Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μετά τη Νίκη, ήρθε και η δική μου σειρά να αρχίσω να σας χαιρετάω σιγά-σιγά.

Ήρθε και η δική μου ώρα, ή μάλλον η ώρα της μπέμπας μου. Λίγο νωρίτερα απ'το κανονικό αλλά όχι και πολύ νωρίτερα. Απλά θα την πιάσουμε στον ύπνο, ενώ θα προτιμούσα να αποφάσιζε από μόνη της το πότε θα μας συναντήσει.

Όμως, από τώρα δείχνει το πόσο ξεροκέφαλη και πεισματάρα είναι γιατί δεν λέει να γυρίσει προς τα κάτω, με τίποτα!

Έτσι αναγκαστικά πάμε για καισαρική την Τρίτη το πρωί.

Ακόμα δεν έχω αρχίσει να αγχώνομαι, αλλά μάλλον αύριο το βράδυ δεν πρόκειται να κοιμηθώ.

Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να μιλήσω μαζί σας ξανά (από την Τρίτη και μετά εννοώ). Ελπίζω όμως να εξελιχθούν καλά τα πράγματα και να βρίσκω έστω και λίγο χρόνο για να μπορώ να σας μιλάω. Η παρέα σας μου κάνει πολύ καλό και μου δίνει δύναμη. :D:D

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Γυναίκα με τα όλα της δηλαδή η κόρη σου χαζομαμά ε? :) Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να την κρατήσεις γερή και δυνατή στα χέρια σου!

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Διαφημίσεις

Πω πω πολύ αγωνία έχει πέσει τελευταία στο φόρουμ!!

Εσύ έχεις εκπαιδεύσει το σύζυγο πως θα μας ενημερώσει? :D:D

Με το καλό!¨Ολα να πάνε καλά,γρήγορα και ανώδυνα και να κρατάς αγκαλιλα το πλασματάκι σου!!

Με το καλό xazomama !!!!!!

μην ξεχνάς .....

684736enr3wi85jt.gif

όλα θα πάνε τελειά !!! φιλιά :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Πωπωπωπω χαζομαμά τη δικη σου εγκυμοσύνη τη θυμάμαι από το ξεκίνημα της!

Πέρασε ο καιρός! Σου εύχομαι με το καλό και να κρατάς ένα γερό κοριτσάκι σε λίγες ώρες!

Περιμένουμε νέα σου!

Άντε βρε xazomama με το καλό...αύριο η δική σου μεγάλη μέρα που θα πάρεις αγκαλιά την κοριτσάρα σου...

Με το καλό να έρθει...

να πάρουμε κι εμείς σειρά σιγά σιγά! :wink::wink:

φιλάκια smilie_love_119.gif

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Αντε τυχερουλα χαζομανουλα , αυριο τετοια ωρα πιθανοτατα θα κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα και θα το χαιδευεις . Μην σε ανυσηχει η καισαρικη ισως ειναι καλυτερα σε μερικες περιπτωσεις για να μην ταλαιπωρηθεις ουτε εσυ ουτε το μωρακι σου . Σου ευχομαι λοιπον οτι καλυτερο και θα σε περιμενουμε εδω να μας πεις τα νεα απο τη δευτερη σου γεννα . Φιλακια πολλα πολλα

Φιλενάδες μου, σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

Δεν το πιστεύω ότι αύριο τέτοια ώρα θα έχω τελειώσει και θα έχω ανταλλάξει τις πρώτες ματιές με το κοριτσάκι μου!!! Ίσως και να το έχω στα χέρια μου!

Πότε πέρασε ο καιρός; Πότε σας ανακοίνωνα την εγκυμοσύνη μου και τώρα πάω να γεννήσω; Θυμάσαι pam τί έλεγα στην αρχή; Δεν θέλω να το θυμάμαι... Έχουν αλλάξει τόσα πολλά από τότε.

Μακάρι να πάνε όλα καλά. Να τελειώσω γρήγορα, χωρίς ταλαιπορία και κυρίως χωρίς προβλήματα.

