Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παραβαν εσωτερικου χωρου

tzini

Recommended Posts

και παλι θα χρειαστω τι βοηθεια σας.

μηπως γνωριζει καποιος/α που θα βρω παραβαν εσωτερικου χωρου?

πηγα ικεα κ λερουν για αρχη κ δεν βρηκα τπτ.

ψαχνω στο νετ κ βλεπω κατι τιμες να μου φυγει το τσερβελο. σε καμια περιπτωση δεν διαθετω 300 γιουβρουλακια για παραβαν.

αυτο που θελω να κανω ειναι να ''κρυψω'' μια ανοιχτη βιβλιοθηκη (που μεταφερθηκε απο το νυν δωματιο-γραφειο στο σαλονι. ελεγα να βαλω ραφακια αμμοβολης η' βαγκε σκουρο (σε διαφορα τετραγωνα) αλλα ο γαμπρος μου μου ειπε οτι επειδη ειναι λεπτα τα πλαϊνα διαχωριστικα θα κρεμασουν οι μεντεσεδες σιγουρα!

για πεστε τιποτις!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

Τζινι μου εγω εχω βαλει γυάλινα ντουλάπια απο το ΙΚΕΑ στις βιβλιοθηκες του ικεα που εχω και τα εχω τωρα δυομιση χρονια και δεν εχουν κρεμάσει καθολου...

το φάρδος του ξυλου που ειναι κρεμασμενοι μεντεσέδες ειναι 2 εκατοστά φάρδος

εχει και με τα λουλουδια που πηρα εγω, εχει και ξύλινα εχει και σκέτο γυαλι με ελαφριά αμμοβολή αν θυμαμαι καλά

To θεμα ειναι αν θα σε βολέψουν στο φάρδος και θα ταιριάζουν στην βιβλιοθήκη σου

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/80104089

29042011550.jpg

29042011551.jpg

καλαμαριον, κατι τετοιο ειπα στο γαμπρο να κανουμε, αλλα σε ενα αλλο φιλο που εβαλε κρεμασανε!

και την βιβλιοθηκη απο ικεα την ειχα παρει! κ δεν μου προτιναν τιποτις οι υπαλληλοι εκει. για να δω μηπως κ ξαναπαω.

μου φενεται πως θελει να με αποφυγει ο γαμπρουλης μου, καθωτι πολυ ασχολος κ ου μπλεξεις με γυγγενη για δουλεια!

σιλια πολυ ωραια αυτα τα παραβαν.

θα δψ τις διαστασεις (1.50 * 1.50 ψαχνω εγω) κ θα παρω για τφ παραγγελια.

ευχαωιστω!

το εξωτερικο κουτι της βιβλιοθηκης εχει 5 εκ παχος κ τα εσωτερικα διαχωριστικα μολις 1.5 εκ!

μαλλον εχει δικιο ο γαμπρος!

Διαφημίσεις

καλαμαριον, κατι τετοιο ειπα στο γαμπρο να κανουμε, αλλα σε ενα αλλο φιλο που εβαλε κρεμασανε!

και την βιβλιοθηκη απο ικεα την ειχα παρει! κ δεν μου προτιναν τιποτις οι υπαλληλοι εκει. για να δω μηπως κ ξαναπαω.

μου φενεται πως θελει να με αποφυγει ο γαμπρουλης μου, καθωτι πολυ ασχολος κ ου μπλεξεις με γυγγενη για δουλεια!

σιλια πολυ ωραια αυτα τα παραβαν.

θα δψ τις διαστασεις (1.50 * 1.50 ψαχνω εγω) κ θα παρω για τφ παραγγελια.

ευχαωιστω!

αν εχεις ηλεκτρικό κατσαβίδι ειναι υπόθεση 10λεπτών ανα τζάμι,ποιο πολύ σου περνει χρονο να βαλεις τις βιδίτσες μεσα και θελει ενα χερι ακομα να σου κραταει το τζαμάκι αλλα να φανταστεις εχω μια κοντή βιβλιοθήκη την εκανα βιτρινα εκεινα τα εβαλε ο συζηγος και τη μονή στηλη που εχω την εφτιαξα μονη μου!!! :D:D

Καλα οι υπάλληλοι αν δεν τους ρωτήσεις δεν θα σου προτεινουν απο μονοι τους τα εχουν παντως ακριβως διπλα απο τις μπιλυ σαν κουρτινες κρεμασμενα και εχει και με το λουλουδι και το σκετο ελαφρια αμμοβολή

το εξωτερικο κουτι της βιβλιοθηκης εχει 5 εκ παχος κ τα εσωτερικα διαχωριστικα μολις 1.5 εκ!

μαλλον εχει δικιο ο γαμπρος!

βρε ειναι ή δεν ειναι η βιβλιοθήκη απο το ικεα?

αν ειναι τοτε δεν εχεις θεμα....αφου ειναι φτιαγμένα για αυτή τη βιβλιοθήκη

apo ικεα την ειχαμε παρει. 1,50 *1,50 διαστασεις.

biz art?! δεν ηξερα οτι εχουν κ παραβαν. εχει στο μαλλ στο μαρουσι? να ριξω καμια ματια κ εκει, αρκει να μη μου πεσει κατω κανενα ματι!!!!

Διαφημίσεις

Ναι, από ο Mall στο Μαρούσι το πήρα!!!!!! Εμένα πάντως το δικό μου, έχει κι ένα θέμα του Picasso ζωγραφισμένο.

ωι ωι ωι! θα με φυγει το τσερβελο, το γλεπω εγω!

κ στο νετ δεν εχουν για παραβαν biz art!

ωι ωι ωι! θα με φυγει το τσερβελο, το γλεπω εγω!

κ στο νετ δεν εχουν για παραβαν biz art!

Αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Μπορείς να πάρεις και κάτι απλό και να σου έρθει πολύ πιο οικονομικά!:wink:

iyuNp3.png4hNCp3.png

ε μα αϊ στον κορακα!

την βρηκα την βρηκα! αυτη στο κεντρο εχουμε παρει (χωρις τα κοκκινα πορτακια εννοειτε), απλα τα εσωτερικα ραφια ειναι σκουρο βεγκε!

http://onlinecatalog.ikea-usa.com/2010/ikea_catalog/US/

σελ 78-79

(οποτε καλαμαριον θα ξανακανω μια βολτα ικεα απο δευτερα κ θα τα πω με τα παιδια εκει!)

προσθετω: δεν βγαζω ακρη!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...