Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια βοήθεια!

Είμαι μόλις 7 εβδομάδων έγκυος και βρίσκομαι σε έναν πανικό!Χτίζουμε σπίτι, ετοιμάζουμε γάμο και ο πατέρας μου ετοιμάζεται να με σφάξει γιατί λέει έμεινα έγκυος πριν από το γάμο (αρραβωνιασμένη είμαι, αλλά αυτό για εκείνον είναι αδιάφορο)!

Τελοσπάντων, εμείς κανονίζουμε γάμο για Σεπτέμβρη που εγώ θα είμαι μεταξύ 5ου και 6ου μήνα. Θα μπορώ να κουνηθώ βρε κορίτσια ή θα πάθω τραλαλά από την κούραση???Η κοιλιά μου θα είναι σαν μεγάλο γιορτινό μπαλόνι ή θα φορέσω κανένα αξιοπρεπές νυφικό?Ακόμα είμαι λεπτούλα αλλά μέχρι τότε...Και με τις ετοιμασίες του γάμου τί γίνεται?

Βοηθείστε όσες μπορείτε γιατί χάνομαι!!! :cry:

Διαφημίσεις

Κορίτσια βοήθεια!

Είμαι μόλις 7 εβδομάδων έγκυος και βρίσκομαι σε έναν πανικό!Χτίζουμε σπίτι, ετοιμάζουμε γάμο και ο πατέρας μου ετοιμάζεται να με σφάξει γιατί λέει έμεινα έγκυος πριν από το γάμο (αρραβωνιασμένη είμαι, αλλά αυτό για εκείνον είναι αδιάφορο)!

Τελοσπάντων, εμείς κανονίζουμε γάμο για Σεπτέμβρη που εγώ θα είμαι μεταξύ 5ου και 6ου μήνα. Θα μπορώ να κουνηθώ βρε κορίτσια ή θα πάθω τραλαλά από την κούραση???Η κοιλιά μου θα είναι σαν μεγάλο γιορτινό μπαλόνι ή θα φορέσω κανένα αξιοπρεπές νυφικό?Ακόμα είμαι λεπτούλα αλλά μέχρι τότε...Και με τις ετοιμασίες του γάμου τί γίνεται?

Βοηθείστε όσες μπορείτε γιατί χάνομαι!!! :cry:

Κούκλα μου όσο για την κοιλιά εμείς δεν μπορούμε να σου πούμε κάτι...ξέρω κοπέλα που παντρεύτηκε στον 6ο και δεν είχε κανένα πρόβλημα, ούτε και τεράστια κοιλιά και χόρεψε πολύ και τον καταευχαριστήθηκε τον γάμο της. Ξέρω όμως και κοπέλα που παντρεύτηκε στον 4ο π.χ. και δεν το ευχαριστήθηκε...κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός :wink:

Όσο για τις ετοιμασίες του γάμου τώρα μπορείς να τρέξεις ακόμη αφού είσαι στην αρχή...κάντα όλα όσο πιο γρήγορα μπορείς για να μην πρέπει να τρέχεις τον Αύγουστο μες την καρδιά του καλοκαιριού και σαλτάρεις!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ , με το καλο να ερθει το μωρακι σας και εσεις να ζησετε με αγαπη και ευτιχια . Λοιπον και εγω ειχα παντρευτει στον 5ο μηνα , κοιλια δεν ειχα βεβαια λογο σωματοδομης αλλα επειδη ετρωγα παρα πολυ στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα βαλει 10 κιλα τοτε και απλως φαινομουνα χοντρουλα . Μπορεις ομως και να μην βαλεις καθολου κιλα , 1-2 το πολυ , αμα τρως κανονικα και οχι φαγητα με λιπαρα και καθολου γλυκα . Τωρα ειμαι παλι στον 5 μηνα στη 2η εγκυμοσυνη και παλι δεν φαινεται εως καθολου η κοιλια μου , και δεν εχω βαλει παραμονο 1 κιλο αυτη τη φορα . Αλλα και να φαινεται η κοιλιτσα σου βρε τι σε πειραζει , αμα βρεις ενα ωραιο νυφικο θα σε κολακευει τοσο πολυ που μαλλον θα φαινεσαι μια γλυκια εγκυος νυφη και τι πιο ομορφο απο αυτο ? Ο γιατρος σου θα σου πει ποσο θα χορεψεις και ποσο μπορεις να κουραστεις , αμα δεν υπαρχει προβλημα κανενα στην εγκυμοσυνη ολα μπορεις να τα κανεις χωρις κανενα φοβο και κανενα παθος , ακομα και την πρωτη νυχτα του γαμου :lol: , ευχομαι ολα να πανε πολυ πολυ καλα , φιλακιααα

