Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θήκη για γάλα σκόνη

Recommended Posts

Ξέρετε που θα βρώ και να μου πείτε αν χρησιμοποιήτε ή χρησιμοποιούσατε θήκες για μερίδες γάλα σκόνη ωστε να μην κουβαλάω ολοκληρο το κουτι?

2GxD.jpg2GxDp2.png

Διαφημίσεις

Έχει όντως παντού.Εγώ είχα πάρει από το jumbo και είναι πολύ πρακτικές γιατί χωράνε μέχρι 3 μερίδες και δε χρειάζεται να κουβαλάς ολόκληρο το κουτί.

τζαμπο καλη μου και ειναι απιστευτα βολικες...εναλλακτικα αν δεν θελεις πλαστικο για το παιδι εχει κατι μικρα γυαλινα βαζακια..εγω αντικατεστησα το πλαστικο με τοπ βαζακι οταν ακουσα οτι δεν κανει το πλαστικο για τα παιδια...βεβαια το γυαλινο βαζακι δεν ειναι τοσο πρακτικο αλλα κανει την δουλεια του αρκει να μην αφηνεις την τσαντα κατω με βια..(οπως εγω δηλ)

Στα jumbo έχει κάτι πολύ ομορφούλικα.. πάντα έχω τέτοια μαζί μου όταν βγαίνουμε έξω στη μία θήκη μπορείς να βάλεις γάλα στην άλλη τσάι είναι πολύ πρακτικές...και απίστευτα βολικές!!!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Στα jumbo έχει κάτι πολύ ομορφούλικα.. πάντα έχω τέτοια μαζί μου όταν βγαίνουμε έξω στη μία θήκη μπορείς να βάλεις γάλα στην άλλη τσάι είναι πολύ πρακτικές...και απίστευτα βολικές!!!

Ακριβώς!

Προτίμησε εκείνες που έχουν τρύπα για κάθε θήκη.

Ακριβώς!

καλά... τι μου θύμησες τώρα...

εμείς έχουμε με μόνο μία τρύπα στο καπάκι με ταπούλα κι από κάτω έχει το στρογγυλό 3 θήκες...

τον πρώτο καιρό λοιπόν εγώ η καλή σου, έβαζα την τρύπα στη μία θήκη από πάνω κι αν χρειαζόμουν την δεύτερη θήκη... έβγαζα το καπάκι και το έκλεινα πάλι βάζοντας την τρυπούλα πάνω απ τη θήκη που χρειαζόμουν...

με βλέπει μια φορά λοιπόν ο άντρας μου και μου λέει... καλά... γιατί βγάζεις όλο το καπάκι και το ξανακλείνεις και απλά δεν το... στρίβεις?

ρόμπα έγινα :oops:

αντί να σκεφτώ να στρίβω απλά το καπάκι τόσο όσο χρειάζομαι εγώ το άνοιγα και το έκλεινα πάλι το ΝΤούβλο :oops:

Ακριβώς!

καλά... τι μου θύμησες τώρα...

εμείς έχουμε με μόνο μία τρύπα στο καπάκι με ταπούλα κι από κάτω έχει το στρογγυλό 3 θήκες...

τον πρώτο καιρό λοιπόν εγώ η καλή σου, έβαζα την τρύπα στη μία θήκη από πάνω κι αν χρειαζόμουν την δεύτερη θήκη... έβγαζα το καπάκι και το έκλεινα πάλι βάζοντας την τρυπούλα πάνω απ τη θήκη που χρειαζόμουν...

με βλέπει μια φορά λοιπόν ο άντρας μου και μου λέει... καλά... γιατί βγάζεις όλο το καπάκι και το ξανακλείνεις και απλά δεν το... στρίβεις?

ρόμπα έγινα :oops:

αντί να σκεφτώ να στρίβω απλά το καπάκι τόσο όσο χρειάζομαι εγώ το άνοιγα και το έκλεινα πάλι το ΝΤούβλο :oops:

Τελικά όλες την πατάμε με απλά πράγματα.

Δεν το είπα για αυτό πάντως. Απλά ανοίγει πιο εύκολα αυτό με τις τρύπες για κάθε θήκη. Το άλλο επειδή ρολάρει γύρω γύρω δυσκολεύομαι να το ανοίξω για να το γεμίσω.

Ήθελα να σε βλέπω όταν πεταγόταν η σκόνη απέξω :lol:

Συμφωνώ..κι εμένα αυτό που πάει γύρω γύρω δε με βόλεψε...!!!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις