Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας, θα ηθελα να σας ρωτησω κατι που εχει αρχισει να με ανυσηχει...

Γεννησα τον Ιουλιο του 2009 τον γιο μου και τον θηλασα μεχρι τελος Οκτωβριου του 2009. Γαλα ειχα αλλα επρεπε να το κοψω και πηρα χαπι οποτε και σταματησαμε να θηλαζουμε. Απο τοτε και μεχρι σημερα απο το ενα στηθος συχνα πυκνα βγαινουν μια δυο σταγονες υγρο(μαλλον γαλα,παντως διαφανες ειναι).ισα που το καταλαβαινω πανω στο μπλουζακι. Το καλοκαιρι που το ανεφερα στον γυναικολογο μου ειπε οτι δεν πειραζει..ειναι φυσιολογικο..αλλα εχουν περασει τοσοι μηνες και δεν σταματαει...

Εχει αντιμετωπισει αλλη κοπελα τετοιο θεμα;;;

GOhSp3.png

85cfp3.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς το ίδιο είχα μετά που έκοψα το θηλασμό στο γιο μου με το χάπι. Και δε μου σταμάτησε μέχρι που έμεινα έγκυος στην κόρη μου. Δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Το ίδιο μου είπε κι εμένα ο γυναικολόγος.

ISGLp2.pngilpPp3.png

να κανεις υπερηχογραφημα στηθους !κοστιζει 60ευρω περιπου ιδιωτικα,αλλιως με το ικα η οτι αλλο εχεις!να δεις τι γινεται βρε παιδι μου...οι αδενες σου ,κυστουλες κτλ κτλ,θα το κανεις 7η μερα κυκλου μεχρι 14 νομιζω.αν παιζει ρολο...

εχει εναμισι χρονο που αποθηλασες.μου φαινεται πολυς καιρος για να εχεις ακομα γαλα...δε ξερω δεν ειμαι και γιατρος βεβαια..αλλα συνηθως κατι τετοιο υποδηλωνει καποιο ορμονικο προβλημα.τον θυροειδη σου τον εξετασες?

Διαφημίσεις

Οχι δεν τον εχω εξετασει...

Και η Νασια πιο πανω γραφει οτι ειχε το ιδιο για αρκετο καιρο..

Χμμμ..μαλλον θα παρω τον γιατρο μου αυριο να δω τι θα μου πει..

GOhSp3.png

85cfp3.png