Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βαφτιση σε φιλαδελφεια

irene2

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα ειμαι νεα στο site και θελω την βοηθεια σας.βαφτιζω τον μικρουλη μου τον σεπτεμβρη στο αλσος φιλαδελφειας και ψαχνω για τραπεζι εχει παει κανεις στο τσιπουραδικο σε βαφτιση?επισης αν γνωριζετε καποιο αλλο μερος με οικονομικες τιμες με ενημερωνετε.πως θα μπορουσα να στολισω να τραπεζια το θεμα ειναι καραβακια αστεριες κλπ.ευχαριστω για την βοηθεια

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα ειμαι νεα στο site και θελω την βοηθεια σας.βαφτιζω τον μικρουλη μου τον σεπτεμβρη στο αλσος φιλαδελφειας και ψαχνω για τραπεζι εχει παει κανεις στο τσιπουραδικο σε βαφτιση?επισης αν γνωριζετε καποιο αλλο μερος με οικονομικες τιμες με ενημερωνετε.πως θα μπορουσα να στολισω να τραπεζια το θεμα ειναι καραβακια αστεριες κλπ.σκεφτηκα να ζωγραφισω μεγαλες πετρες και να τις βαλω πανω στις πετσετες στο πιατο του καθενος επισης να κανω τουλι σαν βραχια και να στερεωσω αστεριες κοχυλια και ενα καραβακι για το κεντρο του τραπεζιου θα ειναι ωραιο λετε?ψαχνω να βρω και πολυ μικρα μπουκαλακια πιο μικρα απο αυτα των προσλκητηριων ξερετε που?

Σαν βράχια πώς εννοείς?? Αν θέλεις να είναι στητό, αντί για τούλι, μπορείς να πάρεις δίχτυ διακοσμητικό σκληρό (για να στέκεται) και να στερεώσεις τους αστερίες και τα κοχύλια.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

θα βαλω ρακι οσο για το τραπεζι απλα λεω τουλι επειδη ειναι πιο μαλακο σαν υλικο και ισως ειναι πιο ευπλαστο θα κανω δοκιμες και με τα δυο και οποιο κατσει καλυτερα

ειχαμε κανει το τραπεζι της βαφτισης (περυσι τον ιανουαριο) σε ενα ωραιο τσιπουραδικο-μουσικο μεζεδοπωλειο (πισω απ το γηπεδο) πολυ κοντα στην περιοχη που θα κανεις την βαφτιση.

εχει νησιωτικη διακοσμηση το ιδιο το καταστημα (καραβακια, αστεριες στους τοιχους κτλ)

περασαμε πολυ καλα ολοι.

η ιδιοκτητρια χαλι να την πατησουμε εγινε, κ μας προσεξε.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

καλημερα.

ναι αυτο λεω, αλλα δεν ηξερα οτι επιτρεπετε.

το μενου εσυ το διαλεγεις κ αναλογα παει κ το βαλαντιο.

τα τραπεζια θυμαμαι τα εφτιαχνε αποκλειστικα 10αρια. (αν κ συνηθως κ κανονας ειναι ανα 4*2). κ τα χρεωνε τα ατομα ερθουν δεν ερθουν. αλλα εμας μας αφησε ανοιχτο το χρονικο περιθωριο, (μεχρι κ το τελευταιο βραδυ πριν τη βαφτιση) να παμε το πλανο με τα τραπεζια κ τα ατομα στο συνολο.

μας πηγε 25.30 το ατομο. ειχαμε διαλεξει κρεατοκατασταση, αν κ τα ψαρικα ηταν γιαμ γιαμ σε αλλη βαφτιση που ειχαμε παει!(κ σχεδον στην ιδια τιμη παραδοξως)

απλα οι σαλατες πηγαιναν ανα 5 ατομα.

