Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ποση ωρα????

Recommended Posts

και ναι λοιπον πρεπει να σπαμε το ρεκορρρρρρρρρρρ!!!!!!!!

ποση ωρα κανουν τα μωρακια σας να πιουνε το γαλα τους?εμενα κανει

τουλαχιστον 40 λεπτα στην καλητερη να το πιει σε μιση ωρα βρε κοριτσια

πολυ ωρα δεν ειναι ?

:shock::shock: συνηθως τον παιρνει ο υπνος σχεδον σε καθε γευμα

και δεν ξυπναει με τιποτα. :roll:

και βεβαια ποτε δεν πινουμε πανω απο 120 γρ. (καθε 3 ωρες βεβαια) μηπως ειναι προβλημα?να το αναφερω στον γιατρο?ντρεπομαι συνεχεια να τον παιρνω και να τον ρωταω.

και το αλλο ειναι οτι και κατα τη διαρκεια που πινει το γαλα και μετα που κοιματε σφιγγετε και κοκκινιζει και μετα τεντωνετε και κανει ενα περιεργο θορυβο με το στομα του πως οταν θελει να κανει κακα που κανει μμμμμμμμμμμμ δεν ξερω και πως να το περιγραψω :oops::oops::oops:

σορυ για το πριξιμο αλλα χρειαζομαι βοηθεια :idea::idea::idea:

Διαφημίσεις

θηλάζεις? μπιμπερό? ξένο? εγώ στην ηλικία που βρίσκεται το αγγελούδι σου θήλαζα και πάντα μα πάντα εμενε τουλάχιστον 20 λεπτά στο στήθος, έτρωγε ανα 2 ώρες περιπου και πάντα μα πάντα κοιμόταν..

τώρα για τον ήχο που κάνει μήπως σφίγγεται για να κάνει κακάκια?? ο δικός μου όταν θελει να ενεργηθεί "παγώνει" τελείως, παίρνει ένα χαζό χαμογελάκι και κάνει ιιιιιιιιιιιιιιιιι.. μετά απο δευτερόλεπτα ακούγεται το πρτσσσσσσσσσσ και είναι η επιβεβαίωση οτι κάνει κακακια..

αν νομίζεις οτι ειναι κατι ανησυχιτικό καλύτερα να τον πάρεις.. να σου φύγουν τα "δαιμονια" που έχεις και να ησυχάσεις!

καταρχην χρονια πολλα για εχτες!!!!!!! να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!!

οχι δεν θηλαζω μπιμπερο μονο, δεν ξερω μωρε γιατι κανει τοση ωρα μια φιλη που το μωρος της ειναι 20 ημερες μικροτερο ασε που πινει 180 γρ.

ασε που το κατεβαζει μεσα σε 10 λεπτα. και λεω τωρα εγω μηπως πεζει τιποτα με το στομαχακι του? :cry:

εγω του δινω το γαλα μου σε μπουκαλι 6 μηνες τωρα και κανουμε 1 ωρα μεχρι να το πιει!!!αλλες φορες κανει και 1 1/2 ωρα αν δεν πολυπειναει.

τι να σου πω :roll::roll:

αχ βρε κατερινα υπομονη μαλλον χρειαζεται αλλα που ειναι?

την Τεταρτη θα παμε στον γιατρο και θα τον ρωτησω να δω τη θα πει και εκεινος. :?

Διαφημίσεις

να σαι καλα γλυκια μου κι εσυ οτι επιθυμεις..

μηπως η τρυπα ειναι πολυ μικρη και δυσκολευεται να ρουφηξει απο το μπιμπερο? αυτο εχει σαν αποτελεσμα και να μην πινει πολυ και να κουραζεται και να κοιμαται.. ολα ειναι εικασιες και βαση της εμπειριας μου, που ειναι και πολυ μικρης, ως μανουλα.. οι ειδικοι θα σε βοηθησουν καλυτερα ομως!!

να σαι καλα γλυκια μου κι εσυ οτι επιθυμεις..

μηπως η τρυπα ειναι πολυ μικρη και δυσκολευεται να ρουφηξει απο το μπιμπερο? αυτο εχει σαν αποτελεσμα και να μην πινει πολυ και να κουραζεται και να κοιμαται.. ολα ειναι εικασιες και βαση της εμπειριας μου, που ειναι και πολυ μικρης, ως μανουλα.. οι ειδικοι θα σε βοηθησουν καλυτερα ομως!!

ναι το σκευτηκα και εγω, ομως του της εχω ανοιξει λιγο λες να της ανοιξω λιγο ακομα? :roll::roll:

τι να σου πω.. υπαρχουν ειδικες θηλες για την καθε ηλικια.. μη σε παρω και στο λαιμο μου.. αν θελεις να περιμενεις να σου απαντησει καποια πιο εμπειρη? ηδη η κατερινα που εχει ζησει παρομοια περιπτωση λεει να μην ανησυχεις..

Καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου, δεν νομίζω βέβαια ότι είναι κάτι για το οποίο να ανησυχείς, μάλλον κάτι παίζει με την θηλή, όμως ο γιατρός θα σου πει καλύτερα, δεν πρεπει να αισθάνεσαι ασχημα που θα τον παρεις τηλέφωνο και θα ρωτήσεις, σε τελευταία ανάλυση η δουλειά του είναι.

Διαφημίσεις

Καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου, δεν νομίζω βέβαια ότι είναι κάτι για το οποίο να ανησυχείς, μάλλον κάτι παίζει με την θηλή, όμως ο γιατρός θα σου πει καλύτερα, δεν πρεπει να αισθάνεσαι ασχημα που θα τον παρεις τηλέφωνο και θα ρωτήσεις, σε τελευταία ανάλυση η δουλειά του είναι.

Θα συμφωνήσω...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Αυτό το είχε και η δική μου η μπέμπα μέχρι τους 2.5-3 μήνες..Με το που ξεκινούσε να θηλάζει την έπαιρνε ο ύπνος πάνω μου..στο πεντάλεπτο μιλάμε!!Νομίζω δε χρειάζεται να ανησυχείς το κάθε μωράκι έχει τους ρυθμούς του απλά ίσως ταλαιπωρηθείς λιγάκι για λίγο καιρό.

AX αυτα τα ζουζουνια ολο σε προβληματισμους σε βαζουν :?

που θα παει θα μεγαλοσουν και μετα βεβαια αρχιζουν αλλα προβληματα

τη να κανεις εκτος απο ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!! :D:D

εμενα κανει 50 λεπτα να φαει την φρουτοκρεμα της

η πιεση χτυπαει κοκκινο αλλα κανω υπομονη οσο μπορω :lol::lol::lol:

υπομονή :D

μόλις μάθει το κουταλάκι θα πέσουν οι χρόνοι :D

κι εμείς ξεκινήσαμε με 40 λεπτά χρόνο και τώρα στο 20λεπτο έχουμε καθαρίσει 200γρ φρουτόκρεμας :wink:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...