Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μείωση τιμών στο Ιασώ

dina29

Recommended Posts

Κορίτσια γεννάω μέσα Ιουνίου το 2ο παιδάκι μου στο Ιασώ ξανά και διάβασα ότι εκτός απο τις μειώσεις στα τρίκλινα δωμάτια το Ιασώ, κάνει έκπτωση και σε ειδικές ομάδες όπως οι άνεργοι(τιμή 3κλινου 1400 γράφει).Εγώ θα έχω κάρτα ανεργίας 4 μηνών όταν θα γεννήσω και ήθελα να σας ρωτήσω αν έτυχε κάτι παρόμοιο σε κάποια απο εσάς και αν τελικά πλήρωσε όντως με επιπλέον έκπτωση όπως λένε.

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεννάω μέσα Ιουνίου το 2ο παιδάκι μου στο Ιασώ ξανά και διάβασα ότι εκτός απο τις μειώσεις στα τρίκλινα δωμάτια το Ιασώ, κάνει έκπτωση και σε ειδικές ομάδες όπως οι άνεργοι(τιμή 3κλινου 1400 γράφει).Εγώ θα έχω κάρτα ανεργίας 4 μηνών όταν θα γεννήσω και ήθελα να σας ρωτήσω αν έτυχε κάτι παρόμοιο σε κάποια απο εσάς και αν τελικά πλήρωσε όντως με επιπλέον έκπτωση όπως λένε.

βεβαια ειναι λιγο απατη η εκπτωση διοτι σε κανονικες τιμες το απλο τρικλινο με τον καταλογο 12/2010 λεει οτι στα χρηματα του συμπεριλαμβανονται τα φαρμακα και το υγειονομικο υλικο συνεπως αν αφαιρεσουμε αυτα μαλλον πεφτει η τιμη στην υποτιθεμενη εκπτωση που κανουν στους ανεργους οπου εκει τα χρεωνουν επιπλεον..

ειναι η μια ή η αλλη πανω κατω..

η τα λεω τελειως λαθος?

Διαφημίσεις

Ακριβώς.Δεν υπάρχει ουσιαστική έκπτωση αφού πληρώνεις χαμηλότερα την διαμονή στο...ξενοδοχείο,αλλά εξαιρούνται όλα τα επιπλέον.

Δεν περίμενα κάτι περισσότερο.

byhrp3.png

βρε κορίτσια και με όλο το θάρρος, γιατί αφού είστε άνεργες και δεν σας περισσεύουν τα χρήματα και θα χρειαστείτε πολλά μετά για το μωρό, δεν πηγαίνετε να γεννήσετε σε δημόσιο νοσοκομείο? τα 1400 ευρώ, ακόμα και αν συμπεριλάμβαναν και όλα τα επιπλέον έξοδα, είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά, για διαμονή 3 ημερών...

βρε κορίτσια και με όλο το θάρρος, γιατί αφού είστε άνεργες και δεν σας περισσεύουν τα χρήματα και θα χρειαστείτε πολλά μετά για το μωρό, δεν πηγαίνετε να γεννήσετε σε δημόσιο νοσοκομείο? τα 1400 ευρώ, ακόμα και αν συμπεριλάμβαναν και όλα τα επιπλέον έξοδα, είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά, για διαμονή 3 ημερών...

εχεις δικιο αλλα υπαρχουν οι δυο περιπτωσεις πελατων:

α) αυτοι που απο νοοτροπια δεν θελουν τα δημοσια νοσοκομεια αλλα να απολαμβανουν η να καυχιονται οτι πηγαν στο ταδε ιδιωτικο.

β) αυτοι που εχουν τον γιατρο τους να συνεργαζεται μονο σε ιδιωτικο και η ψυχολογικη τους δεσμευση δηλαδη η εμπιστοσυνη στο προσωπο του συγκεκριμενου γιατρου να τις αποτρεπει απο την επιλογη να πανε σε δημοσιο (δηλαδη και με αλλον γιατρο).

