Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ξανά διάβασμα...

epipolaiotita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μπορεις να τα καταφερεις!! απλα θελει οργανωση και να εχεις και λιγη βοηθεια πχ να σου κρατησει καποιος τα μικρα και ενα χωρο για να μπορεις να απομονωνεσαι λιγο....

ειμαι φοιτητρια στο πολυτεχνειο αλλα τωρα με τα δυο παιδια το εχω αφησει γιατι με την δουλεια και τα παιδια δεν μπορουσα αλλα απο Σεπτεβρη που θα τα στειλω παιδικο και νηπιο θα ξαναξεκινησω παντως τα 4 τελευταια χρονια περασα μονο 12 μαθηματα,σημειωτεο ομως οτι εγω ειμαι και εκτος αθηνων και εχω επιπλεον τρεξιμο λογω αποστασης

l86Tp3.png d6AUp3.png

Από ότι βλέπω στην πράξη αυτόν τον καιρό πρέπει να συντρέχουν πολλές προυποθέσεις:

1. να έχεις θέληση

2. να έχεις την κατανόηση των γύρω σου

3. να έχεις βοήθεια

4. να μην κρέμεται από πάνω σου το παιδί ή τα παιδιά

Είχα παρατήσει το μεταπτυχιακό λόγω εγκυμοσύνης και τώρα παλεύω χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία να το ολοκληρώσω γιατί το έχω προπληρώσει. Ελπίζω να τα καταφέρω για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά γιατί για να δω λόγω του μεταπτυχιακού επαγγελματική αποκατάσταση χλωμό το βλέπω με το χάλι που επικρατεί στα εργασιακά. Πάντως δεν χάνουμε και κάτι να το παλέψουμε...Καλή μας δύναμη!

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

εξαρταται απο τις εξετασεις και απο το ποτε ειναι οι εξετασεις...

αν πχ θες να δωσεις πανελληνιες, βεβαιως κ μπορεις να ξεκινησεις απο φετος κ να διαβαζεις ενα διωρο καθε βραδυ πχ ή οποτε κοιμουνται. απλα να το κανεις συστηματικα. μην αφηνεις μερα που να μη διαβασεις εστω ενα μισαωρο, να κρατας την επαφη (εγω τωρα το βλεπω αυτο που μεσα στις διακοπες χαλαρωσα:? πολυυυ κακο να μην ανοιγω εστω κ λιγο το βιβλιο)

καλη επιτυχια!!:-)

μπορεις να τα καταφερεις!! απλα θελει οργανωση και να εχεις και λιγη βοηθεια πχ να σου κρατησει καποιος τα μικρα και ενα χωρο για να μπορεις να απομονωνεσαι λιγο....

ειμαι φοιτητρια στο πολυτεχνειο αλλα τωρα με τα δυο παιδια το εχω αφησει γιατι με την δουλεια και τα παιδια δεν μπορουσα αλλα απο Σεπτεβρη που θα τα στειλω παιδικο και νηπιο θα ξαναξεκινησω παντως τα 4 τελευταια χρονια περασα μονο 12 μαθηματα,σημειωτεο ομως οτι εγω ειμαι και εκτος αθηνων και εχω επιπλεον τρεξιμο λογω αποστασης

Από αυτά που λες, θέλω οπωσδήποτε να μου πεις το μυστικό της οργάνωσης. Ποιο είναι για παράδειγμα το καθημερινό σου πρόγραμμα? Δουλεύεις κιόλας?

Διαφημίσεις

Από προσωπική εμπειρία, είναι εφικτό νέα μανούλα με δύο μικρά παιδάκια να διαβάσει ξανά να δώσει εξετάσεις?

Γιατι οχι?????απο λιγες ωρες καθε μερα....ειναι οκ....τι εξετασεις θα δωσεις?????

Εγω με 3 παιδια...σε ενα τριμηνο εδωσα εξετασεις για αγγλικα και για Η/Υ...μαζι με τις ωρες που απουσιαζα απο το σπιτι για να κανω τα μαθηματα που επρεπε.......βαλε και το διαβασμα.....απλα θελει θεληση...και οργανωση....

Καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις.....:P

εγω οπως ειπα δεν τα εχω καταφερει και καλα γιατι δεν εχω καποιον να κραταει τα παιδια για να διαβασω με αποτελεσμα να πρεπει να διαβαζω νυχτα που δεν το παλευω με την κουραση,γι αυτο και εκανα διακοπη αυτο το εξαμηνο γιατι βλεπω να με διαγραφουν σαν αιωνια. για μενα πρεπει να κανονισεις ενα δυωρο η εστω μια ωρα την ημερα που θα αφιερωνεις αποκλειστικα στο διαβασμα και εναν χωρο οπου θα μπορεις να εχεις τα βιβλια σου. εγω δεν εχω και μονο το μαζεψε απλωσε και συντονισου ηταν θεμα.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Γιατι οχι?????απο λιγες ωρες καθε μερα....ειναι οκ....τι εξετασεις θα δωσεις?????

Εγω με 3 παιδια...σε ενα τριμηνο εδωσα εξετασεις για αγγλικα και για Η/Υ...μαζι με τις ωρες που απουσιαζα απο το σπιτι για να κανω τα μαθηματα που επρεπε.......βαλε και το διαβασμα.....απλα θελει θεληση...και οργανωση....

Καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις.....:P

Μου φαίνονται όλα βουνό...Τα παιδιά είναι προσκολλημμένα πάνω μου, αν και έχω βοήθεια από την μητέρα μου. Φοβάμαι και για το οικονομικό. Να διαθέσω χρήματα για δικές μου σπουδές που μπορεί να λείψουν από τα παιδιά μου? Και αν δεν καταφέρω τους στόχους μου? Νομίζω ότι όταν ήταν να κάνω τις επιλογές μου, τις έκανα και τώρα είμαι καταδικασμένη. Μάλλον, έχω πρόβλημα διαχείρισης χρόνου και γενικά είμαι απογοητευμένη από τα πάντα.

Επειδή τώρα μάλλον ασχολείσαι μόνο με τα παιδιά, το μυαλό σου έχει γίνει πουρές. Το έχω πάθει και το παθαίνω τις εβδομάδες που δεν έχω πολλή δουλειά. Μόλις βάλεις τον στόχο σου κι εφόσον πιστέψεις ότι είναι απαραίτητος για 'σενα και όχι πολυτέλεια, όλα θα γίνουν μαγικά. Όμως αν δεν το πιστέψεις, πάντα θα βρίσκεις δικαιολογίες, γιατί και τα μωρά θα σε θέλουν δίπλα τους, και θα αρρωστήσουν και θα έχει ήλιο και θα θέλουν πάρκο και θα έχεις τύψεις :-(...Αν το θες πολύ, θα το καταφέρεις. Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...