Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ελτα -δεματα με αντικαταβολη

Recommended Posts

βοηθεια!!!πως μπορω να κανω καταγγελια στα ελτα; εστειλα αρκετα πραγματα και ρουχαλακια που πουλησα απο εδω με αντικαταβολη σε συγκεκριμενα μελη του φορουμ και μολις εμαθα οτι τα δεματα πηγαν απλα στα σπιτια τους!!!

1. ζητω απο τα μελη (ξερουν εκεινα ποια ειναι) να ειναι ειλικρινης μαζι μου και να κανονισουμε τη συναλλαγη καπως αλλιως εχοντας υποψη οτι για να πουλαω πρεπει να υπαρχει λογος και δεν μου αρεσει να κλαιγομαι γενικα

2. πως μπορω να κανω την καταγγελια στα ελτα;;;ηδη τους μιλησα τηηλεφωνικα....αλλα τι ακριβως θελουν απο εμενα;ποια ειναι η διαδικασια;

Διαφημίσεις

μωρε τα πιο προσφατα τα εχω τα αλλα δεν θυμαμαι που ειναι πχ δεματα που εστειλα πριν 2 βδομαδες....αλλα μιλησσα σε μια κοπελα που με ενημερωσε του τι γινεται και παρεδωσαν το δεμα στο σπιτι της με το χαρτι της αντικαταβολης κολλημενο επανω χωρις να λαβουν πληρωμη....!!!!!!!!

Διαφημίσεις

οσο εχεις τα χαρτια αντικαταβολης εισαι κατοχυρωμενη.αν το λαθος εγινε απο το ταχυδρομειο που παρελαβαν τα μελη-το ταχυδρομειο σου πρεπει να επικοινωσει αυτο και να επιληφθουν του θεματος.εγινε σε ολες τις αποστολες σου?????

εστειλα πμ στα μελη με τα οποια συνεργαστηκα....και αναμενω!!!!!!!!(????????)

πιστευω οτι λογω των ημερων ορισμενοι υπαλληλοι θελαν να τελειωσουν νωρις τη δουλιτσα τους και δεν τσεκαραν τι παρεδιδαν και τι οχι!!!!!!!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ-ΕΛΠΙΖΩ να παρεις τα λεφτα σου αλλα αν ειναι λαθος τον ελτα πρεπει να αναλαβουν ευθυνη...εγω παντως απ τοτε που εγινε ενα παρομοιο προβλημα με αντικαταβολη κανονιζω και τα στελνω συστημενα και μετα μου βαζουν τα λεφτα σε εναν λογαριασμο, βεβαια το ρισκο υπαρχει και απο τις δυο πλευρες αλλα μεχρι στιγμης αυτη η εκδοχη ειναι καλυτερη και δεν υπηρξε προβλημα.τωρα αν γινει κατι εσκεμμενα τι να πω...εδω ειπαμε να αλληλοβοηθηθουμε αν ειναι να αλληλοκλεφτουμε κριμα και απο τον θεο δηλαδη.

οσο εχεις τα χαρτια αντικαταβολης εισαι κατοχυρωμενη.αν το λαθος εγινε απο το ταχυδρομειο που παρελαβαν τα μελη-το ταχυδρομειο σου πρεπει να επικοινωσει αυτο και να επιληφθουν του θεματος.εγινε σε ολες τις αποστολες σου?????

ετσι ειναι! αρκει να εχεις το χαρτί της αντικαταβολής!

Αν δεν το έχεις, τότε, θα αναγκαστείς να συννενοηθείς με τους αλλους χρήστες, και να ελπίζεις ότι θα φερθούν ανθρωπινα.

Αν όχι πάντως, κάποιος/α δε δεχθεί να σε πληρώσει, εγώ θα ήθελα να μάθω ποιος/α το εκανε αυτό...

Διαφημίσεις

Επειδη σε μενα ηρθε το δεμα στο σπιτι και εγω ενημερωσα αμεσως την pocoyo,θελω να σας πω πως οταν πηγαινετε να στειλετε δεματα με αντικαταβολη,να κοιτατε να μην βαζει ο υπαλληλος το ειδοποιητηριο στην πισω μεια του πακετου.