εψαξα κ βρηκα το μενου,εμεις ειχαμε: 1 μεσοχωρι, 1 ροκα, 2 σαγανακια (τα μεζεδια επι 5 ολα),2 αναβρας, 10 μαντιλες, 1 μελιτζανα σαγανακι, 2 πιπερατη, 2 γιουλμπαση (αρνι στη γαστρα), 2 τσεσιτια (κρεατοπικοιλια). στην κρεατοποικιλια προσθεσαμε μερικες σε διαφορα τραπεζια, κ στα παιδια σερβιρε μπιφτεκι (υπολογισα την συνειδηση της ως επαγγελματιαςγια το ποιον του κιμα), φυσικα εξτρα χρεωση.

ολα τα αναψυκτικα free κ τα κρασια κ τα τσιπουρα.

στην αρχη ειχε πολυ ωραιο wellcome με τσιπουρο-κρασι κ κριτσινο-μπινελικο-τυροκαυτερη-παστα ελιας κτλ.

το μονο στο οποιο ηταν καθετη ηταν σε καποιο σκοντο..... δεν!

δωσαμε 1340 κ οτι εμεινε αθικτο το εβαλε σε πακετο για το σπιτι.(γιατι γινονται κ παρεξηγησεις- εχω δει στο φορουμ).

γλυκο πηγαμε εμεις τουρτα, γιατι συμπεσαν κ τα γεννεθλια της κορης 2 μερες πριν.

αυτα!

μας παραχωρησε το χωρο μπροστα στην ορχηστρα, στην κλειστη αυλη διπλα, κι ας ηταν κυριακη μεσημερι ( φουλ απο κοσμο) που ειχε πολυ κοσμο.

η ορχηστρα δεν ειναι ολες τηις μερες. αλλα κυριακη, ειναι απ το μεσημερι.

μας ειπαν κ το τραγυδακι για τα γεννεθλια κ γενικως μας καταδιασκεδασαν. μεχρι κ ρεπερτοριο απ τα ζουζουνια τραγουδησαν γαι την κορη!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω εισαι πολυ αναλυτικη ενα ειναι σιγουρο φαγατε του σκασμου.θεωρω οτι σας ειχε δωσει καλη τιμη φετος σε μαγαζια που πηγα και που ειχα ψαξει πριν 2χρονια γιατι βαφτιζα την κορη μου εχουν μειωθει στο τσιπουραδικο ειχαν ζητησει 20/ατομο φετος 17/ατομο ελπιζω και σε αυτο οτι το ιδιο θα ισχυει συμφωνα με οτι ειχατε διαλεξει ηταν πολυ καλα.σημασια εχει και οτι το χαρηκατε γιατι εγω ειχα επηρεαστει απο αλλους και ειχα παει σε μια αιθουσα επι της δεκελειας χαλια ομως χαλια φαγητο τυρια σαλατες ορεκτικο σε πιατακι τυροπιτακι-μπουρεκακι και 2 αλλα τετοια μικρουλια κυριως ενα πολυ μικρο κομματακι ψητο και η τουρτα που ηταν και δικη μας δεν μας την εδωσε δεδομενου οτι οι μισοι ελλειπαν απο το τραπεζι γιατι λυποθησε η συνηφαδα και τα αδερφια παιδια και ο αντρας τησ πηγαν στο νοσοκομειο..απο μουσικη dj της κακιας ωρας η να φταιει το γεγονος οτι ολοι ειχαμε αγωνια

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια καλημερα πως περασατε?εχω να σας ενημερωσω πηγα στην αγονη γραμμη στη φιλαδελφεια ο ανθρωπος πολυ καλος μας ειπε 18/ατομο χωρις τα ποτα η 22 με ολα τα ποτα απεριοριστα μεχρι και τσιπουρο η τιμη ειναι αναλογη με αυτα που θα διαλεξεις.θα μας βαλει και μας στην αυλη μποστα στην ορχηστρα αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι χωρανε 100 ατομα επισης επειδη θα εχω ανιματερ για τα παιδακια θα παραχωρησει τον ακαλυπτο να τον πω κηπο να τον πω κατι τετοιο.μαλλον εκει θα κλεισω.:-P

mia χαρα!

