ΧΡΥΣΑ Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Κοριτσια, τη γνωμη σας και παλι! Ο μπαμπας ειναι απαραιτητο να φοραει κουστουμι? Θελω να πω ενα καλο πουκαμισο και παντελονι ειναι ενταξει η πρεπει οπωσδηποτε να φοραει και σακακι και ας ειναι κατακαλοκαιρο? Quote Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOKASTH Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 εμας ο μπαμπας μας θα φορεσει πουκαμισο γαλαζιο και ριγε μαρινιερα παντελονι,δεν θα φορεσει σακκακι!!!!!!!!και μας αρεσει πολυ!!!!!!!!!!!! Quote my baby was my reborn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimika Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Νεραιδα Ιοκαστη πρεπει να γνωριστουμε δεν παει αλλο..... Μα και σ'αυτο??????? Κι εμας ο μπαμπας μας με τιποτα να βαλει σακακι ποσο μαλλον γραβατες κλπ... Παντελονι πουκαμισο και ειναι πολυ κουκλι ετσι και μεσα στο στυλ του.... γιατι να αλλαξει τωρα???? (κι ο μπεμπης ομως παντελονα-πουκαμισα θα φοραει μαλλον οποτε θα ειναι πακετο!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimika Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Το οτι θα ειναι και αξυριστος το ανεφερα???(οπως και στον γαμο μας...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOKASTH Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Νεραιδα Ιοκαστη πρεπει να γνωριστουμε δεν παει αλλο.....Μα και σ'αυτο??????? Κι εμας ο μπαμπας μας με τιποτα να βαλει σακακι ποσο μαλλον γραβατες κλπ... Παντελονι πουκαμισο και ειναι πολυ κουκλι ετσι και μεσα στο στυλ του.... γιατι να αλλαξει τωρα???? (κι ο μπεμπης ομως παντελονα-πουκαμισα θα φοραει μαλλον οποτε θα ειναι πακετο!) κι εμεις Quote my baby was my reborn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karfori's baby Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Ο δικός μας μπαμπάκας δεν είναι καθόλου των κοστουμιών και προσανατολιζόταν σε παντελόνι-πουκάμισο. Τελικά όμως κοστούμι θα βάλει, αλλά πολύ light, δηλαδή λινό μπεζ και με λινό πουκάμισο με γιακά Μάο για να μη χρειάζεται γραβάτες και τέτοιες ιστορίες που δεν χωνεύει ιδιαίτερα. Άλλωστε θα είναι βασικός συντελεστής στη βάφτιση, πρέπει να αισθάνεται άνετα με αυτά που φοράει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimika Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 .... Άλλωστε θα είναι βασικός συντελεστής στη βάφτιση' date=' πρέπει να αισθάνεται άνετα με αυτά που φοράει! [/quote'] Ακριβως αυτο.... δεν καταλαβαινω τον λογο γιατι πρεπει σωνει και ντε να "πνιγονται" σε γραβατες και κοστουμια ειδικα αν δεν ειναι στο στυλ τους. (εχετε δει γαμπρο που δεν ειχε ξαναβαλει κοστουμι ποτε στη ζωη του, να ειναι σα να κοντευει να σκασει? οταν δεν αισθανεσαι ανετα με αυτο που φορας και σε "φοραει" ρουχο....αστα να πανε...!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΗΤΩ Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 ...κι ο δικός μας μπαμπάς πουκαμισάκι και παντελονάκι...κουστούμι με τίποτα,δεν είναι καθόλου το στυλ του...ούτε ο νονός θα βάλει κουστούμι,παρά του ότι εγώ και η νονά θα βάλουμε πιο κυριλέ φορέματα...θα προσπαθήσουμε όμως και οι τέσσερις να δένουμε χρωματικά!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected]!! Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 εμεις θα ντυθουμε ασορτι!!!!!!οτι χρωμα φορεμα παρω το ιδιο χρωμα θα παρω σε πουκαμισο και για τον μπαμπα μας....κουστουμι 16αυγουστιατικα με τη ζεστη δεν το βλεπω!