Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ _ Περιστέρι;!

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα ...

Εμείς είμαστε στην αναζήτηση βρεφικού σταθμού στην περιοχή του Περιστερίου ..

Πως είναι δυνατόν ένας τόσο μεγάλος δήμος να έχει τόσο λίγες επιλογές για βρεφικό σταθμό!:confused:

Δώστε μου τα φώτα σας οι ¨παλαιότερες¨ επί του θέματος

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Και εγω στην φαση αναζητησης ειμαι. Θελω να παω και στο δημαρχειο να ρωτησω τι χαρτια χρειαζονται αν και δεν εχω καμια ελπιδα. πραγματικα, αν ξερει καποια "παλια" να προτεινει κατι θα βοηθουσε πολυ.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ BABYLAND στην Κωνσταντινουπόλεως κοντα στο Μπουρνάζι. Είναι οικογενειακός και εγω έμεινα ικανοποιημενη από αυτά που είδα (ο δικός μου είναι 2 ετων ) . Εάν είσαι κοντά δές τον

θελω να σου προτεινω και εγω τον παραμυθενιο πυργο στο μουρναζι,σχολη μαγκλαρας χρ.και υιος.πηγαινω τον μικρο μου απο 2 ετων και την κορη μου απο 3.βεβαια εγω δεν τα εγραψα νωρις γιατι μου τα κραταγε η μητερα μου.αλλα εαν επρεπε να τα παω καπου ακομα και πιο νωρις θα σου συνηστουσα ανεπιφυλακτα ον συγκεκριμενο παιδικο.εχει αδεια του υπουργειου παιδειας και εχει τμηματα απο βρεφικα μεχρι και νηπιαγωγειο,ειναι λιγο ακριβος βεβαια αλλα αξιζει τον κοπο οταν μιλας για τα αγγεελουδια σου,εγω ακομα και τωρα εκει τα πηγαινω και ειμαι πολυ ευχαριστημενοι,προσεχουν πολυ ολα τα παιδακια και οι κοπελες που εχουν δασκαλες ειναι ολες πολυ καλες και αγαπουν τα παιδια.τα δικα μου παιδια απο μικρα που τα ειχα εκει ερχοντουσαν σπιτι καθαρα ,πλυμενα,ταισμενα και χαρουμενα.και σημειωτεον ειμαι μητερα που εψαξα πολυ για να βρω κατι καλο,και θεωρω οτι οφειλω να το τονισω οταν μιλαμε για την ασφαλεια πανω απο ολα των παιδιω μας,σου προτινω να τον επισκεφθεις!

:D

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...