μη ξεχασεις να συνενοηθεις για τα πακετα στο σπιτι.

μην εχουμε κανενα ''θεμα'' παλι!

irene2 είπε:
κοριτσια καλημερα πως περασατε?εχω να σας ενημερωσω πηγα στην αγονη γραμμη στη φιλαδελφεια ο ανθρωπος πολυ καλος μας ειπε 18/ατομο χωρις τα ποτα η 22 με ολα τα ποτα απεριοριστα μεχρι και τσιπουρο η τιμη ειναι αναλογη με αυτα που θα διαλεξεις.θα μας βαλει και μας στην αυλη μποστα στην ορχηστρα αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι χωρανε 100 ατομα επισης επειδη θα εχω ανιματερ για τα παιδακια θα παραχωρησει τον ακαλυπτο να τον πω κηπο να τον πω κατι τετοιο.μαλλον εκει θα κλεισω.:-P

ριξε μια ματια σε αυτο....εχει 22Ε το ατομο το μενου χωρις γλυκο και γαλλικο καφε αλλα με αρκετο καλο φαγητο και απεριορισητ καταναλωση ποτων ειναι στο Μπουρναζι ...πολυ κοντα στα Φιλαδελφεια απο Εθνικη..... 

καλησπερα και απο μενα ειμαι νεα στο site και θελω την βοηθεια σας.βαφτιζω τον μικρουλη μου τον σεπτεμβρη στο αλσος φιλαδελφειας και ψαχνω για τραπεζι εχει παει κανεις στο τσιπουραδικο σε βαφτιση?επισης αν γνωριζετε καποιο αλλο μερος με οικονομικες τιμες με ενημερωνετε.πως θα μπορουσα να στολισω να τραπεζια το θεμα ειναι καραβακια αστεριες κλπ.σκεφτηκα να ζωγραφισω μεγαλες πετρες και να τις βαλω πανω στις πετσετες στο πιατο του καθενος επισης να κανω τουλι σαν βραχια και να στερεωσω αστεριες κοχυλια και ενα καραβακι για το κεντρο του τραπεζιου θα ειναι ωραιο λετε?ψαχνω να βρω και πολυ μικρα μπουκαλακια πιο μικρα απο αυτα των προσλκητηριων ξερετε που?

μπορεις να βαλλεις ενα αστερια σε καθε χαρτοπετσετα και αν το κεντρο σου διαθετει τις γυαλες (αυτο που σου ειπα πιο πανω διαθετει και το στολισμο) μπορεις να ριξεις μεσα σε αυτες κοχυλια και σε καθε μια απο αυτες ενα αληθινο ψαρι να κολυμπαει!!

Διαφημίσεις

Aχ μωρέ κοριτσάκι συγγνώμη για την παρέμβαση, κρίμα τα ψαράκια να γίνονται στολισμός.. Υποθέτω ότι εννοείς μετά να τα πάρουν δώρο οι καλεσμένοι, αλλά και πάλι κρίμα είναι, τα παίρνουν και μετά τα πετάνε, δεν τα παίρνουν συνειδητά... Χωρίς παρεξήγηση!

:):):)

EkcAp3.png

Aχ μωρέ κοριτσάκι συγγνώμη για την παρέμβαση, κρίμα τα ψαράκια να γίνονται στολισμός.. Υποθέτω ότι εννοείς μετά να τα πάρουν δώρο οι καλεσμένοι, αλλά και πάλι κρίμα είναι, τα παίρνουν και μετά τα πετάνε, δεν τα παίρνουν συνειδητά... Χωρίς παρεξήγηση!

