Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καλαθι μπομπονιερας

agapoulini

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα και χρονια πολλα σε ολες και ολους! να χαιρεστε τα παιδακια σας, τους ανδρες σας και οποιους αγαπατε! θελω να ρωτησω για καλαθι μπομπονιερας! φτιαχνουμε τις μπομπονιερες του μικρου Ανδρεα-το γιο της φιλης μου- και επειδη δεν θελουμε να αγορασουμε καλαθια, μηπως εχετε καμια ιδεα τι θα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε;;;;

Διαφημίσεις

Εγώ είχα αγοράσει πολύ μεγάλα χάρτινα κουτιά παραλληλόγραμμα με όμορφα σχέδια και είχα βάλει μέσα τις μπομπονιέρες. Έτσι και τις αποθήκευσα και τις μετέφερα χωρίς προβλήματα στην εκκλησία;)

Τώρα τα χρησιμοποιώ για αποθήκευση ρούχων του μικρού.

Τα είχα αγοράσει από το άτλας πακέτο...ρίξε μια ματιά και σε καλή τιμή...αν θυμάμαι καλά περίπου 7 ευρώ το καθένα.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

σε ποιο τμημα θα τα βρουμε; χθες που πηγαμε δεν βρηκαμε, μονο ψαθινα απλυτων....

Όταν είχαμε πάει εμείς, τα είχαμε μπροστά και ήταν πολλά. Τώρα εξαρτάται το κατάστημα, μπορείς να ρωτήσεις κάποιον που δουλεύει εκεί.

καλημερα κ απο μενα...

το τζαμπο δεν ειχε μεγαλα καλαθια ουτε το πασχα οποτε μην νοιαζεσαι...ειχε μονο για "ρυζι" για γαμο...

το πρακτικερ επισης...μονο για τα απλυτα..

μπορεις να νοικιασεις κ να τα επιστρεψεις σε ενα οποιοδηποτε μαγαζι με ειδη γαμου κοντα στην εκκλησια ή το σπιτι σας...(γιατι γενικα τι χρηση μπορει να εχουν τα καλαθια που ειναι ρηχα σε τετοιο μεγαλο μεγεθος)

μια δευτερη λυση ειναι το καφασι του μαναβη..

4077201.jpg

kafasiagiampompokaita5x.jpg

μια εντελως τρελη ιδεα που μου ρθε τωρα ειναι να παρεις παιχνιδοκουτο κ να βαλεις μεσα οσες μοιραζεις(οι υπολοιπες σε κουτες?).

σιγουρα στο κεντρο θα βρεις καλαθια για αγορα..τωρα δεν εχω να συστησω κατι... αλλα για να μην τρεχεις κανε μια αναζητηση στη γκουγκλ κ μετα παρε τηλεφωνα κ ρωτα...(στο σαιτ του ναρλη στην καβαλα ειχα δει με 11 ευρω αγορα καλαθιων)

δες αυτο το σαιτ εχει τιμες..

http://www.123-mpomponieres.gr/c.Kalathia-gia-Mpomponieres.55325.html

ααα κ σε μαγαζι με ειδη συσκευασιας θα βρεις φτηνα κ ωραια χαρτινα...

koutiaservsmall01.jpg

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστω πολυ για τις ιδεες σου και τις φωτο σου! τα χαρτινα φοβαμαι μην σκιστουν. βρηκα κατι κουτια αποθηκευσης με παιδικες φιγουρες,πειραζει να ειναι σε κατι τετοιο οι μπομπονιερες;

Αν είναι όμορφα και κολλάνε χρωματικά γιατί να πειράζει?

Τα συγκεκριμένα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και μετά οπότε θα πιάσουν τόπο και τα λεφτά σου;)

νομιζω κ χρωματικα να μην κολλανε μπορεις να κολλησεις εσυ εξωτερικα χαρτι που να ταιριαζει απολυτα..

κ με ενα πιστολι θερμοκολλησης να βαλεις επανω κορδελες κ οτι αλλο φανταστεις... πχ μερικες μπομπονιερες απο την παιδικι βαπτιση (το παιχνιδι εννοω)...

μαλλον κατι τετοιο τελικα θα της προτεινω! απλα ειχε και εκεινη ενδιασμους για τις κουτες αποθηκευσης,αλλα... θα παμε και για καλαθια να της φυγει η καψα και μετα...;)

μαλλον κατι τετοιο τελικα θα της προτεινω! απλα ειχε και εκεινη ενδιασμους για τις κουτες αποθηκευσης,αλλα... θα παμε και για καλαθια να της φυγει η καψα και μετα...;)

Καλαθια μπορειτε να βρειτε στην Αθηνα προς την Ευριπιδου στου Ψυρρη!!

nSRtp3.png

ξερεις τιμες περιπου;

Δεν εχω ιδεα αλλα δεν νομιζω οτι θα κοστισει το καθενα πανω απο 10ευρω.Εγω προσωπικα θα επελεγα τα μεγαλα χαρτινα κουτια και θα τα στολιζα αναλογως και αυτο θα εκανα στην βαφτιση του γιου μου αλλα οι μπομπο θα ειναι απο καραβοπανο οποτε θα κανω τσουβαλακια απο το ιδιο υλικο.Η φιλη σου επιμενει να παρει καλαθακια?

nSRtp3.png

Δεν εχω ιδεα αλλα δεν νομιζω οτι θα κοστισει το καθενα πανω απο 10ευρω.Εγω προσωπικα θα επελεγα τα μεγαλα χαρτινα κουτια και θα τα στολιζα αναλογως και αυτο θα εκανα στην βαφτιση του γιου μου αλλα οι μπομπο θα ειναι απο καραβοπανο οποτε θα κανω τσουβαλακια απο το ιδιο υλικο.Η φιλη σου επιμενει να παρει καλαθακια?

επειδη ειναι το παραδοσιακο καλαθι με τις μπομπονιερες, οχι για αλλο λογο!

επειδη ειναι το παραδοσιακο καλαθι με τις μπομπονιερες, οχι για αλλο λογο!

Αν μπορειτε να παρετε ενα κουτι και ενα καλαθι και να τα στολισετε πιστευω οτι θα αποφασισετε πιο ευκολα.Μπορεις να στολισεις το κουτι με κορδελες δλδ να κανεις φιογκους και να τους κολησεις με σιλικονη να κολλησεις πανω και διαφορα διακοσμητικα αναλογα με το θεμα της βαφτισης.Θα βγει πολυ εντυπωσιακο και διαφορετικο απο τα καλαθια.Ετσι σκεφτομουν να στολισω τα κουτια της βαφτισης μου.

nSRtp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...