Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΦΟΒΑΤΑΙ??ΤΙ??ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΥΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ???

Διαφημίσεις

Έλλη μόλις έγινα μέλος και είδα το πρόβλημα σου. Περνάω ακριβώς το ίδιο με το γιο μου που είναι 3,5 εδώ και 1 χρόνο περίπου. Τώρα τελευταία έτυχε να μιλήσω με κάποια γνωστή που είναι παιδοψυχολόγος και μου είπε πως είναι φόβος. Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης -είπε - είναι υπομονή και πολλή συζήτηση με καθησυχαστικό τρόπο στο παιδί. Άντε, περαστικά μας! :wink:

Έλλη μόλις έγινα μέλος και είδα το πρόβλημα σου. Περνάω ακριβώς το ίδιο με το γιο μου που είναι 3,5 εδώ και 1 χρόνο περίπου. Τώρα τελευταία έτυχε να μιλήσω με κάποια γνωστή που είναι παιδοψυχολόγος και μου είπε πως είναι φόβος. Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης -είπε - είναι υπομονή και πολλή συζήτηση με καθησυχαστικό τρόπο στο παιδί. Άντε, περαστικά μας! :wink:

ΔΗΛΑΔΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ??ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΑΝ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

κατα την διάρκεια της ημέρας έχετε αρκετή σωματική επαφή? αγκαλιές απλώς έτσι και όχι επειδη το ζητάει?

επεδίωξε συνειδητά να εχετε περισσότερη σωματική επαφή, χάδια, παιχνίδια με αγκαλιτσες, παιχνίδια με τις πατουσίτσες, περισσότερες απο οτι εδινες στο παρελθόν ακόμα και αν σου φαινόντουσαν αρκετές.

Τον έχεις ρωτήσει αν είδε καποιο όνειρο, εχετε μιλήσει για τα όνειρα και τι ειναι κτλ?

είχατε μηπως αλλαγές στην οικογένεια, σπιτι ατομα κτλ?

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.