Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα,αυριο συμπληρωνω την 15η εβδομαδα και τις τελευταιες 7-8 μερες εχω πονακια περιοδου,μικρης διαρκειας ,αλλες μερες εχω 1-2 την ημερα και αλλες φορες περισσοτερα.Στην αρχη της εγκυμοσυνης ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο γιατι μεγαλωνει η μητρα,λετε να συμβαινει και αυτο τωρα?Σας εχει συμβει κατι παρομοιο?Αυριο το πρωι θα παω στον γυναικολογο και θα μου λυθουν οι αποριες,αλλα σκεφτηκα μηπως υπαρχουν συμπασχουσες.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς , τέτοια πονάκια όλες μας έχουμε, είναι ακριβώς αυτό μεγαλώνει η μήτρα...

Ρώτησε και το γιατρό για επιβεβαίωση :!:

Κοριτσια καλησπερα,αυριο συμπληρωνω την 15η εβδομαδα και τις τελευταιες 7-8 μερες εχω πονακια περιοδου,μικρης διαρκειας ,αλλες μερες εχω 1-2 την ημερα και αλλες φορες περισσοτερα.Στην αρχη της εγκυμοσυνης ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο γιατι μεγαλωνει η μητρα,λετε να συμβαινει και αυτο τωρα?Σας εχει συμβει κατι παρομοιο?Αυριο το πρωι θα παω στον γυναικολογο και θα μου λυθουν οι αποριες,αλλα σκεφτηκα μηπως υπαρχουν συμπασχουσες.

Μην αγχώνεσαι καθόλου ...μεγαλώνει η μήτρα σου και μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης σου θα έχεις και πονάκια και τραβήγματα... :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Καλημερα κουκλα , εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα απο την αρχη πολλους πονους στη μητρα , σε σημειο που με ξυπνουσανε το βραδυ και υπεφερα . Αλλα ο γιατρος με ειχε καθυσηχασει λεγοντας μου οτι ειναι απο τη μητρα που μεγαλωνει . Τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη , τιποτα , κανενα πονο αλλα ισως ειναι λογικο διοτι η μητρα εχει ηδη μεγαλωσει μια φορα και σε μικρο διαστημα αναμεσα στις 2 εγκυμοσυνες . Γενικως θα εχειθς τραβηγματα και πονακια δεν ειναι τιποτα σπουδαιο . Θα στο πει και ο δοκτορας σου και θα ησυχασεις περισσοτερο .Μακιααααα

εχουν δικιο ολα τα κοριτσια ετσι ειναι.κι εγω ειχα πονακια αρχικα και τωρα που ειμαι στον 8ο ξαναρχισαν κ τα πονακια αλλα ξεκινησαν και κατι μικροσυσπασεις.ολα φυσιολογικα ειναι, θα σου το πει κ ο γιατρος σου και να εισαι σιγουρη οτι θα σου προτεινει πολυυυυυυυυυυ πααααρρααα πολυυυυ ξεκουραση...καλη σου μερα!!!

Διαφημίσεις

Eιχατε δικιο κοριτσια και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας :D ,σημερα το πρωι πηγα απο το γιατρο,δεν ειχα ραντεβου, αλλα μιας και πηγα με εβαλε στον υπερηχο για λιγο και ειδα το αγγελουδι μου,εχει μεγαλωσει πολυ απο την τελευταια φορα το γλυκο μου. :D:D:D Μου ειπε και ο τραχηλος καλος και ο πλακουντας,να προσεχω και να μην κουραζομαι...αυτα.. :D Ηρεμησα τωρα, 3 του Ιουνη παλι θα το δω,ανυπομονω να αρχισω να νιωθω τις κλωτσιες του....Εχω χασει το μυαλο μου με το μωρακι μου,τι γλυκο πραμα που ειναι να περιμενεις να γινεις μανα κοριτσια,το θαυμα της φυσης,αχ θα γινω χαζομαμα το βλεπω.. :oops:

6Qyip2.pngKvUzp2.png