Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ασφάλεια αυτοκινήτου!!!

ada9

Recommended Posts

Εσεις σε ποια ασφαλιστικη εταιρια εχετε το αμάξι σας?

Ειμαι ανάμεσα σε 3!Ευρωπαική πίστη, Αιγαίον και Ιντεράσκο!Η τελευταια ειναι η πιο φθηνη αλλά δεν την εχω ξανακούσει!Την ξερει καμια ή κανενας σας?Ποια απο αυτες πιστευετε οτι ειναι η πιο αξιόπιστη?

Διαφημίσεις

Εσεις σε ποια ασφαλιστικη εταιρια εχετε το αμάξι σας?

Ειμαι ανάμεσα σε 3!Ευρωπαική πίστη, Αιγαίον και Ιντεράσκο!Η τελευταια ειναι η πιο φθηνη αλλά δεν την εχω ξανακούσει!Την ξερει καμια ή κανενας σας?Ποια απο αυτες πιστευετε οτι ειναι η πιο αξιόπιστη?

Μην το ψάχνεις παραπάνω, όπου βλέπεις πολύ φτηνά μάλλον είναι πιό επικίνδυνο.... χαρακτηριστικά σου λέω οτι ο δικός μου ασφαλιστής που με πήγαινε στις πιό φτηνές τα τελευταία 2 χρόνια (με τη λογική οτι τα εξαμηνιαία ασφάλιστρα είναι σχετικά μικρό ποσό που αξίζει να ρισκάρεις, αφού υπάρχει επικουρικό) τώρα με έχει στην Εθνική!!! Εγώ λοιπόν καταλαβαίνω οτι ήρθε η ώρα για το μπαμ στις ασφαλιστικές που μέχρι τώρα ήταν στο όριο, οπότε μάλλον πρέπει να διαλέξεις κάποια μεγάλη όπως η Ευρωπαϊκη Πίστη (και η Αιγαίον είναι γνωστή νομίζω).

Ένας καλός τρόπος να μειώσεις το κόστος είναι να ξαναδείς την αξία του αυτοκινήτου που θα ασφαλίσεις και να την μειώσεις όσο πρέπει για την σημερινή πραγματικότητα (και ίσως και λίγο χαμηλότερα!).

Επίσης, όταν θα έχεις καταλήξει, τσέκαρε και τo site της ιντεραμέρικαν για ασφάλιση αυτοκινήτου (antytimeonline.gr) για τις αντίστοιχες καλύψεις, εμένα στην αρχή του χρόνου που ξεκίνησα με Εθνική χωρίς οδική μου έβγαινε το ίδιο με Ιντεραμέρικαν και οδική, απλά δεν άλλαξα λόγω του ασφαλιστή μου....

καλημέρα,

ήμουν σε διάφορες αλλα η τελευταία μου αύξησε τα ασφάλιστρα απο 145 σε 180 και ετσι μετα απο μια ερευνα πήγα σε μια θυγατρική της ιντεραμερικαν. ξερεις ποια... εκεινη που κλαιει η τυπισα για τα αφαλιστρα της στην θαλασσα...μην πω ονομα και θεωρηθει διαφήμιση. 145 μου βγηκε με οτι ακριβως ειχα και πριν συν οδικη.

M6bap3.png

cik1p3.png

χαχα!το ειπε η κοπέλα παραπάνω. η anytime ειναι. μόνο τηλεφωνικα γίνονται οι ασφαλειες και σου την στέλνουν. το μυστικο ειναι να δηλώσεις μικρη εμπορική αξία. εγω δήλωσα 4000€

M6bap3.png

cik1p3.png

Κατάλαβα!Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

Την εμπορικη τη μειωσα, αλλά επειδη το αμάξι ειναι του 2008 και εχω ακομα δοσεις δεν μπορώ να τη μειωσω πάρα πολύ...με φουλ πακέτο εκτος απο οδική μου βγαινει 290-280-250 αντιστοιχα (εξάμηνο)!πολλά τα λεφτά...

Αυτη που ειχα ως τωρα μου ξεκινησε απο 265 και με εφτασε 330:evil::evil::evil::evil:καθε εξαμηνο εβαζε 15 ευρώ

Αρα θα επιλέξω αναμεσα σε Αιγαιον κ Ευρ. Πιστη κ βλέπουμε το αλλο εξάμηνο ποσο θα μας το φτασει κι αυτη!!!!!!

Διαφημίσεις

• 6 months later...
χαχα!το ειπε η κοπέλα παραπάνω. η anytime ειναι. μόνο τηλεφωνικα γίνονται οι ασφαλειες και σου την στέλνουν. το μυστικο ειναι να δηλώσεις μικρη εμπορική αξία. εγω δήλωσα 4000?

Επανέρχομαι μετά από 6 μήνες ακριβώς:rolleyes::rolleyes:

Και θέλω να ρωτήσω σχετικά με την anytime

Θέλω να ασφαλιστώ ονλαιν και να πληρώσω με πιστωτική γιατί μετρητό δεν παίζει:oops::oops: Ομως λέει για ασφαλισεις μέσω νετ το σήμα στο στέλνουν με mail:rolleyes::rolleyes: κι εδώ κάπου κολλάω!

Επίσης κάπου διάβασα οτι στην ανανέωση χρεώνουν κατευθείαν την πιστωτική:confused::confused:

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Οποια εχει κάνει ασφάλιση εκει ας μου πει εντυπώσεις, παρακαλώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...