αααα

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ , με το καλο να ερθει το μωρακι σας και εσεις να ζησετε με αγαπη και ευτιχια . Λοιπον και εγω ειχα παντρευτει στον 5ο μηνα , κοιλια δεν ειχα βεβαια λογο σωματοδομης αλλα επειδη ετρωγα παρα πολυ στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα βαλει 10 κιλα τοτε και απλως φαινομουνα χοντρουλα . Μπορεις ομως και να μην βαλεις καθολου κιλα , 1-2 το πολυ , αμα τρως κανονικα και οχι φαγητα με λιπαρα και καθολου γλυκα . Τωρα ειμαι παλι στον 5 μηνα στη 2η εγκυμοσυνη και παλι δεν φαινεται εως καθολου η κοιλια μου , και δεν εχω βαλει παραμονο 1 κιλο αυτη τη φορα . Αλλα και να φαινεται η κοιλιτσα σου βρε τι σε πειραζει , αμα βρεις ενα ωραιο νυφικο θα σε κολακευει τοσο πολυ που μαλλον θα φαινεσαι μια γλυκια εγκυος νυφη και τι πιο ομορφο απο αυτο ? Ο γιατρος σου θα σου πει ποσο θα χορεψεις και ποσο μπορεις να κουραστεις , αμα δεν υπαρχει προβλημα κανενα στην εγκυμοσυνη ολα μπορεις να τα κανεις χωρις κανενα φοβο και κανενα παθος , ακομα και την πρωτη νυχτα του γαμου :lol: , ευχομαι ολα να πανε πολυ πολυ καλα , φιλακιααα

αααα

Εγώ φίλη μου δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά παρότι είμαι πολύ λεπτή, τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου έχω μια κοιλιά σαν να έχω φάει ένα ολόκληρο καρπούζι χωρίς να το έχω κόψει κομμάτια. Δεν περίμενα να έχω τόσο μεγάλη κοιλιά σε αυτό το μήνα αλλά τελικά συνέβη. Παρότι ειμαι λεπτή και δεν έχω πάρει κιλά, η κοιλιά μου πρώτα στρίβει στη γωνία και μετά εγώ...Μάλλον πρέπει στο γάμο σου να είσαι προετοιμασμένη για όλαααα... :lol:

Διαφημίσεις

πριν μερικους μηνες παντρευτηκε μια φιλη η οποια ηταν 8μηνων εγκυος(κοιλαρα τεραστια)δεν εβαζε κ..ο κατω ηταν πιο γρηγορη κ απο τον flashman,κ στο τραπεζι ολη την ωρα χορευε κ ηταν στο περα δωθε,οποτε μην ανησυχεις κ ολα θα πανε καλα :lol::lol:

με το καλο να ερθει το μωρακι :lol::lol:

Αχ βρε κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Έχω πελαγώσει...Έχω και μακριά τους γονείς μου που δεν μπορούν να με βοηθήσουν και τα έχω παίξει.Ελπίζω μόνο όλα να πάνε καλά.

Εγώ παντρεύτηκα όταν ήμουν στον 5ο και αμέσως μετακόμισα με τον άντρα μου, μέχρι τότε έμενα μόνη μου να φανταστείς. Προχώ καταστάσεις :P !!!Μια χαρά ήμουν, είχα σχετικά μικρή κοιλιά βέβαια, αλλά και ωραιότατο νυφικό έραψα, και χόρεψα κλπ. Νομίζω ότι είτε είσαι έγγυος είτε δεν είσαι μια σχετική ταλαιπώρια, και δεν το ευχαριστιέσαι όσο έχει φανταστεί...Εξαρτάται από την περίσταση.....

Έχω πελαγώσει...Έχω και μακριά τους γονείς μου που δεν μπορούν να με βοηθήσουν και τα έχω παίξει.Ελπίζω μόνο όλα να πάνε καλά.

σε καταλαβαίνω...κι εγώ έχω μακρυά τους δικούς μου και τα ετοίμασα όλα μόνη μου...φυσικά δεν ήμουν έγκυος όπως εσύ, αλλά έτρεχα μέσα στον περσινό καύσωνα και τα είδα όλα.

