Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

ΝΑΝΤΙΑ Μ.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγω να σου πω την αληθεια αν εμενα βολο η ημουν καλεσμενη σε βαφτιση στο βολο θα ηθελα αντι να παω σε κεντρο η μαγαζι να παω σε τσιπουραδικο ;) και χαλαρα και οικονομικα και πεντανοστιμοι μεζεδες!!:-D

Διαφημίσεις

Γεια σου Ναντια...

Κι εγω οταν ημουν νονα στο Βολο, σε τσιπουραδικο ηταν το τραπεζι. Πολυ ωραια περασαμε, και πιο χαλαρα ηταν (εννοω οχι το πολυ "στημενο") και τα τσιπουρακια μας τα πιαμε και ολα καλα!

Βεβαια η βαφτιση ηταν καμια 30ρια ατομα....δε ξερω κατα ποσο βολευει με πολυ κοσμο....

Με τις τιμές πλέον που έχουν και τα τσιπουράδικα εδώ, δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει να κάνεις εκεί το τραπέζι. Βέβαια μπορείς να πάρεις και προσφορές και να παζαρέψεις και τις τιμές.

Τι μέρα είναι η βάφτιση?

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Κυριακή πρωι θα κάνω την βάφτιση.Για τσιπουράδικο δεν νομίζω τελικά γιατί θα είμαστε αρκετά άτομα γύρω στα 70 και μπορεί και παραπάνω,οπότε δεν νομίζω να χωράμε.

• 1 month later...

Τελικά μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκα μαγαζί για την βάφτιση.

Σας λέω μερικά μαγαζιά προς ενημέρωση σε όποια κάνει στον Βόλο την βάφτιση.

ΤΑΒΕΡΝΕΣ

.ΡΕΜΒΗ

.ΚΑΣΤΕΛΙ

.ΜΥΛΟΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

.VALIS (ΑΓΡΙΑ)

.VALENI(ΠΟΡΤΑΡΙΑ)

.ΧΕΝΙΑ

.LA VERANDA(ΠΟΡΤΑΡΙΑ)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...