Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μωρακι 6 μηνων

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια !!!! γραφω για πρωτη φορα. εχω ενα μωρακι μπηκε τωρα στον 6 μηνα .το θηλαζω καθε δυο ωρες και το βραδυ οταν ξυπναει. τελευταια δεν δειχνει οτι πειναει στο δυωρο να τον ταιζω ανα τρεις ?? δεν κλεει ποτε απο πεινα για να καταλαβω αλλα για αλλουσ λογους.τον καληπτει το 3ωρο??? και το βραδυ ακομα ξυπναει ποτε θα κοιμηθει σερι ολο το βραδθ??ετυχε σε καποια μεχρι τον 6ο μηνα να ξυπναει και μετα να κοιματε σερι η μηπως ειναι απο τα παιδια που δεν θα κοιμηθουν ποτε??? ποτε βαζουμε στερεα τροφη??

σας ευχαριστω

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !!!! γραφω για πρωτη φορα. εχω ενα μωρακι μπηκε τωρα στον 6 μηνα .το θηλαζω καθε δυο ωρες και το βραδυ οταν ξυπναει. τελευταια δεν δειχνει οτι πειναει στο δυωρο να τον ταιζω ανα τρεις ?? δεν κλεει ποτε απο πεινα για να καταλαβω αλλα για αλλουσ λογους.τον καληπτει το 3ωρο??? και το βραδυ ακομα ξυπναει ποτε θα κοιμηθει σερι ολο το βραδθ??ετυχε σε καποια μεχρι τον 6ο μηνα να ξυπναει και μετα να κοιματε σερι η μηπως ειναι απο τα παιδια που δεν θα κοιμηθουν ποτε??? ποτε βαζουμε στερεα τροφη??

σας ευχαριστω

Είναι εντυπωσιακό που τρώει ακόμα ανα 2ωρο! Συνηθως ξεκινάνε να αραιώνουν τα γευματα ήδη απο τον 2ο μήνα. Μερικές φορές και νωρίτερα. Θα έλεγα να το θηλάζεις όταν δείχνει ότι πεινάει. Για το βραδυνό θηλασμό θα σου πω πως το κάθε μωρό είναι διαφορετικό. Εμένα ο μικρός μου έκοψε το βραδυνό μόνο όταν σταμάτησα να τον θηλάζω, δηλαδή στον 10ο μήνα. Είναι καθαρά στο παιδί. Οσο για τις στερεές, οι οδηγείες του ΠΟΥ λένε 6 μήνες αποκλειστικός θηλασμός και μετά εισαγωγή στις στερεές τροφές. Οπότε είναι σιγά σιγά περίοδος να ξεκινήσετε. Μίλα και με τον παιδίατρο σας. Υπάρχουν και εδω πολλά θέματα που αφορουν την εισαγωγή στις στερεές και μπορείς να διαβάσεις και να ενημερωθείς.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Να σου ζήσει το μωράκι.

Κι εμένα μέχρι και τον 6ο θήλαζε πολύ συχνά.Μου ζητούσε το αργότερο κάθε 3 ωρες, αλλά το βράδυ είχε "στρώσει" από τον 4-5ο και κοιμόταν 5ωρα μπορεί και 6ωρα.

Είναι ανάλογα στο μωράκι.

Εισαγωγή στις στερεές τροφές κάνουμε συνήθως μετά τον 6ο μήνα.Αλλά καλύτερα θα είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σας για αυτό.;)

QqmLp3.png

Μία απο τα ίδια και εμείς... κάθε 2 με 3 ώρες θηλασμό μέρα νύχτα.

Κουράστηκα.... αύριο ξεκινάμε φρουτόκρεμα.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...