Είχα μιά φίλη που έτρεχε όσο μπορούσε μαζί μου...και μόνο η παρέα που μου έκανε ήταν σούπερ...δεν έχεις καμιά φίλη που να έχει χρόνο να τρέχει μαζί σου;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ, ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ, ΔΟΥΛΕΥΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ :lol::lol:

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΧΟΡΕΥΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... ΞΥΠΟΛΥΤΗ... ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΧΙ XL ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ BACHELOR ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ

Διαφημίσεις

Σημασία έχει να είσαι εσύ καλά και το μωρό. Το αν θα φαίνεται η κοιλιά τι σημασία έχει; Μωράκι έχεις. Ας φαινεται... Στον 6ο μήνα έχεις ακόμα πολλές αντοχές μην ανησυχείς από τον 7ο και μετά αρχίζεις και ψιλοκουράζεσαι αλλά και πάλι σε κάθε έγκυο είναι διαφορετικά.

Εσύ όπως και νάχει φροντισε να κάνεις τις περισσότερες ετοιμασίες όσο πιο νωρίς μπορείς για να μην αγχώνεσαι (που είναι και πιο σημαντικό) και απόλαυσέ το. Τι καλύτερο; Γάμος, μωρό και σπίτι.... ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!

Με το καλό να έρθουν όλα.

sL7ap2.png

Με το καλό να γίνει ο γάμος και να έρθει και το μωράκι σας. Προσπάθησε να μην κάνεις και πολλά εσύ και να είσαι κάτι σαν επιτηρητής σε όλα. Μόνο να λές τι θές στους άλλους. Και αν οι γονείς είναι μακρυά βρες άλλους να σου τα κάνουν πχ τα πεθερικά κλπ. Μόνο τον νου σου στο νυφικό να υπολογίσεις την κοιλίτσα που θα έχεις τότε. Άντε και να μας στείλεις κουφέτα. :lol:

oIKlp2.png

ολα θα πανε φινα...και να σου πω ισως καλυτερα ετσι και να εξηγησω...

και εγω παντρευτηκα ακριβως 5 μηνων εγκυος μ ετο σπιτι στα μπετα και ν ατρεχω σε δουλεια,σε μαστορια και να ετοιμαζω και γαμο...

κουραστηκα πολυ αλλα το μυαλο μου ηταν διαρκως απασχολημενο και δεν καταλαβα πως περασε η εγκυμοσυνη με ολα αυτα...

ημουν 60 κιλά και γεννησα 70 ακριβως ...στον 9 μηνα ειχα μια κοιλιτσα πολυ μικρη και οταν πηγα να γεννησω ρωτουσαν τι ηρθες να κανεις?

και η μητερα μου ειχε απιστευτα μικρη κοιλιτσα και κανενας δεν καταλαβε οτι ηταν εγκυος...γεννησε και ρωτουσαν στην γειτονια ..μα πιο μωρο κλαιει???????????

οποτε ειναι αναλογα την γυναικα η κοιλια..και δεν παιζει ρολο και το βαρος της..

η ξαδερφη μου ηταν παντα αρκετα γεματη και οταν εμεινε εγκυος δεν εκανε καθολου κοιλια.

ΑΣΤΕΡΙ εισαι και ολα θα πανε σουπερ.

να είσαι ήρεμη και τωρα που είναι νωρις να κανονίσεις όσες περισσότερς λεπτομέρειες μπορείς ώστε να είσαι χαλαρή μετα.

οσο για την κοιλίτσ α, συγνωμη αλλ΄αεμενα μου αρεσει να βλέπω νυφούλες εγκυες.. είναι πολύ γλυκό... συμμετεχει όλη η οικογενεια...

αν θα αντεξεις ή όχι είναι ενα θεματακι το οποίο δεν μπορεις απο τωρα να το ελεγξεις, αλλά εκεινες τις ημερες οσο μπορεις (????!!!???) να είσαι ξεκούραστη...

οσο για το φορεματακι σου, θα είναι τελειο, απλά περίπου 7 ημέρες πριν το γαμο σας , να γινουν οι τελικες διορθώσεις ώστε να το εχεις στα μετρα σου, είτε το ραψεις σε μοδίτρα, ( που τα πραγματα θα είναι ευκολα γι αεσενα) είτε το ενοικιάσεις.......

αντε με το καλό ν απαντρευετίτε και με το καλό ν αερθει το ζουζουνακι σας.

