Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΕLP,

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙ?

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΑ ΧΩΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ?

ΦΙΛΑΚΙΑ

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΦΤΙΖΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΑ ΧΩΡΟ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ.ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?ΒΑΤΙΖΩ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΣΥ?

ΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΦΤΙΖΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΑ ΧΩΡΟ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ.ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?ΒΑΤΙΖΩ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΣΥ?

ΕΓΩ ΒΑΦΤΙΖΩ 21-9 ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ 25 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ. ΑΝ ΘΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ

ΝΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .ΒΑΦΤΙΖΩ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΒΡΗΣΚΩ ΑΛΛΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ...

Με καλο η βαφτιση!!!!!

Και εμεις βαφτιζουμε 28 Ιουνιου μεσημερι στις 12,00.

Εσεις τι ωρα?

Δυστυχως δεν ξερω να σου πω για το συγκεκριμενο μεζεδοπωλειο,

απλα ειδα οτι βαφτιζεις ιδια μερα και ειπα να ευχηθω.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .ΒΑΦΤΙΖΩ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΒΡΗΣΚΩ ΑΛΛΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

ΒΑΛΙΑΝΟΥ & ΘΕΟΤΟΚΗ 1

ΑΛΙΜΟΣ

210-9810800

ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΟΥΓΙΑ

Καλημερα κοριτσια. Με το καλο οι βαφτισεις σας.

Χτες πηγα να ρωτησα (ειχαν παει γνωστοι και μου ειπαν καλα λογια). Μου ειπε 26-28 το ατομο. Όσο για Ηλιουπολη μου αρεσε το δημοτικο αναψυκτηριο στο αλσος (απο 24 Ε) και το Sport Cafe, στα αστυνομικα, κοντα στα γηπεδα Τεννις (γυρω στα 27Ε). Υπαρχει και ο χορος των γευσεων στην Αργυρουπολη, στη Γερουλανο (στα 26 Ε). Εγω πάντως έχω μπερδευτεί... και ψαχνω ακόμα....

tndLp2.png

FgHKp2.png

• 4 weeks later...

Τελικά μετά από πολύ έρευνα έκλεισα στο ''πατριδος γεύσεις΄΄

Για όσες ενδιαφέρονται για νότια προάστεια μου φάνηκε ωραίος χώρος και με μεγάλη ευελιξία στο μενού. Πήγα και μία μέρα που είχαν εκδήλωση και σαν επισκέπτης έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Άπό κει και πέρα το τελικό συμπέρασμα θα φανεί 21 Σεπτεμβρίου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Εχω αρχίσει να αγχώνομαι από τώρα.

Φιλάκια σε όλες.

Διαφημίσεις

Τελικά μετά από πολύ έρευνα έκλεισα στο ''πατριδος γεύσεις΄΄

Για όσες ενδιαφέρονται για νότια προάστεια μου φάνηκε ωραίος χώρος και με μεγάλη ευελιξία στο μενού. Πήγα και μία μέρα που είχαν εκδήλωση και σαν επισκέπτης έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Άπό κει και πέρα το τελικό συμπέρασμα θα φανεί 21 Σεπτεμβρίου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Εχω αρχίσει να αγχώνομαι από τώρα.

Φιλάκια σε όλες.

Και εγώ βαφτίζω την ίδια μέρα..... Αλλά σε άλλη γειτονιά :wink:

Να μα ζήσουν :lol::lol:

7adb2868d6.png