Βεβαια,το barcode το ειχε βαλει μπροστα,αλλα το μεγαλο χαρτι απο την πισω μερια,οποτε μπορει να μην εδωσαν και σημασια.

Ηταν λαθος και του υπαλληλου που εξυπηρετησε την pocoyo και του υπαλληλου εδω στο δικο μου ταχυδρομειο.

Παντως της pocoyo δεν ηταν και μακαρι να παρει τα λεφτα για ο,τι εστειλε.

Υποθετω πως πρεπει να ετυχε και σε αλλες αποστολες της,γιατι εμενα μου εστειλε το δεμα προχθες και το πηρα σημερα.Εφοσον εχει κανει πιο παλιες συναλλαγες απο την δικη μου και δεν εχει πληρωθει η ετυχε το ιδιο η το μελος δεν πηγε να παραλαβει καθολου το δεμα και απλα σε λιγο θα της επιστραφει.

Μακαρι να βγαλει ακρη,γιατι ειναι οντως κριμα.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Μπορεις να μας πεις ενδεικτικα ποσο πληρωσες στα ΕΛΤΑ για ενα δεματακι περιπου στα 2 κιλα με αντικαταβολη? Γιατι ισως να μην εβαλε αντικαταβολη.....Θα επρεπε να κοστισει περιπου 4-4,5 ευρω αποστολη με αντικαταβολη....Στο λεω γιατι στελνω συχνα με αντικαταβολη και δεν ειχα ποτε προβλημα....Σε περιπου 7 μερες παιρνεις και τα λεφτα απο τον ταχυδρομο......

πληρωσα κανονικα με αντικαταβολη αφου συμπληρωσα και τα χαρτακια και πηρα τις αποδειξεις....συνηθως για μικρο παακετο ειναι 2 ευρω τα ταχυδρομικα συν 2,5 ευρω τα εξοδα αντικαταβολης....

παντως αν δεν σου στειλουν χρηματα να μας πεις ποια μελη ειναι να εχουμε το νου μας.

συμφωνω και εγω θα πρεπει να ξερουμε ...καλα δεν ντρεπονται:shock:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Διαφημίσεις

εγω την πατησα αλλιως με τα ελτα

εστειλα πριν απο ενα μηνα ενα δεμα ενδοεποικοινωνιας με αντικαταβολη

αλλα κρατουσα εγω την μικρη και δεν συμπληρωσα τα στοιχεια μου εγω αλλα ενας υπαλληλος πληρωσα 5 ευρο για να στειλω το δεμα και μου λεει θα παρεις τα μισα οταν φτασει το δεμα στον παραληπτη μαζι με τα υπολοιπα χρηματα

ομως ηταν η πρωτη φορα που εστελνα δεμσα με αντικαταβολη και ο εξυπνος ο υπαλληλος μου εδωσε μονο μια αποδειξη που εγρφε οτι το δεμα ηταν απλα συστημενο και ετσι δεν παρελαβα ποτε τα χρηματα

την πατησα ωραιοτατα σαν πρωταρα πηγα να τον ρωτησω μετα απο 2βδομαδες τι εγινε με το δεμα και ποτε θα παρω τα χρημσατα και μου ειπε οτι το δεμα ειναι απλα συστημενο και δεν ξερει τιποτα ο ιδιος υπαλληλος που με εξυπηρετησε τοσο ευγενικα μια που εγω κρατουσα τη μικρη και δεν με αφηνε να γραψω!!!!!!

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

θελω να ελπιζω οτι ειναι τα ελτα!!!!! μαλλον θα περιμενω και αυτη την βδομαδα να δουμε τι θα γινει.....

δηλαδη για να καταλαβω. με τις κοπελες δεν επικοινωνησες? τι σου ειπαν? οτι δεν εχουν παει τα δεματα? και υποτιθεται οτι η αντικαταβολη ειναι ο τροπος αποστολης που σε κατοχυρωνει καπως. φαντασου τι γινεται με το απλο ταχυδρομειο... καλα ξεμπερδεματα

και βεβαια επικοινωνησα απλως περιμενω απαντησεις!!!!!