ααα, όσο για τον μπαμπα σου, απλά θα εχει φρικαρει ( οπως όλοι οι γνεις) με τις προετιμασιες και του ηρθε κάπως και το bαby... :P:D:P:D

Aphrodite_k

χαχα κι εγώ 5 μηνών έγκυος παντρεύτηκα!!!

μια χαρά όλα ήταν , απλά επειδή είχα μεγάλη κοιλιά (η υπόλοιπη αδύνατη, όπως είπε και μια άλλη φίλη σα να είχα καταπιεί μπάλα), άλλαξα το φουρό στο νυφικό.

Δηλαδή δεν ήθελα καθόλου φουρό, και το νυφικό μου ήταν σχεδόν σαν λευκή τουαλέτα. Αλλά επειδή πέταγε απότομα μια κοιλιά (που σε όλους άρεσε όμως), είπαμε να βάλουμε ένα μικρό φουρό, για να μη φαίνεται πάρα πολύ η διαφορά από ίσιο σε καμπύλη.

Και αν σε νοιάζει να μη φαίνεται, επίσης ξέρε ότι θα κρατάς την ανθοδέσμη στο ύψος της κοιλιάς, και είναι ένα άψογο καμουφλάζ. Κάντην μεγάλη! :D

Εμένα το μόνο μου "πρόβλημα" ήταν ότι στο πάρτυ που κάναμε μετά (δεν είχε τραπέζια) δεν μπορούσα να πιω τίποτα!

α, και η τεραααααααστια χαιρετούρα ! ! ! ! :lol::lol::lol:

1Iik.png

Διαφημίσεις

α, και η τεραααααααστια χαιρετούρα ! ! ! ! :lol::lol::lol:

ναι ναι η χιαρετουρα είναι που σε τσακιζει... ιδιαίτερα εδω στην κρητη που οι γαμοι είναι τεραστιοι δεν παλαιυται... ατελειωτη ουρα, και οσοι δεν προλαβουν στην εκκλησία, σε τσακώνουν στο κεντρο............

Aphrodite_k

Κορίτσια σας υπέρ ευχαριστώ!

Είστε όλες τόσο γλυκές!Και νοιώθω ήδη καλύτερα που βλέπω ότι και πολλές άλλες ήταν στην ίδια θέση με την δική μου.

Και όπως είπε και η φίλη Aphrodite, γάμος στην Κρήτη σημαίνει 1000 καλεσμένους και πάνω!Εμείς υπολογίζουμε σε 1.200 (και εγώ δεν είμαι και Κρητικιά να φανταστείς!).

Για αυτό έχουν φρικάρει όλοι:αρραβωνιαστικός, πεθερικά, σόι!

Μέχρι και ο διευθυντής της τεχνικής εταιρείας που μας κάνει το σπίτι, έχει αγχωθεί να προλάβει γάμους και γενητούρια!!!χι χι χι :lol::lol::lol:

οσο για την κοιλίτσα, συγνωμη αλλ΄αεμενα μου αρεσει να βλέπω νυφούλες εγκυες.. είναι πολύ γλυκό... συμμετεχει όλη η οικογενεια...

Για άλλη μια φόρα συμφωνώ μαζί σου Aphrodite_k…

Και εγώ πολύ θα ήθελα να παντρευτώ στην εκκλησία και να είμαι έγκυος… Όλη οι οικογένεια μαζί… ΤΕΛΕΙΟ!!!

Και εμείς με το που μάθαμε ότι είμαι έγκυος τρέχαμε να τα κανονίσουμε όλα για το γάμο και θα παντρευόμασταν το Μάρτιο που μας πέρασε, όχι τόσο για τη κοιλιά, αλλά ποιο πολύ για το τρέξιμο των ετοιμασιών του γάμου… Τελικά εμείς υπολογίζαμε χωρίς τον ξενοδόχο-πρώιν σύζυγο και λόγω ότι δεν υπέγραψε το διαζύγιο του καλού μου επίτηδες, αναβλήθηκε ο γάμος και αναγκαστικά θα παντρευτούμε στο δημαρχείο τον άλλο μήνα που θα έχει βγει είτε το θέλει είτε όχι. (η παλιο&^&%&^%%$%$#$##). Και θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, αργότερα…

Πάντως δε χρειάζεται να αγχώνεσαι και γιʼ αυτό metanastis και ειδικά τώρα που είσαι στην αρχή της εγκυμοσύνης σου, θέλει προσοχή. Προσπάθησε να μη κουράζεσαι. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και να θυμάσαι ότι μεγαλύτερη προτεραιότητα τώρα ποια έχει το μωράκι αυτό που βρίσκεται μέσα σου. Άσε τους άλλους να τρελαίνονται!!