Προσωπικα στη δικη μου περιπτωση ο δικος μου ξερει καλα το δικο μου βεβαρημενο ιστορικο με προηγουμενες εγκυμοσυνες συνεπως μου ειναι πολυ δυσκολο και αγχωτικο να αποφασισω να αλλαξω γιατρο. Αρα κοιταω να μπορω να ξεπληρωσω το μαιευτηριο σε πρωτη φαση και εκεινον οπως και οποτε μπορω εφοσον συμφωνει..

Αν βεβαια τα πραγματα φθασουν σε ακραια σημεια εννοειται οτι θα συμβιβαστω στην αλλαγη γιατρου..αλλα οσο με παιρνει το συνεχιζω.Επισης εργαζομαι εγω αλλα οχι ο συζυγος.

καλο Πασχα!

εχεις δικιο αλλα υπαρχουν οι δυο περιπτωσεις πελατων:

α) αυτοι που απο νοοτροπια δεν θελουν τα δημοσια νοσοκομεια αλλα να απολαμβανουν η να καυχιονται οτι πηγαν στο ταδε ιδιωτικο.

β) αυτοι που εχουν τον γιατρο τους να συνεργαζεται μονο σε ιδιωτικο και η ψυχολογικη τους δεσμευση δηλαδη η εμπιστοσυνη στο προσωπο του συγκεκριμενου γιατρου να τις αποτρεπει απο την επιλογη να πανε σε δημοσιο (δηλαδη και με αλλον γιατρο).

Προσωπικα στη δικη μου περιπτωση ο δικος μου ξερει καλα το δικο μου βεβαρημενο ιστορικο με προηγουμενες εγκυμοσυνες συνεπως μου ειναι πολυ δυσκολο και αγχωτικο να αποφασισω να αλλαξω γιατρο. Αρα κοιταω να μπορω να ξεπληρωσω το μαιευτηριο σε πρωτη φαση και εκεινον οπως και οποτε μπορω εφοσον συμφωνει..

Αν βεβαια τα πραγματα φθασουν σε ακραια σημεια εννοειται οτι θα συμβιβαστω στην αλλαγη γιατρου..αλλα οσο με παιρνει το συνεχιζω.Επισης εργαζομαι εγω αλλα οχι ο συζυγος.

καλο Πασχα!

πάω πάσο τότε! καλό Πάσχα σε όλες μας λοιπόν!!!

• 2 εβδομάδες μετά...
......η τα λεω τελειως λαθος?

λάθος τα λες φιλενάδα :)

(για να γράφεις εδώ πάει να πει ότι έχω χάσει επεισόδια) ...άντε με το καλό!!!!!!!!!!!!!

εμένα μου κάνανε το 20% επειδή είμαι φοιτήτρια (τρομάρα μου)

και αντί για περίπου 1900 χωρίς επισκληρίδιο, πλήρωσα 1650 περίπου, όταν έρθετε με το καλό να σου βγάλω φωτοτυπία το τιμολόγιο να το εχεις μαζί σου!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Τον ιούνιο γέννησα και εγώ στο Ιασώ και είχα κάρτα ανεργίας και δεν μου έκαναν έκπτωση γιατί ήταν απο τον φλεβάρη μας είπαν πως έπρεπε να είχα τουλάχιστον 2-3 μήνες και απο το πρωηγούμενο έτος.

RUx9p2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

εκανα περιδεση τραχηλου στο Ιασω και ενω ειχα ενημερωθει απο διαφορες αλλες κοπελες οτι το κοστος ανερχοταν στα 1200 ευρω για τρικλινο, εμενα με εβαλαν σε τρικληνο superior και πληρωσα με νοσηλεια 24ωρη 960 ευρω.. μαλλον κατι καλυτερο εχουν κανει σε αυτες τις περιπτωσεις.. με το καλο να δουμε και με τον τοκετο..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...