Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

επιδειξιας σε παραλια

evima

Recommended Posts

καλησπερα !!σημερα λογω πρωτομαγιας βρεθηκαμε σε μια ταβερνα κοντα σε παραλια ,οι μικρες μου 10 και 7 χρονων μαζι με ενα 15 χρονο κοριτσι φιλων μας πηγαν πιο μακρια να μαζεψουν κοχυλια ....για να μην πολυλογω οταν πηγα να τις παρω παρατηρησα οτι σε ενα υψωμα ηταν ενας ανδρας που ειχε κατεβασει τα παντελονια του και αυνανιζοταν κοιταζοντας τα παιδια!!!!:shock:σοκαριστικα και αρχισα να φωναζω στα παιδια να ερθουν κοντα μου για να φυγουμε !!!!φυγαμε και αυτος κατεβηκε πιο κατω ηρθε σε πιο κοντινη αποσταση και ξαναεκανε το ιδιο !!!ευτυχως τα παιδια δεν το καταλαβαν νομισαν οτι απλα εκανε την αναγκη του οπως μου ειπαν μετα και γελουσαν χωρις να δωσουμε συνεχεια!!!!εχω σοκαριστει !!μηπως επρεπε να καταγγειλω το περιστατικο ;;μηπως να αντιδρουσα διαφορετικα;;; εχει τυχει σε αλλον κατι παρομοιο;;;

Διαφημίσεις

καλησπερα !!σημερα λογω πρωτομαγιας βρεθηκαμε σε μια ταβερνα κοντα σε παραλια ,οι μικρες μου 10 και 7 χρονων μαζι με ενα 15 χρονο κοριτσι φιλων μας πηγαν πιο μακρια να μαζεψουν κοχυλια ....για να μην πολυλογω οταν πηγα να τις παρω παρατηρησα οτι σε ενα υψωμα ηταν ενας ανδρας που ειχε κατεβασει τα παντελονια του και αυνανιζοταν κοιταζοντας τα παιδια!!!!:shock:σοκαριστικα και αρχισα να φωναζω στα παιδια να ερθουν κοντα μου για να φυγουμε !!!!φυγαμε και αυτος κατεβηκε πιο κατω ηρθε σε πιο κοντινη αποσταση και ξαναεκανε το ιδιο !!!ευτυχως τα παιδια δεν το καταλαβαν νομισαν οτι απλα εκανε την αναγκη του οπως μου ειπαν μετα και γελουσαν χωρις να δωσουμε συνεχεια!!!!εχω σοκαριστει !!μηπως επρεπε να καταγγειλω το περιστατικο ;;μηπως να αντιδρουσα διαφορετικα;;; εχει τυχει σε αλλον κατι παρομοιο;;;

Μήπως έπρεπε να το πεις στους άντρες της παρέας να τον κυνηγήσουν, να τον πιάσουν και να του ρίξουν καμμιά σφαλιάρα ?

Επρεπε να το καταγγειλεις αμεσως,να συλληφθει,αφου πλησιασε κιολας,αυτο το ρεμαλι ειναι επικινδυνο!!!

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

οχι απλα να καταγγειλεισ αλλα πρωτα οι αντρεσ τις παρεας να το επιαναν στις γρηγορες κ μετα οοοοοταν εφτανε η αστυνομια να τον ειχατε ετοιμο του κουτιου!!!!!αυτοι οι ανθρωποι υπαρχουν λογω της ανοχης μας,ας αρχισει να μπαινοβγαινει στην φυλακη να δεις πως θα στρωσει!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

οχι απλα να καταγγειλεισ αλλα πρωτα οι αντρεσ τις παρεας να το επιαναν στις γρηγορες κ μετα οοοοοταν εφτανε η αστυνομια να τον ειχατε ετοιμο του κουτιου!!!!!αυτοι οι ανθρωποι υπαρχουν λογω της ανοχης μας,ας αρχισει να μπαινοβγαινει στην φυλακη να δεις πως θα στρωσει!!!

και πριν τον ...τουμπανιάσουν να κάνετε κι ένα κύρηγμα στα παιδιά π.χ. είναι ανώμαλος κ.λ.π. ενώ τον δείχνετε.....:evil::evil::evil:

τέλος καθώς τον ....μπουζουριάζουν σχόλια όπως "σιγά το μέγεθος που το δείχνεις κι όλας....... " θα τον βοηθήσουν να ...αποθεραπευτεί.......:twisted::twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...