Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΕΙΡΗΝΗ

Γατουλα

Recommended Posts

Γεια σας, εγω θα ειμαι απο τις λιγες που δεν εχουν προβλημα για το ονομα μεταξυ μαμας και πεθερας. Εν συντομια τα μπουμπουκια μου ειναι αποτελεσμα θελησης της μαμας να γινει μαμα στα 40+ οποτε ειμαι μοναχους - μοναχους (για την ωρα) :lol::lol::lol:

Τη μικρη θα τη πω Αναστασια (μαμα) αλλα και Ειρηνη γιατι ειναι η μερα που στεριωσανε στη μαμα τους. Θα ηθελα ενα συνδιασμο, αλλιως θα επικρατησει το Αναστασια. Το μονο που εχω σκεφτει ειναι το Ρενατα, αλλα δε τρελλαινομαι κιολας!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Δύσκολο συνδυασμό γιατί είναι μεγάλα ονόματα.Ετσι που τα βλέπω κάνω συνδιασμούς συλλαβων.βγαίνει το ΕΙΡΗΝΑΣΙΑ από το Ειρη + Νάσια.

Για χαιδευτικό Αναής απο το Ανα + Εις= Αναεις.Παίξε λίγο με τις συλαβες.Εμένα μου αρέσει το Ειρήνη.

69Dzp3.png

06pBp2.png

τη μαμα την εχω χασει , οποτε θελω κατι που να τη θυμιζει :roll:

χαχα θα με κυνηγαει η αδελφη της μαμας μου ετσι και βαλω κανω κουλο. Κατα βαθος και εμενα το Ειρηνη μου αρεσει, αλλα......

kKZUp2.png

Να σου ζησουν!!!!!

Εμενα παντως μου αρεσει το Ρενατα!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Βρε παιδιά συγγνώμη κιόλας και να μην παρεξηγηθώ αλλά αν δεν βγαίνει καποιος νορμαλ και ευηχος συνδυασμός ονομάτων, καλύτερο δεν έιναι να φωνάζουν το παιδάκι με ένα από τα δύο???

Και τα δύο έιναι όμορφα, το Ειρήνη μου αρέσει λιγο περισσότερο όμως :D

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις