Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αντιβίωση τριών ημερών sos

Recommended Posts

ο μικρός μου είναι με πυρετό μέχρι 38 από την Κυριακή του Πάσχα

Τον είδε χθες παιδίατρος και μου είπε ότι έιναι ίωση με μπούκωμα πολύ και βλέπει ότι στο ένα αυτάκι έχει υγρό

μου συνέστησε ότι εάν ξεπεράσει το 38 πυρετό να του δώσω μία νέα αντίβίωση που είναι μόνο για 3 ημέρες και δεν έχει παρενέργεις και είναι μόνο μια ΄φορά την ημέρα

έχετε ακούσει κάτι τέτοιο;

τι να κάνω ο ιδιος εχθές παραπόνεθηκε για το αυτί σήμερα όμως όχι αλλά ο πυρετός είναι 38,2

βοήθεια τα φωτα σας

wWPdp2.png

Διαφημίσεις

και εμεις ειχαμε παρει τετοια αντιβιωση 3 ημερων και οντως εγινε καλα αμεσα.την φτιαχνεις και ειναι ακριβως για 3 μερες.δεν ξερω τι ακριβως σε προβληματιζει και δεν θυμαμαι και το ονομα της,παντως ηταν πολυ πηχτη αλλα απο το πρωτο 24ωρο ηταν καλυτερα.κατσε να δω το βιβλιαριο και θα σου πω το ονομα ανα ειχαμε την ιδια............ναι αυτη μας ειχε δοσει!

και εμεις την ειχαμε παρει σε ιωση στον 9ο μηνα και μου ειχε πει η παιδιατρος οτ ειναι καινουργια και οτι την παιρνεις 3μερες αντι για 7-8 που ειναι καποιες αλλες. δεν ειχαμε κανενα προβλημα εμεις παντως. μια χαρα την ηπιε και εδρασε. τι σε προβληματιζει??

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια είχε πάρει πάλι αντιβιωση πριν 4 εβδομάδες και συνολικά από την αρχή της σχολικής χρονιάς έχει πάρει 4 φορές. Δεν είναι πολλές μήπως να περιμένω και άλλο;

wWPdp2.png

βρε κορίτσια είχε πάρει πάλι αντιβιωση πριν 4 εβδομάδες και συνολικά από την αρχή της σχολικής χρονιάς έχει πάρει 4 φορές. Δεν είναι πολλές μήπως να περιμένω και άλλο;

μαλλον για αυτο εδωσε αυτη,φυσικα ειναι αντιβιωση αλλα γιατρος ειναι, αλλα και τοση αντιβιωση σε τοσο συντομο διαστημα τι να πω?δεν πας και σε κανεναν αλλο γιατρο να παρεις και μια δευτερη γνωμη.μηπως ειναι κατι αλλο που ανεβαζει πυρετο και τζαμπα φαρμακωνεστε?

ακόμα δεν έχω δόσει αντιβίωση κανει αρεά πυρετό χθες από το μεσημέρι ανέβασε στις 9 το βράδυ μέχρι 37,6 μέχρι ώρας απύρετος

σας μιάζει για ίωση

ο παιδίατρος είχε πει ότι την αντβίωση την έδωσε για το αυτάκι που είχε λίγο υγρό αλλά δεν ΄΄ηταν πύον

wWPdp2.png

Εαν είναι ωτίτιδα, χρειαζεται αντιβίωση. Συνήθως δινουν τις αντιβιωσεις που κρατανε 10μημερες. Θελει προσοχη η ωτιτιδα, γιατι εαν δεν παρει αντιβιωση μπορει να σου φερει χειροτερα πραγματα...

Την αντιβιωση των 3 ημερων την εχω παρει εγω (οχι το παιδι μου), και δεν την βρηκα και πολυ καλη. Ξερω οτι δεν ειναι για ωτιτιδα οτι καλυτερο...

Ειναι για γρηγορα απ/τα.

Διαφημίσεις

Στα παιδιά δεν έχει τύχει να δώσω, πήρα όμως εγώ πέρυσι αντιβίωση για 3 μέρες μόνο για ωτίτιδα και πράγματι μου πέρασε και δεν υποτροπίασε. Είναι μάλλον καινούργια φάρμακα πολύ δραστικά και αποτελεσματικά επίσης.

