Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

έπιπλα Κήπου ρατταν

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!!

Είμαι σε φάση αναζήτησης επίπλων εξωτερικού χώρου.

Είχαμε πιο παλιά ένα μπαμπού καθιστικό το οποίο έχει ξεφτίσει και αποφασίσαμε να το αντικαταστήσουμε.

Το τραπεζάκι θα παραμείνει το ίδιο μιας και είναι γυάλινο.

Έχω βρει αυτές τις πολυθρόνες και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Πώς σας φαίνονται;

karekla1.JPG

karekla2.JPG

Είναι αυτό το συνθετικό ραττάν (αν το λέω σωστά)

το οποίο έχω ακούσει ότι δε φθείρετε εύκολα και είναι και πολύ όμορφο εμφανισιακά.

Σκεφτόμουν να πάρω 2 & 2 και να τις κάνω σετ!

Διαφημίσεις

πολυ ομορφα και πολυ καλη αγορα, πολυ κομψα και σιγουρα αναδεικνυουν το λεπτο γουστο,,,, μου αρεσει πολυ αυτο το στυλ γενικα... να συνδιασεις με ενα τραπεζακι που θα εχει γυαλι για να δειξει ακομα πιο κομψο....

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!! Γυάλινο τραπεζάκι έχω! Όταν το φτιάξω θα σας ανεβάσω και φωτό!

Αν κάποια άλλη κοπέλα έχει καμιά πρόταση ευπρόσδεκτη!:D

εμενα μου αρεσει περισσοτερο η δεύτερη καρεκλα, επειδη ειναι πιο χαμηλη. Παντως αυτο το υλικο το ρατταν το εχει η αδελφη μου αλλα σε σκουρο καφε κ ειναι οντως πολυ καλο γιατι καθαριζεται ευκολα. Το πλενεις κανονικα με νερο κ δεν παθαινει τιποτα.

Αληθεια ποσο βγαινουν αυτες οι καρέλες;

Διαφημίσεις

παρα πολυ ωραιο

και εγω 2+2 θα το αγοραζα .

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

• 2 εβδομάδες μετά...

τελικά σ' αυτές θα καταλήξω μάλλον!

είναι καλύτερης ποιότητας από αυτές που πουλανε σε leroy κλπ.

και μ' αρέσει το χρώμα που είναι μπεζ (ανοιχτόχρωμο & χαρούμενο)!!

όταν τις πάρω θα σας στείλω φωτό από το πως έφτιαξα το μπαλκόνι!

• 2 εβδομάδες μετά...

η τιμή τους είναι 80 & 110. Ο άνθρωπος δίνει χονδρική, και δεν είμαι σίγουρη για λιανική. Τις βρήκα και στο ιντερνετ (εξωτερικό) και η τιμή τους είναι πάνω από 1000 - 1500 ευρώ .......

Τελικά τις αγόρασα, απλά δεν ξέρω που μπορώ να φτιάξω μαξιλάρια (οικονομικά)!!! Καμιά βοήθεια;;;

τα μαξιλάρια από εξωτερικό κοστίζουν 150 ευρώ χωρίς μεταφορικα...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
η τιμή τους είναι 80 & 110. Ο άνθρωπος δίνει χονδρική, και δεν είμαι σίγουρη για λιανική. Τις βρήκα και στο ιντερνετ (εξωτερικό) και η τιμή τους είναι πάνω από 1000 - 1500 ευρώ .......

Τελικά τις αγόρασα, απλά δεν ξέρω που μπορώ να φτιάξω μαξιλάρια (οικονομικά)!!! Καμιά βοήθεια;;;

τα μαξιλάρια από εξωτερικό κοστίζουν 150 ευρώ χωρίς μεταφορικα...

Πολύ ωραίες οι καρέκλες. Να ρωτήσω από που τις πήρες ? Αν δεν θες να γράψεις, στείλε μου πμ.

Μαξιλάρια οικονομικά έχω δεί σε ένα μαγαζί στην Καισαριανή, Εθν. Αντιστάσεως 24 και Μισούντος γωνία. Αν σε βγάζει ο δρόμος σου, ρίξε μια ματιά. Όποτε έχω περάσει έχει όμορφα και όχι ιδιαίτερα τσιμπημένα.

ΕΝΤΙΤ Τώρα το είδα, και εσείς γενέθλια ? Και εμείς !!!!!! Να ζήσετε !!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...