Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ασπρα μπλουζακια

Recommended Posts

Ναι μη γελατε! εχω θεμα! Και αρκετα ασπρα μπλουζακια που δεν ξερω ποτε να του τα φορσω για να μην γινουν χαλια... Φυσικα ουτε οταν πηγαινει καπου πιο καλα ντιμενος του βαζω ασπρο γιατι θα κυλιστει κατω...

Κριμα ομως δεν ειναι?

Εσεις τους φορατε ασπρα μπλουζακια? και ποτε? δεν ενω κατασπρα που μπαινουν και στην χλωρινη αν χρειαστει αλλα διχρωμα με πολυ ασπρο...

Διαφημίσεις

Εμείς είμαστε φαν του άσπρου τώρα το καλοκαίρι. Τα φοράμε καθημερινά στο σχολείο και συνήθως (ανεξαρτήτως όμως χρώματος) όταν τον πέρνω το απόγευμα φοράει την εφεδρική αλλαξιά!!! Ωστόσο παρότι δεν είναι κάτασπρα όπως λες και εσύ, τα βάζω στο πλυντήριο στους 60 (τώρα με τον μικρό μάθαμε και αυτή τη θερμοκρασία:() αφού πρώτα έχω βάλει στους λεκέδες κάποιο ενισχυτικό και εκτός από κάποια πολύ εξτριμ βρωμιά καθαρίζουν.

xZBdp3.png

Εμείς είμαστε φαν του άσπρου τώρα το καλοκαίρι. Τα φοράμε καθημερινά στο σχολείο και συνήθως (ανεξαρτήτως όμως χρώματος) όταν τον πέρνω το απόγευμα φοράει την εφεδρική αλλαξιά!!! Ωστόσο παρότι δεν είναι κάτασπρα όπως λες και εσύ, τα βάζω στο πλυντήριο στους 60 (τώρα με τον μικρό μάθαμε και αυτή τη θερμοκρασία:() αφού πρώτα έχω βάλει στους λεκέδες κάποιο ενισχυτικό και εκτός από κάποια πολύ εξτριμ βρωμιά καθαρίζουν.

Το καλήτερο ενισχυτικο ειναι το πρασσινο σαπούνι.....υπαρχει και σε σκόνη το Αρκάδι...

Τα βαζεις σε καυτο νερο με πρασσινο σαπονι το βραδυ και το πρωι πλυντηριο και γινονται γάργαρα !!!!

Ειναι τοσο ομορφα τα παιδακια μας με τα ασπρα ρουχα κριμα να μην τους τα φοραμε;)

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Το καλήτερο ενισχυτικο ειναι το πρασσινο σαπούνι.....υπαρχει και σε σκόνη το Αρκάδι...

Τα βαζεις σε καυτο νερο με πρασσινο σαπονι το βραδυ και το πρωι πλυντηριο και γινονται γάργαρα !!!!

Ειναι τοσο ομορφα τα παιδακια μας με τα ασπρα ρουχα κριμα να μην τους τα φοραμε;)

Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει. Αν έχω χρόνο κάποια στιγμή μπορεί να το κάνω! Συμφωνώ με τα άσπρα ρούχα για τα παιδάκια άλλωστε είναι και το δικό μου αγαπημένο χρώμα:)

xZBdp3.png

εγω της φοράω ακομη και μεσα στο σπιτι και δεν έχω κανενα θέμα με το πλυσιμο....αν λερώσει με χρώματα το βγάζουμε αμέσως και βάζω πάνω στον λεκε biosouth και ένα αλλο που δεν θυμαμαι πως λεγεται....το αφηνω μεχρι το βραδυ που θα το βάλω στο πλυντηριο....ειναι αυτά τα καθαριστικά λεκέδων....ουτε χλωρινη ουτε τιποτα....η χλωρινη τα κιτρινίζει....

ακομη και μερικα που ειναι διχρωμα τα φοράμε.....και αν λερωσει επι τοπου καθαριστικο λεκεδων και μετα πλυντηριο....μέχρι και λαδιές βγαζει αυτό...

1129643tvsq1yiqpw.gif

ειναι υπεροχα τα λευκα μπλουζακια τα λατρευω πανω στο ξανθουλη μου:P

τα φοραμε το καλοκαιρι παντου και παντα δεν εχω σκεφτει ποτε για τους λεκεδες τα αντιμετωπιζω οπως ολα του τα ρουχαλακια.

αν λερωθουν με κατι ιδιαιτερο πρωτα καθαρισμα τοπικα και μετα πλυντηριο.:wink:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...