Α παρεπιπτώντος και εμείς κάνουμε το σπίτι ανακαίνιση και ο δικός μου πατέρας λέει τα ίδια…(περί γαμο&*[email protected]$%^^)

Άντε κουράγιο και με το καλό το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

η πλάκα ήταν που ενώ χαιρετούσαμε τον κόσμο -καμιά 600αριά άτομα-, κι εγώ στον 5ο μήνα, όρθια με το τακούνι και την κοιλιά, αλλά το χαμόγελο-χαμόγελο, σε κάποια φάση γυρνάει ο καλός μου και μου λέει : δε μπορώ άλλο, τα έχω παίξει!

ΜΠΟΙΙΙΙΝΓΚΚΚ!!!

ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ : ΕΣΥ ΜΗ ΜΙΛΑΣ !!!! :lol::lol::lol:

1Iik.png

[ (η παλιο&^&%&^%%$%$#$##). Και θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, αργότερα…

!!

Α ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ%$^&^*%^%[email protected]##@^$ ΚΙΟΛΑς.... αλλά δεν πειραζει και αυτό που θα κανετε η οικογενεια θα το κανει πλι μαζι, και να δεις που θα είναι ποιό συγκυνητικό ... με το μπουμπουκακι σας....

αντε με το καλόοοοοοοοοο

Aphrodite_k

η πλάκα ήταν που ενώ χαιρετούσαμε τον κόσμο -καμιά 600αριά άτομα-, κι εγώ στον 5ο μήνα, όρθια με το τακούνι και την κοιλιά, αλλά το χαμόγελο-χαμόγελο, σε κάποια φάση γυρνάει ο καλός μου και μου λέει : δε μπορώ άλλο, τα έχω παίξει!

ΜΠΟΙΙΙΙΝΓΚΚΚ!!!

ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ : ΕΣΥ ΜΗ ΜΙΛΑΣ !!!! :lol::lol::lol:

καλά ε... γαμω τα γελια... και για αλλη μια φορα ξαναλεω ότι ΟΙ ΑΝΤΡΕς ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜΠΑΚΟΚΩΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aphrodite_k

Για αυτό έχουν φρικάρει όλοι:αρραβωνιαστικός, πεθερικά, σόι!

αυτοι να μην φρικαρουν , φρικαρουν και εσενα...... :wink::wink::wink:

Μέχρι και ο διευθυντής της τεχνικής εταιρείας που μας κάνει το σπίτι, έχει αγχωθεί να προλάβει γάμους και γενητούρια!!!χι χι χι :lol::lol::lol:

αυτός να φρικαρει μπας και τελειωσει το σπιτι νωρίτερα..... :shock::shock::shock:

απο που εισαι??? εγω ηρακλειο

Aphrodite_k

εγω παλι κοριτσια προτιμω αν δεν ειναι απαραιτητο να μην γινεται γαμος οταν εισαι εγκυος..εκτος αν ειναι προγραμματισμενο ενα χρονο πριν οπως εμας..αλλιως κανεις εναν πολιτικο..ερχετε με το καλο το παιδακι σου και μετα πατε στην εκκλησια ολοι μαζι..!!!!!!γιατι να μην το απολαυσεις και να μην αγχωθεις για σενα και το μωρουλι..δεν θα ειναι καλυτερα να εισαι ελευθερη απολα..λεω τωρα εγω..μπορει πολλες να διαφωνησετε!!!!!!!

παντως κοριτσακι σου ευχομαι καθε ευτυχια...να πανε ολα καλα!!!!!και θα εχεις μια τελεια κοιλιτσα που ολοι θα καμαρωνουν και περισσοτερο εσυ..!!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

[ (η παλιο&^&%&^%%$%$#$##). Και θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, αργότερα…

!!

Α ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ%$^&^*%^%[email protected]##@^$ ΚΙΟΛΑς.... αλλά δεν πειραζει και αυτό που θα κανετε η οικογενεια θα το κανει πλι μαζι, και να δεις που θα είναι ποιό συγκυνητικό ... με το μπουμπουκακι σας....

αντε με το καλόοοοοοοοοο

Σε ευχαριστώ πολύ Aphrodite_k… Όντως και εγώ έτσι το σκέφτομαι… και όποτε το σκέφτομαι… συγκινούμε… (βλ. ορμόνες).

0sShp3.png

PGnvp2.png