Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ελευθώ Γιαννιτσά

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμία που έχει γεννήσει στην Ελευθώ στα Γιαννιτσά, να μου πει περίπου τι τιμές παίζουνε και πως ήταν η εμπειρία της.

E0adp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και με το καλό το παιδακι σου.

Εγώ γέννησα στην Ελευθώ πριν 3 χρόνια βεβαια.

Εκανα καισαρικη και πληρωσα 2300€, στην τιμή αυτη ομως ηταν και ολες οι επισκεψεις που ειχα κανει απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου και πιστεψε με ηταν πολλες εκτος απο τις τακτικες ειχα και πολλες εκτακτες γιατι προεκυψε προβλημα.

Στο δωμάτιο ημουν μόνη μου , οι νοσοκόμες και οι μαιες παρα πολυ φιλικες και εξυπηρετικές .Βεβαια ενα θεματακι με τον θηλασμο υπήρχε γιατι δεν με βοηθήσανε και ιδιαιτερα αλλα γενικα ηταν παρα πολυ καλα.

Το φαγητο εξαιρετικό !

Επίσης ενα μειον ηταν οτι δεν υπηρχε μπανιο στο δωματιο αλλα απο οτι εμαθα τωρα κανανε ανακαινιση και εχει το καθε δωματιο το μπάνιο του.

Οτι αλλο θελεις χαρα μου να σου απαντησω.

dhtZp3.png

Ο γιατρός μου ήταν ο Βουτσάς και ναι εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη.

Οτι ωρα ηθελα τον επαιρνα τηλ. και πραγματικα με βοηθησε πολυ .

Αντιμετωπισαμε και προβλημα με λευκωμα και οι αποφασεις του εσωσαν κυριολεκτικα το παιδακι μου και εμενα.Ουτε να σκεφτομαι δεν θελω τι θα γινοταν αν υπηρχε λαθος χειρισμος.

Εσύ εκει πας?

dhtZp3.png

Κι εγώ στο Βουτσά πάω.(εγώ και ο υπόλοιπος μισος γυναικειος πληθυσμός της περιοχης φαντάζομαι!:P:lol:)Είμαι πολύ ευχαριστημένη μεχρι τώρα.Με κάνει να νοιώθω μεγάλη ασφάλεια κι αυτο εχει μεγάλη σημασία για μενα!Και λόγο μεγάλης εμπειρίας βέβαια.

E0adp3.png

Διαφημίσεις

και γω εκει γεννησα στον ΠΑΣΧΩΝΗ ΣΙΜΟ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη και απο τους δυο.με στηριξαν παρα πολυ απο την αρχη με το θεμα της εξωσωματικης μεχρι και τη γεννα.τωρα εμαθα οτι εγινε και ανακαινηση.αν θυμαμαι καλα ειχα πληρωσει 2200(διδυμα) για καισαρικη ολα μεσα ομως με την παρακολουθηση απο την αρχη!φυσικα τα πηρα πισω απο ικα και μαζι κανα 300 ευρω για την καισαρικη.δεν το μετανιωσα ποτε που πηγα σε ιδιωτικη κλινικη γιατι με προσεξαν παρα πολυ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...