Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σύστημα καθαρισμού στρωμάτων Raycop

Recommended Posts

Γεια σας, είμαι καινούργια στο Φόρουμ. Έχω μια απορία που θέλω να με βοηθήσετε να την λύσω.Τον τελευταίο καιρο εχω παθει μια τρελα με τα ακαρεα. Ξέρετε αυτά τα πολυ μικρα πλασματακια που βρισκονται παντου.Τα πιο πολλά σε ποσοτητα βρισκονται στα στρωματα και στα μαξιραλια.Μετα απο ερευνα που εκανα βρηκα μια σκουπα μαρκας raycop που κοστιζει περιπου 170 ευρω.Μηπως την γνωριζει καμμια σας? Βρηκα και μια της Karcher που κοστιζει 300 ευρω η οποια πλενει και τα χαλια και σκουπιζει. Βεβαια υπαρχουν και άλλες σκουπες με κοστος πανω απο 1500 ευρω αλλά δυστυχως μπορω να δωσω μονο μεχρι 300.

Ακουσα ομως ότι και με ατμοκαθαριστη μπορεις να καθαρισεις τα στρωματα. Αληθεύει? Σας παρακαλω θελω την βοηθεια σας.

Παραθετω την διευθυνση της σκουπας raycop.

http://www.wellness-stores.eu/product_details.asp?id=102

Διαφημίσεις

Θέμα σχετικό με τα στρώματα και τα ακάρεα υπάρχει.

Εκεί γίνεται λόγος για διάφορες σκούπες και τρόπους καθαρισμούς.

Ψάξτο στα πιο παλιά θέματα του σπιτιου,δυστυχώς δεν μπορώ να σου βάλω το λινκ.

Έχω κοιτάξει όλα τα προηγούμενα θέματα αλλά αναφέρονται σε σκούπες που είναι πολύ ακριβές και δυστυχώς δεν μπορώ να αγοράσω.Ενώ αυτή που βρήκα είναι πιο οικονομική.Κοστίζει μόνο 170 ευρώ.Μπορεί να την αγοράσω. Τουλάχιστον εάν δεν δουλεύει να μην χάσω πολλά χρήματα.