Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θήκη για γάλα σκόνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τζαμπο καλη μου και ειναι απιστευτα βολικες...εναλλακτικα αν δεν θελεις πλαστικο για το παιδι εχει κατι μικρα γυαλινα βαζακια..εγω αντικατεστησα το πλαστικο με τοπ βαζακι οταν ακουσα οτι δεν κανει το πλαστικο για τα παιδια...βεβαια το γυαλινο βαζακι δεν ειναι τοσο πρακτικο αλλα κανει την δουλεια του αρκει να μην αφηνεις την τσαντα κατω με βια..(οπως εγω δηλ)

Στα jumbo έχει κάτι πολύ ομορφούλικα.. πάντα έχω τέτοια μαζί μου όταν βγαίνουμε έξω στη μία θήκη μπορείς να βάλεις γάλα στην άλλη τσάι είναι πολύ πρακτικές...και απίστευτα βολικές!!!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Στα jumbo έχει κάτι πολύ ομορφούλικα.. πάντα έχω τέτοια μαζί μου όταν βγαίνουμε έξω στη μία θήκη μπορείς να βάλεις γάλα στην άλλη τσάι είναι πολύ πρακτικές...και απίστευτα βολικές!!!

Ακριβώς!

Προτίμησε εκείνες που έχουν τρύπα για κάθε θήκη.

Ακριβώς!

καλά... τι μου θύμησες τώρα...

εμείς έχουμε με μόνο μία τρύπα στο καπάκι με ταπούλα κι από κάτω έχει το στρογγυλό 3 θήκες...

τον πρώτο καιρό λοιπόν εγώ η καλή σου, έβαζα την τρύπα στη μία θήκη από πάνω κι αν χρειαζόμουν την δεύτερη θήκη... έβγαζα το καπάκι και το έκλεινα πάλι βάζοντας την τρυπούλα πάνω απ τη θήκη που χρειαζόμουν...

με βλέπει μια φορά λοιπόν ο άντρας μου και μου λέει... καλά... γιατί βγάζεις όλο το καπάκι και το ξανακλείνεις και απλά δεν το... στρίβεις?

ρόμπα έγινα :oops:

αντί να σκεφτώ να στρίβω απλά το καπάκι τόσο όσο χρειάζομαι εγώ το άνοιγα και το έκλεινα πάλι το ΝΤούβλο :oops:

Ακριβώς!

καλά... τι μου θύμησες τώρα...

εμείς έχουμε με μόνο μία τρύπα στο καπάκι με ταπούλα κι από κάτω έχει το στρογγυλό 3 θήκες...

τον πρώτο καιρό λοιπόν εγώ η καλή σου, έβαζα την τρύπα στη μία θήκη από πάνω κι αν χρειαζόμουν την δεύτερη θήκη... έβγαζα το καπάκι και το έκλεινα πάλι βάζοντας την τρυπούλα πάνω απ τη θήκη που χρειαζόμουν...

με βλέπει μια φορά λοιπόν ο άντρας μου και μου λέει... καλά... γιατί βγάζεις όλο το καπάκι και το ξανακλείνεις και απλά δεν το... στρίβεις?

ρόμπα έγινα :oops:

αντί να σκεφτώ να στρίβω απλά το καπάκι τόσο όσο χρειάζομαι εγώ το άνοιγα και το έκλεινα πάλι το ΝΤούβλο :oops:

Τελικά όλες την πατάμε με απλά πράγματα.

Δεν το είπα για αυτό πάντως. Απλά ανοίγει πιο εύκολα αυτό με τις τρύπες για κάθε θήκη. Το άλλο επειδή ρολάρει γύρω γύρω δυσκολεύομαι να το ανοίξω για να το γεμίσω.

Ήθελα να σε βλέπω όταν πεταγόταν η σκόνη απέξω :lol:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...