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΥΣΑ Posted May 18, 2008 Author Share Posted May 18, 2008 Απο οτι βλεπω ειναι και αλλοι σαν τον αντρουλη μου. Ουτε συζητηση για κουστουμι! Ετσι και αλλιως θα σκασει απο τη ζεστη. Ειμαστε μαθημενοι και σε αλλες θερμοκρασιες. Quote Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virginia Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Ουτε εμεις ειμαστε του κουστουμιου, ουτε και ηλικιακα νομιζω πως θα ταιριαζε, οποτε ψωνισαμε ηδη, ασπρο λινο παντελονι και λινη πουκαμισα σε ροζ αποχρωση, ασπρο μοκασινι, ολα φανταστικα και πηγαν και ακριβοτερα απο το δικο μου ρουχο..... Εξαλλου η βαφτιση ειναι Κυριακη απογευμα 15-6, πιστευω θα κανει ζεστη... Δεν το βρισκετε κακο να φορεσει ο μπαμπας μας το πουκαμισο εξω απο το παντελονι...????? Η' τελικα δεν ειναι καλη ιδεα???? Α, το ροζ πουκαμισο ειναι ιδιο με το χρωμα στο τοπακι μου, θα φοραω λευκο κουστουμι (σακακι- παντελονι) και το φορεμα της μεγαλης μου κορης!! Επισης να αναφερω πως ετυχε να βρω δειγμα απο βαφτιστικο λευκο φορεμα στην RAXEVSKY σε καλη τιμη και το αγορασα για την μπεμπουλα με ροζ μεταξωτη ζωνουλα στην μεση, καταπληκτικο!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bon-bon Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 εμας μας αρεσει πολυυυυυυ! ο μπαμπας με κουστουμι! πηραμε 1 πολυ ωραιο λινο κουστουμι στο χρωμα του παγου και απο μεσα ροζ πουκαμισο με ασπρο γιακα και ροζ ( σουπερ ) γραβατα! οταν τα δοκιμασε ερωτευτηκα παλι! και πηγαν και ακριβοτερα απο το δικο μου ρουχο..... αυτο πως εξηγειται? χαλαλι ομως αφου του παει πολυ! Quote Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος! Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΙΑ30 Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Δεν το βρισκετε κακο να φορεσει ο μπαμπας μας το πουκαμισο εξω απο το παντελονι...????? Η' τελικα δεν ειναι καλη ιδεα???? Υπάρχει περίπτωση να βάλει την πουκαμίσα μέσα από το παντελόνι????????????????????????????????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virginia Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Δεν το βρισκετε κακο να φορεσει ο μπαμπας μας το πουκαμισο εξω απο το παντελονι...????? Η' τελικα δεν ειναι καλη ιδεα???? Υπάρχει περίπτωση να βάλει την πουκαμίσα μέσα από το παντελόνι????????????????????????????????????????? Μην θυμωνεις βρε ΜΑΡΑΚΙ, σκεφτηκα μηπως να εβαζε ενα αλλο πουκαμισο καλο ροζ που αγορασαμε προσφατα μεσα απο το παντελονι........ οχι την πουκαμισα........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virginia Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 εμας μας αρεσει πολυυυυυυ! ο μπαμπας με κουστουμι!πηραμε 1 πολυ ωραιο λινο κουστουμι στο χρωμα του παγου και απο μεσα ροζ πουκαμισο με ασπρο γιακα και ροζ ( σουπερ ) γραβατα! οταν τα δοκιμασε ερωτευτηκα παλι! ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ...!!!!!!!! και πηγαν και ακριβοτερα απο το δικο μου ρουχο..... αυτο πως εξηγειται? ΓΙΑΤΙ τα δικα του ρουχα ειναι "επωνυμα", ενω τα δικα μου οχι και τοσο, επιπλεον εγω παπουτσακια εχω, ενω εκεινος αγορασε.......... χαλαλι ομως αφου του παει πολυ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bon-bon Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ...!!!!!!!! μεσα στο μυαλο μου εισαι! ΓΙΑΤΙ τα δικα του ρουχα ειναι "επωνυμα", ενω τα δικα μου οχι και τοσο, επιπλεον εγω παπουτσακια εχω, ενω εκεινος αγορασε.......... μια απο τα ιδια! Quote Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος! Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΙΑ30 Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Καλή μου virgo, ντυθείτε όπως ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. Άλλωστε τα σχόλια από τις θείτσες : ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!! Φιλάρες και με το καλό η βάπτιση. Όσο για το οτι βγήκαν ακριβότερα, και του δικού μας μπαμπά μια από τα ίδια. Ασε που βρήκε κουστούμι σε 2 ώρες, από το μαγαζί που ψωνίζει πάντα ενώ εγώ έψαχνα 1 μήνα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΥΣΑ Posted May 20, 2008 Author Share Posted May 20, 2008 Δεν το βρισκετε κακο να φορεσει ο μπαμπας μας το πουκαμισο εξω απο το παντελονι...????? Η' τελικα δεν ειναι καλη ιδεα???? Και ο δικος μας μπαμπας ετσι θα το φορεσει. Καθολου κακη ιδεα. Οπως βολευεται και του αρεσει του καθενος. Quote Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts