεξηγηση ετσι? :lol:

και για να μεινω στο θεμα, κεφαλλονια-ομορφη αλλα πανακριβη (και να με συγχωρουν οι ντοπιοι), ναξος-ναι μεν κυκλαδα, αλλα λογω μεγεθους εχει χασει τον αερα του 'ασπρονησιου'. φτανεις στο λιμανι και βλεπεις τριωροφα!! οκ, το βραδυ επανερχεται ο κυκλαδιτικος αερας. Οι παραλιες με αερα τον αυγουστο, διασημες και για τους surfers εξαλλου.

Θασος, αν και εχου περασει πολλα χρονια απο τοτε που πηγα, με καλυψαν οι αμμουδενιες παραλιες με τα διαφανα νερα και το μικρο σχετικα μεγεθος, που επετρεπε βολτες χωρις κουραση και μικρο κοστος.

Σ' ευχαριστω πολυ για την αποψη σου!

Δικαιο εχεις γι' αυτο που λες...και γι 'αυτο θα παμε στην Θασο, αν τελικα παμε καπου!!

Οποτε απο εδω και περα θελω γνωμες!

Πιο πολυ για παραλιες και χωριουδακια!

Το πιο τουριστικο ειναι ο Ποτος και ο Λιμενας αν καταλαβα καλα???

Εμεις δεν ψαχνουμε το πιο τουριστικο χωριο μα κατι πιο χαλαρο..

Οποτε ολες οι προτασεις δεκτες!!!!:):):)

Όχι οι θάλασσες μια χαρά είναι στη Θάσο αλλά στο 2ο πόδι είναι καλύτερες. Για να πω την αμαρτία μου Θάσο δυτικά δεν έχω πάει. Χρυσή Αμμουδιά είναι υπέροχη θάλασσα και είναι πολύ κοντά στο Λιμένα για βραδυνή βόλτα.

• 2 εβδομάδες μετά...
Σ' ευχαριστω πολυ για την αποψη σου!

Δικαιο εχεις γι' αυτο που λες...και γι 'αυτο θα παμε στην Θασο, αν τελικα παμε καπου!!

Οποτε απο εδω και περα θελω γνωμες!

Πιο πολυ για παραλιες και χωριουδακια!

Το πιο τουριστικο ειναι ο Ποτος και ο Λιμενας αν καταλαβα καλα???

Εμεις δεν ψαχνουμε το πιο τουριστικο χωριο μα κατι πιο χαλαρο..

Οποτε ολες οι προτασεις δεκτες!!!!:):):)

θα ρωτησω για πιο 'φρεσκες' ιδεες και θα σου πω!!

Λοιπον κοριτσια, ειναι ο αντρας μου απο κεφαλλονια και εχω παει απειρες φορες! Ειναι απλα τελεια!Το ειδανικοτερο μερος για ησυχες διακοπες οχι πολλα ταμπα τουμπα!Απιστευτες παραλιες,δεν το συζητω!Ειναι ενα νησι το οποιο ειναι για οικογενεια!Κανουν απιστευτα φαγητα και οι ανθρωποι το κατι αλλο...φιλοξενοι και ευγενικοι!Καλο ειναι οποιος το σκεφτεται για διακοπες να μεινει κοντα στη πολη...(Αργοστολι)(ειδικα αν εχει και παιδακι)...γιατι εχει αποστασεις να πας απο το ενα μερος στο αλλο!!!Και μεις φετος εκει θα τη βγαλουμε...ελπιζω δηλαδη,γιατι θα ειμαι και 3μηνων!!!Ανυπομονω να ερθει ο Αυγουστος.....!!!!!!Θελω διακοπες ΕΠΕΙΓΟΝΤΩς!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...