Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποπλάνηση μέσω web cam...

Recommended Posts

paidia xreiazomai epigontws bohtheia!!

thelw na boithisw tin kolliti mou prin kanei tin megaliteri blakia tin zwis tis alla den kserw pws...gnwrise enan mantraxalo mesw fb k thampothike!! autos o "kurios" loipon tis zitaei na kanei pragmata pou den einai katholou swsta. mexri stigmis tou arneitai alla gia poso? tis zitaei na ekthesei ton eauto tis mesw web cam gia na ikanopoihthei autos k sti sunexeia na proxwrisoun kai na "teleiwsoun" mazi...simera omws pou tha leipoun oi goneis tis apo to spiti apofasise oti tha to kanei..den exei skeftei mallon tous kindinous pou kribei h kamera...den kserei kala kala poios einai autos o tupos k ti mporei na kanei...an tuxon tin binteoskopei kai anebasei to binteo st internet??

pws mporw na tin apotrepsw?? na tin bohthisw na min to kanei kai katastrepsei ton idio tis ton eauto tin oikogeneia tis kai tin zwi tis....

bohtheia

Διαφημίσεις

παρε τηλ την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος αν ειναι ανηλικη η αν ο τυπος ειναι ανωμαλος τουλαχιστον θα το τσεκαρουν, θα ειναι ανωνυμο οποτε δεν εχεις τιποτα να χασεις

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

η κοπελα ειναι 17 ετων, δεν ειναι 7......οι γονεις της προφανως θα επρεπε να τα συζητησουν μαζι της ολα αυτα πριν μερικα χρονια, εγω δεν πιστευω οτι θα βοηθησουν τωρα, αν ηξεραν πως να το χειριστουν θα το ειχαν ηδη κανει:?......

σε λιγους μηνες ενηλικιωνεται. θα οφειλε να γνωριζει ηδη τους κινδυνους του ιντερνετ, αν δεν τους γνωριζει ή αν τους θεωρει αμελητεους, ας παρτε μαζι ενα τηλεφωνο να τα περιγραψετε ολα αυτα , και να δειτε τι θα σας πουν απο τη διωξη ή απο οποιονδηποτε αλλο φορεα για την προστασια των ανηλικων........

δειτε κ εδω:http://blogs.sch.gr/internet-safety/archives/tag/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1/page/4

μπορει να μην ειναι 7 αλλα ειναι ανηλικη. ισως οι γονεις να την εχουν ενημερωσει, μην τα ριχνουμε πανω τους. εσεις δηλαδη κανατε παντα οτι σας ελεγαν οι γονεις σας?καλα μυαλο δεν εχει?δεν κατανοει τους κινδυνους?

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα αποπλανισης απο την στιγμη που το κανει με την συγκαταθεση της!!!!!!τωρα γιατι το κανει ειναι αλλο θεμα.αλλα η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να κανει τι?στη φιλη σου κοιτα να βαλεις μυαλο γιατι δεν την πηραν τα χρονια και θελει να κανει και cyber sex.ελεος!!!!!!!

η κοπελα ειναι 17 ετων, δεν ειναι 7......οι γονεις της προφανως θα επρεπε να τα συζητησουν μαζι της ολα αυτα πριν μερικα χρονια, εγω δεν πιστευω οτι θα βοηθησουν τωρα, αν ηξεραν πως να το χειριστουν θα το ειχαν ηδη κανει:?......

σε λιγους μηνες ενηλικιωνεται. θα οφειλε να γνωριζει ηδη τους κινδυνους του ιντερνετ, αν δεν τους γνωριζει ή αν τους θεωρει αμελητεους, ας παρτε μαζι ενα τηλεφωνο να τα περιγραψετε ολα αυτα , και να δειτε τι θα σας πουν απο τη διωξη ή απο οποιονδηποτε αλλο φορεα για την προστασια των ανηλικων........

δειτε κ εδω:http://blogs.sch.gr/internet-safety/archives/tag/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1/page/4

Μπορει να μην ειναι 7 DaF μου, αλλα συμπεριφερετε σαν 7....

Ειναι ανηλικη και ακομα και την διωξη ηλεκ. εγκληματος να παρει τηλ, θα εμπλακουν οι γονεις....

Συμφωνω μαζι σου οτι θα επρεπε ηδη να γνωριζει τους κινδυνους στην ηλικια της, αλλα απ οτι φαινεται δεν.......

Οι γονεις δεν ειναι παντα ενημεροι σε αυτα τα θεματα...Ισως να εφτασε σε αυτο το σημειο η κοπελα απο αδιαφορια των γονιων της, ισως ομως και οχι....Ισως να μην γνωριζουν οι ανθρωποι, ισως να δουλευουν ολη μερα και να λειπουν απο το σπιτι, ισως τους ξεγελα η μικρη, ισως...ισως....