:):):)

αυτο δεν το ειχα σκεφτει ...οτι μπορει να τα πεταξουνε....αλλα υποθετω οτι οποιος απο το τραπεζι τα παρει θα το κανει συνηδειτα

ευχαριστω κοριτσια πολυ ωραια ιδεα τα ψαρακια τα παιδακια ειδικα θα τρελλαθουν απο την χαρα τους αλλα και εγω πιστευω επειδη εχω και εγω ψαρακια οτι αν τα παρουν ετσι επειδη τα ειδαν και τους αρεσαν δεν θα το κανουν συνειδητα και θελουν περιποιηση και αυτα.τελικα ισως να φτιαχναμε καραβακια απο πηλο και να υα ζωγραφιζαμε για τις πετσετες και να εβαζα και γλαστρακια με βασιλικο η αλλα μυρωδικα στο τραπεζι δεμενα με κορδελες θα δουμε αν σκεφτητε και κατι αλλο εδω ειμαστε.. το κεντρο ΕΝ ειναι αρκετα καλο αλλα θελω τη βαφτιση σε απλο χωρο πιο ζεστα σαν ατμοσφαιρα οχι τοσο σαν δεξιωση αλλα σαν μεγαλη (100 ατομων)παρεα..

• 3 εβδομάδες μετά...

κοντά στο γήπεδο υπάρχει και ένα άλλο μαγαζί που λέγετε λεμονοκηπος.

δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει οτι έχει καλό φαγητό και μια ωραία αυλή.

η άγονη γραμμή είναι μικρή για 100 άτομα άσε που θα είναι διάσπαρτα τα τραπέζια επειδή είναι σαν δωματιακιά ο χώρος τους.

επίσης δίπλα στην άγονη γραμμή είναι ένα άλλο μαγαζί πολύ ωραίο και ωράια αίθουσα.

ψάχνω και γω για σεπτέμβρη βάφτιση σε αυτά τα μαγαζιά οπότε αν μάθεις κάτι πρώτη ενημέρωσε σε παρακαλώ.

εγω εκλεισα στην αγονη γραμμη θα γινει εξω στην αυλη και στο πισω μερος της θα βαλουμε τα μικρα με τον κλοουν στα αλλα δεν πηγα γιατι ο αντρας ενθουσιαστηκε με αυτο και το φαγητο του απλα τελειο και απο τιμη για αυτα που διαλεξαμε συν τη ζωντανη μουσικη αρκετα καλο..αν θες να σου στειλω πμ με οτι θα εχουμε.ειναι επισης και αγαπημενο μαγαζι πολλων γνωστων μας.

επλιζω να ειναι free για ενα σαββατο, που θελουμ να κανουμε παλι το τραπεζι για τη βαφτιση στα διδυμα! αλλιως θα δω κ τα αλλα που λενε τα κοριτσια.

αλλα τι στο καλο, ποσοι κανουν τραπεζι σαββατο?!

για την ερωτηση σου ιρενε, (δεν την ειχα δει πιο πριν) εξαρταται κ απο τα μπινελικια-μεζεδες που συνοδευουν ολο το τραπεζι. κ σε μερικα τραπεζια που ξεραμε οτι ειναι καλοφαγαδες βαλαμε εξτρα κρεατοποικιλιες.

• 3 εβδομάδες μετά...

εντελει κλεισαμε εκει.

αν κ εχουν μειωσει τις τιμες, λιγο πιο φθηνα μας ηρθε. κ επειδη θα εχουμε αρκετα πιτσιρικια δεν θα μας χρεωσει τα εξτρα μπιφτεκοκεφτεδια σε ξεχωριστα πιατα. (εντελει 25,60 ειχαμε δωσει το ατομο τοτε)

για την ιστορια. τα σπασανε η συνεταιροι κ τωρα ειναι ο παλιος μαγειρας κ η οικογενεια του. οι ιδιοι μου το ειπαν. (δεν ειναι η κυρια που ειχα κλεισει την 1η βαφτιση. καμια σχεση. κ παλι μου ειπαν οτι εχω βαλει παρα πολλα. δεν πειραζει θα γλυτωσω το μαγειρεμα για 2 μερες. μια χαρα:wink:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...