Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικές Κουρτίνες ? Βόρεια Προάστια?

Recommended Posts

Πάνω που είχαμε τελειώσει από όλα τα ψώνια του μπέμπη μας, το μαγαζί από το οποίο είχαμε παραγγείλει την κουρτίνα του, μας ενημερωσε οτι...τελείωσε το ύφασμα. Εντωμεταξύ, στο συγκεκριμένο, δεν μας αρεσε κάποιο αλλο ύφασμα! εχουμε πάει σε όλα τ αμαγαζιά εδώ γύρω (μεταμόρφωση κυρίως), αλλά σε κανένα δε βρήκαμε όμορφες παιδικές κουρτινες, σε ποικιλία.

Ψάχνουμε κάτι σχετικά απλό (παιδικά σχέδια/χρώματα, και χοντρό ύφασμα, για να μη μπαινει μέσα ο ήλιος, σε μονή κουρτίνα)!

Καποια πρόταση,για μαγαζί, προς λυκόβρυση, ν.ηράκλειο, κηφισιά, πεύκη?

Διαφημίσεις

να πας στα τζαμπο! εχει ωραια σχεδια και χρωματα παιδικες. ειχα παει και εγω για να αγορασω σε μαγαζι (και σε αυτο που προανεφερα) αλλα ηταν πανακριβες!!!! δεν υπαρχει λογος να δωσεις τοσα λεφτα για να τις βγαλεις σε 5 χρονια!

Στον Μανδαλάκα στην Εθνική οδό (στο ύψος του Αγ. Στεφάνου) έχεις πάει???? Εργοστάσιο με υφάσματα (έχει πρατήριο) μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές ;)

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Διαφημίσεις

Πάνω που είχαμε τελειώσει από όλα τα ψώνια του μπέμπη μας, το μαγαζί από το οποίο είχαμε παραγγείλει την κουρτίνα του, μας ενημερωσε οτι...τελείωσε το ύφασμα. Εντωμεταξύ, στο συγκεκριμένο, δεν μας αρεσε κάποιο αλλο ύφασμα! εχουμε πάει σε όλα τ αμαγαζιά εδώ γύρω (μεταμόρφωση κυρίως), αλλά σε κανένα δε βρήκαμε όμορφες παιδικές κουρτινες, σε ποικιλία.

Ψάχνουμε κάτι σχετικά απλό (παιδικά σχέδια/χρώματα, και χοντρό ύφασμα, για να μη μπαινει μέσα ο ήλιος, σε μονή κουρτίνα)!

Καποια πρόταση,για μαγαζί, προς λυκόβρυση, ν.ηράκλειο, κηφισιά, πεύκη?

στην πευκη έχει πάνω στην Χρυσοστόμου Σμύρνης ενα συνοικιακό μαγαζί αριθμο δεν θυμάμαι το λένε εν οικω....εχει τα πάντα πολυ φτηνά παπλωματακια κουβερτες ριχτάρια...τα φτιαχνουν αυτοι.....έχω πάρει πολλά δώρα απο εκει κυριως παιδικές κουβερτες και παπλωματακια για την κόρη μου.....ειχα δει πριν αρκετο καιρο ειχε μια χοντρη κουρτινα τουιτι σε γαλαζιο χρώμα.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

στο τζαμπο ήταν το 1ο μέρος που κοιταξαμε, αλλά δε βρήκα ουτε καν μια παιδική κουρτίνα, τίποτα !!

το μανδαλάκα, δεν τον ήξερα, θα ψάξω να τον βρω...

στο τζαμπο ήταν το 1ο μέρος που κοιταξαμε, αλλά δε βρήκα ουτε καν μια παιδική κουρτίνα, τίποτα !!

το μανδαλάκα, δεν τον ήξερα, θα ψάξω να τον βρω...

εγω πριν μια εβδομαδα που πηγα στου Περισσου, ειχε πολλες!

εγω πριν μια εβδομαδα που πηγα στου Περισσου, ειχε πολλες!

λες να παω στου περισσού κ εγω? γιατί στη βαρυμπομπη, δε βρήκα τίποτα...!!! θα περασω σήμερα αν είναι :)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...