βετα:lol:

Εμένα ο γιος μου έχει πάρει 2 φορές αντιβίωση, η μία εκ των 2 ήταν αυτή διότι είχαμε μεγάλο θέμα με λήψη φαρμάκων.Την είχαμε πάρει για αμυγδαλίτιδα και μια χαρά ήταν...

rQGhp3.png

Τον είδε χθες παιδίατρος και μου είπε ότι έιναι ίωση με μπούκωμα πολύ και βλέπει ότι στο ένα αυτάκι έχει υγρό

μου συνέστησε ότι εάν ξεπεράσει το 38 πυρετό να του δώσω μία νέα αντίβίωση που είναι μόνο για 3 ημέρες και δεν έχει παρενέργεις και είναι μόνο μια ΄φορά την ημέρα

τι να κάνω ο ιδιος εχθές παραπόνεθηκε για το αυτί σήμερα όμως όχι αλλά ο πυρετός είναι 38,2

βοήθεια τα φωτα σας

φανταζομαι γνωριζεις οτι στις ιωσεις η αντιβιωση δεν εχει καμια επιδραση, ετσι?

βεβαια κι η ιδια η γιατρος σου παραδεχτηκε οτι την αντιβιωση την εδωσε για το αυτι, στο οποιο ειδε λιγο υγρο..

προσωπικα, θα εβλεπα πώς εξελίσσεται η κατασταση με το υγρο στο αυτι και μετα θα σκεφτομουν να δωσω αντιβιωση, εαν παρατηρουσα επιδεινωση. ειδικα εφοσον το παιδι εχει παρει 4 φορες αντιβιωση ηδη απο τις αρχες του ετους (σχεδον μια το μηνα!)...

φανταζομαι γνωριζεις οτι στις ιωσεις η αντιβιωση δεν εχει καμια επιδραση, ετσι?

βεβαια κι η ιδια η γιατρος σου παραδεχτηκε οτι την αντιβιωση την εδωσε για το αυτι, στο οποιο ειδε λιγο υγρο..

προσωπικα, θα εβλεπα πώς εξελίσσεται η κατασταση με το υγρο στο αυτι και μετα θα σκεφτομουν να δωσω αντιβιωση, εαν παρατηρουσα επιδεινωση. ειδικα εφοσον το παιδι εχει παρει 4 φορες αντιβιωση ηδη απο τις αρχες του ετους (σχεδον μια το μηνα!)...

4 φορές από την αρχή της σχολικής χρονιάς αλλά και πάλι δεν είναι λίγο

wWPdp2.png

4 φορές από την αρχή της σχολικής χρονιάς αλλά και πάλι δεν είναι λίγο

Αν όμως είχε υποτροπιάσει δεν έπρεπε να κάνει πυρετό πάνω από 38 ?

Μήπως να περίμενες λίγο και αν δεν κάνει πυρετό να μην του την έδινες.

Εμένα πάντα μου έλεγε να την έχω στο σπίτι και να του τη δώσω μόνο άν κάνει πάνω από 38.

Διαφημίσεις

Αν όμως είχε υποτροπιάσει δεν έπρεπε να κάνει πυρετό πάνω από 38 ?

Μήπως να περίμενες λίγο και αν δεν κάνει πυρετό να μην του την έδινες.

Εμένα πάντα μου έλεγε να την έχω στο σπίτι και να του τη δώσω μόνο άν κάνει πάνω από 38.

μέχρις ώρας δεν έχει ανεβάσει απο χθες το βραδυ και δεν διαμαρτύρεται για το αυτί

τι να κάνω βρε κορίτσια λέτε να μην τη δώσω;

wWPdp2.png

βοήθεια τα φωτα σας

εμας μας την εδωσε την συγκεκριμενη αντιβιωση ο παιδιατρος επειδη η κορη μου δεν θελει αντιβιωση....το παζαρεψε μαζι της και συμφωνησαν να παρει για 3 ημερες ...ολοι εμειναν ευχαριστημενοι!

παντως εαν οντως το αυτακι παει για ωτιτιδα δωσε την αντιβιωση.ο πονος στο αυτι .......ποναει πολυ

περαστικα σας!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...