Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σαλπιγγογραφημα και εγκυμοσυνη

Recommended Posts

γεια σας! θα ηθελα να μου απαντησει οποια ξερει. ο γιατρος μου ειπε να κανω σαλπιγγογραφημα,7-8 μερα, αλλα αυτο το μηνα να μην κανουμε προσπαθεια γιατι απαγορευεται λογο εκθεσης στην ακτινοβολια να μεινω εγκυος. εγω οστοσο εχω ακουσει πως πολλες γυναικες μενουν κατευθειαν μετα τη σαλπιγγογραφια, τι ισχυει τελικα?

Διαφημίσεις

xxristinoula, μετα την σαλπιγγογραφια θα σου ελεγα οτι επιβαλεται η επαφη,μιας και οι σαλπιγγες λογω του υγρου που εισχωρει, γινονται πιο διαβατες κι ετσι αυξανονται οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης(ειδικα τους 3 πρωτους μηνες μετα τη σαλπιγγογραφια)

εγω το ρωτησα και σε 2 γιατρους και στο κεντρο που την εκανα!

ευχομαι με το καλο γλυκεια μου!

xxristinoula, μετα την σαλπιγγογραφια θα σου ελεγα οτι επιβαλεται η επαφη,μιας και οι σαλπιγγες λογω του υγρου που εισχωρει, γινονται πιο διαβατες κι ετσι αυξανονται οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης(ειδικα τους 3 πρωτους μηνες μετα τη σαλπιγγογραφια)

εγω το ρωτησα και σε 2 γιατρους και στο κεντρο που την εκανα!

ευχομαι με το καλο γλυκεια μου!

και γω λαγουδακι , αυτο ξερω, πως μετα απο μια εβδομαδα που ειναι οι γονιμες, ειναι ανοιχτες οι σαλπιγγες , υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες, αλλα ο γιατρος μου ειπε αλλα,ειναι καθετος και ειπε '' απαγορευεται'' και δεν ξερω τι να κανω τωρα....:confused:

Καλησπέρα και από εμένα.

Εγώ ξέρω οτι απαγορεύεται..πριν...όχι μετά.. Πρώτη φορά το ακούω. Και εγω έκανα σαλπιγογραφία και δεν μου ειπαν τίποτε απολύτως για το μετα.

Μπορείς να ρωτήσεις και εκει που θα την κάνεις...μια δεύτερη γνωμη.

74kwp3.png

Καλησπέρα και από εμένα.

Εγώ ξέρω οτι απαγορεύεται..πριν...όχι μετά.. Πρώτη φορά το ακούω. Και εγω έκανα σαλπιγογραφία και δεν μου ειπαν τίποτε απολύτως για το μετα.

Μπορείς να ρωτήσεις και εκει που θα την κάνεις...μια δεύτερη γνωμη.

πηρα και εκει τηλεφωνο και ρωτησα, και η απαντηση ητανε '' να ρωτησεις τον γυναικολογο σου''. εχω μπερδευτει....

Διαφημίσεις

Εμενα μου ειχε πει ο γιατρος να μην εχω επαφη 2-3 μερες μετα λογω της αντιβιωσης που θα επαιρνα και λογω του φαρμακου που μου ειχε βαλει οχι για ολο το μηνα.Ισα ισα που αυξανονται κατα πολυ οι πιθανοτητες να γινει συλληψη...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...