Παντως πριν τους καταδικασουμε οτι δεν εχουν κανει "καλη" δουλεια με την κορη τους η γνωμη μου ειναι πως πρεπει να ενημερωθουν...

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Δε παμε καθολου...καλα...

Ας μη τα ριχνουμε ολα στους γονεις...μπορει να ειναι και ανθρωποι που ειναι απο χωριο κ τον υπολογιστη τον θεωρουνε γραμμοφωνο.Δε ξερουνε ολοι οι ανθρωποι απο Η/Υ κ ιντερνετ.....

Κοριτσι μου κατσε μιλα με την ιδια,γιατι οτι αλλο κι αν κανεις θα παρουνε τους γονεις της κ φανταζομαι δε θελεις να ξερει οτι εκανες κατι τετοιο γιατι θα την χασεισ ως φιλη(αν κ δε το θεωρω ματαιο).Μιλησε της κι εξηγησε της.Αν δεις οτι παει στο χειροτερο επεστησε τη προσοχη των γονιων της κι ςν την χασεις την εχασες...τουλαχιστον θα νιωθεις εσυ καλα.

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

απαπαπαπα......ετσι κ κανει κατι τετοιο..κ ο τυπος ειναι ανωμαλος...θα την διασειρει οπως θελει στο ιντερνετ κ μετα θα καταστραφει η κοπελα....πρεπει να αποφευχθει αυτη η....επαφη!

ενα απλο τηλεφωνημα στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος,απλα για ενημερωση,για συμβουλη,πιστευω θα ηταν καλο!!!απλα γι'αυτα ομως!!μην μπλεχτουν γονεις κ τετοια,γιατι η κοπελα πιστευω θα νιωσει προδομενη!μπορει η διωξη να ελεγξει την ip της κοπελας κ αν της κοψει για λιγο τη συνδεση...γινεται αυτο????αλλα κ παλι...θα βρει ξανα ευκαιρια να το επιχειρησει....ουφ...δεν ξερω.....νιωθω περιεργα τωρα.....:oops:

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

ελπιζω να εχει λυθει το θεμα με την φιλη σου και αν δεν σου κανει κοπο ενημερωσε μας.συμφωνω και εγω με τα κοριτσια οτι πρεπει να απευθυνθεις στην διωξη.οσο μπορουμε να τους σταματαμε τετοιους ανθρωπους.τωρα σχετικα με τους γονεις της μπορει οι ανθρωποι να μην φταινε ας μην κατηγορουμε αδικα.καμια φορα ολα γινονται και απο υπερπροστασια.στην προσπαθεια μας να προστατεψουμε τα παιδια μας τα περιοζουμε και εχουμε αντιθετα αποτελεσματα.παντως δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος/καποια που εκανε παντα οτι του ελεγαν οι γονεις του

Δεν ξέρω εάν μπορεί να επέμβει κάποιος

Ποινικός κώδικας.

Άρθρο 339

Απολάνηση παιδιών

1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται ως εξής:

α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και

γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.

2. Αν στην περίπτωση του στοιχείου γʼ της προηγούμενης παραγράφου ο υπαίτιος όταν τέλεσε την πράξη δεν είχε συμπληρώσει τα 17 έτη, το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.

1. Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

• 2 months later...

Τελικα τι εγινε με την κοπελα? της αλλαξες γνωμη? ελπιζω να μην εγινε τιποτα κακο..γιατι ο τυπος μπορει να χρησιμοποιησει το βιντεο εναντιον της κοπελας και να την απειλει η να την εκ9ετει δημοσια...Ακομα και τα χειροτερα να γινουν η φιλη σου να μην ενδωσει. Να μιλησει στους γονεις της και τις Αρχες.

♥Ολα στη ζωη γινονται για καποιο λογο

• 3 εβδομάδες μετά...
o kurios logika einai 25+ k h filh mou 17..

κατλαβα... και οι 2 πανω στις.. κ*** τους. ευχομαι ολα να πανε καλα με τη φιλη σου.

Αν και το θέμα είναι για …ανάθεμα !!

Τι να πω εγώ ?...

Supermama είσαι ..σούπερ :):):):):):):):):D:D:D:D:D

Άναψε φως στά… σκοτεινά .

Στο μαύρο δώσε χρώμα .

Και φτιάξε εσύ τον πίνακα .

Όσο διαρκεί το γιόμα .

MOYSYS

για να καταγγειλεις κατι στην διωξη ηλ.εγκληματος η καταγγελεια πρεπει να ειναι επωνυμη.το ξερω γιατι ειχα παρει και εγω πριν λιγους μηνες και μου ειπαν πως πρεπει να παω απο κει να υπογραψω γιατι μονο επωνυμα γινεται!

npbIp1.png

jqdhp1.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...