μαλιστα... παντως αν τελικα δεν απαντησουν, στειλε μου αν θες τα ονοματα με ενα πμ για να ειμαι κι εγω ενημερη... ελπιζω να βγαλεις ακρη. να σου πω ομως με το χαρτι της αντικαταβολης (οποιο εχεις) πηγαινε στα ελτα και ζητα να σου δειξουν την υπογραφη σου για την παραλαβη των χρηματων. να δουμε τι θα σου πουν...

επειδη δουλευα στα ελτα θα σου πω πως δεν γινονται λαθη με τις αντικαταβολες γιατι υπαρχει και η υπογραφη του υπαλληλου και ολα τα στοιχεια και τα δικα σου και του αποστολεα...και οταν παραδοθει το δεμα θα υπογραψουν οποτε φαινεται καθαρα αν τα παρελαβαν η οχι....οποτε μηπως οι χρηστριες δεν θελουν να σε πληρωσουν και κανουν τις παπιες?????ψαξτο με το ταχυδρομειο και θα βρεις ακρη...αλλιως στειλε μου πμ να το ψαξω και εγω εχω ακρες....

ευχαριστω πολυ αλλα δεν ξερω αν το διαβασες ολο το θεμα αλλα καποιος ταχυδρομος παρεδωσε δεμα το οποιο ηταν υποτιθεται με αντικαταβολη χωρις πληρωμη και ευτυχως η κοπελα πηγε απο μονη της στο ταχυδρομιο και πληρωσε θα μπορουσε λογω εκεινου του υπαλληλου καλλιστα να τα κρατησει και να κανει την παπια οντως..

επειδη δουλευα στα ελτα θα σου πω πως δεν γινονται λαθη με τις αντικαταβολες γιατι υπαρχει και η υπογραφη του υπαλληλου και ολα τα στοιχεια και τα δικα σου και του αποστολεα...και οταν παραδοθει το δεμα θα υπογραψουν οποτε φαινεται καθαρα αν τα παρελαβαν η οχι....οποτε μηπως οι χρηστριες δεν θελουν να σε πληρωσουν και κανουν τις παπιες?????ψαξτο με το ταχυδρομειο και θα βρεις ακρη...αλλιως στειλε μου πμ να το ψαξω και εγω εχω ακρες....

Γλυκουλα μου,μια χαρα παρελαβα το δεματακι και μια χαρα δεν μου ζητηθηκε ουτε να υπογραψω καν,ουτε να πληρωσω.

Για την υπογραφη,βεβαια,δεν ειμαι και τοσο σιγουρη,γιατι δεν το παρελαβα εγω ΚΑΝ.Ουτε παραδοθηκε στο διαμερισμα μου ΚΑΝ.

Το παρελαβε ο κουνιαδος μου,απο την εισοδο της πολυκατοικιας.Καλο,ε???8-):cool:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

σε ποια ΕΛΤΑ δουλευεις?????εχω παραλαβει δεμα μεγαλης αξιας που ηταν αντικαταβολη και μου το παρεδωσαν ετσι μαλλον στον συζηγο....φυσικα πηγα την επομενη και το πληρωσα....μετα εννοειτε οτι θα το επερναν χαμπαρι οταν τα ζητουσε τα λεφτα ο αλλος....αλλα θα μπορουσα καλλιστα να πω ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ.ΑΚΡΑΙΟ ΔΕΝ ΛΕΩ αλλα θα εκανε κανα 2 μηνες να παρει ο ανθρωπος τα λεφτα του.στα ΕΛΤΑ μονο λαθη γινονται....

Κι εγώ έχω αγοράσει και πουλήσει πάρα πολλά πράγματα με αντικαταβολή στο forum, χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά μια φορά μου έτυχε το εξής:

Έστειλα σε μια κοπέλα κάτι με αντικαταβολή, και το ειδοποιητήριο που της ήρθε έγραφε ότι για κάθε μέρα που περνάει και δεν πάει να πάρει το πακέτο της θα χρεώνεται :shock:

Τελικά από ό,τι μου είπε πάντως, όταν πήγε να το πάρει δεν της ζήτησαν κάτι επιπλέον.

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...