Ακόμα είμαι ήρεμη. Το μόνο που σκέφτομαι προς το παρόν είναι να μην ξεχάσω τίποτα. Να τα έχω όλα έτοιμα και να πάρω μαζί μου όλα τα απαραίτητα.

Πείτε μου βρε κορίτσια οι πιο έμπειρες, τί να φορέσω στο μωρό για να βγούμε απ'το μαιευτήριο μ'αυτή τη ζέστη; Τον χειμώνα είναι εύκολο, το ντύνεις σαν κρεμμύδι ( :lol: ) και έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.

Όμως μ'αυτή τη ζέστη έχω μπερδευτεί. Φοβάμαι μη την ντύσω πολύ και ζεσταίνεται ή λίγο και κρυώνει. Ποιά είναι η μέση λύση;

bUwEp2.png

με το καλο να πανε ολα!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

να την ντυσεις καλοκαιρινα απλα να παρεις μαζι σου κ ενα ζακετακι η ενα σεντονακι :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγω παντως θα το εντυνα καλοκαιρινα , με κοντα φορμακια , τουλαχιστον κοντομανικα . Τις επομενες μερες θα εχει μινι καυσωνα οποτε ειναι καλυτερα να ειναι ελαφρια ντυμενη και αν χρειαστει να την σκεπασεις με ενα σεντονακι παρα πολυ ντυμενη και να ζεσταινεται . Τα μωρακια ζεσταινονται 2 φορες παραπανω απο εμας , μονο τα ποδαρακια τους λιγακι κρυωνουνε οποτε της φορας καλοκαιρινα ελαφρια καλτσακια .

Πω πω πολύ αγωνία έχει πέσει τελευταία στο φόρουμ!!

Εσύ έχεις εκπαιδεύσει το σύζυγο πως θα μας ενημερώσει? :D:D

Με το καλό!¨Ολα να πάνε καλά,γρήγορα και ανώδυνα και να κρατάς αγκαλιλα το πλασματάκι σου!!

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Μου είπαν ότι καλό θα είναι να της βάλω ένα εσωρουχάκι και από πάνω μακρυμάνικο φορμάκι με πατουσάκια και ίσως καλτσούλες από μέσα.

Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό, αλλά δεν ξέρω.

Γι'αυτό ζητάω τα "φώτα" σας.

bUwEp2.png

Αχ βρε χαζομαμά πως δεν τα θυμάμαι. Τα 'χα περάσει και ΄γω. Ευτηχώς όλα πήραν το καλό δρόμο!

Λοιπόν εγώ θα της έβαζα ένα καλοκαιρινό φορμάκι και θα έπαιρνα και ένα ζακετάκι μήπως την ημέρα της εξοδου έχει αέρα. Όπως ειπε και η γραφίστρια τα μωράκια ζεσταίνονται πιο πολύ κι από εμάς!

Με το καλό κοπέλα μου!

Για εξήγησέ μου βρε pam, τί θα πει "καλοκαιρινό" φορμάκι...

Με μακρύ μανίκι ή κοντό; Με πατουσάκια ή σορτσάκι;

bUwEp2.png

Για εξήγησέ μου βρε pam, τί θα πει "καλοκαιρινό" φορμάκι...

Με μακρύ μανίκι ή κοντό; Με πατουσάκια ή σορτσάκι;

Εγώ όταν γέννησα Σεπτέμβριο είχα πάρει φορμάκι κοντομάνικο όχι αμάνικο, μανικάκι ως το μπρατσάκι του και με τα ποδαράκια έξω και του είχα πάρει καλτσούλες! Βέβαια είχε πολύ ζέστη και δεν χρησιμοποίησα ούτε τα καλτσάκια ούτε το ζακετάκι αλλά μόλις βγήκαμε έξω στην ατμόσφαιρα το σκέπασα με μία πικέ κουβερτούλα την οποία αφαιρεσα αμέσως΄μέσα στο αυτοκίνητο!