Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Κορίτσια θα ήθελα την αποψή σας για κάτι.Μένω Αθήνα με τον άντρα μου και τα 2 μας παιδάκια.Όμως ο σύζυγος παίρνει μετάθεση για Θεσσαλονίκη.Η πόλη μου αρέσει πάρα πάρα πολύ,γνωρίζω ότι σαφώς είναι καλύτερη από την Αθήνα σε πολλά πράγματα απλά αν γνωρίζετε ήθελα να μου πείτε αν η ζωή είναι πιο οικονομική απο ότι στην Αθήνα στα πάντα δηλαδή από το σούπερ μάρκετ μέχρι τα ψώνια και τον καφέ.Σκέφτομαι βέβαια ότι επειδή είναι μεγάλη πόλη και δεν είναι επαρχία με την έννοια της λέξης μήπως δεν έχει διαφορές με την Αθήνα.Αλλά΄ξέρω από γνωστούς οτί είναι πολύ πολύ καλύτερα πάνω από εδώ!:-D

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα ήθελα την αποψή σας για κάτι.Μένω Αθήνα με τον άντρα μου και τα 2 μας παιδάκια.Όμως ο σύζυγος παίρνει μετάθεση για Θεσσαλονίκη.Η πόλη μου αρέσει πάρα πάρα πολύ,γνωρίζω ότι σαφώς είναι καλύτερη από την Αθήνα σε πολλά πράγματα απλά αν γνωρίζετε ήθελα να μου πείτε αν η ζωή είναι πιο οικονομική απο ότι στην Αθήνα στα πάντα δηλαδή από το σούπερ μάρκετ μέχρι τα ψώνια και τον καφέ.Σκέφτομαι βέβαια ότι επειδή είναι μεγάλη πόλη και δεν είναι επαρχία με την έννοια της λέξης μήπως δεν έχει διαφορές με την Αθήνα.Αλλά΄ξέρω από γνωστούς οτί είναι πολύ πολύ καλύτερα πάνω από εδώ!:-D

Καλώς να μας έρθεται!

εμενα ο αντρας μου ειναι απο Αθήνα και ηρθε εδω οταν αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε τοτε...σίγουρα βρήκε πιο φτηνά τα εξοδα των μετακινήσεων αρα συνεπώς βενζίνη λιγότερη. ασε που απο την 1 ακρη της πόλης στη άλλη να θελεις να πας με συγκοινωνία πανω απο 1 ώρα δεν κάνεις και χρησιμοποιείς το πολύ 2 λεοφωρεία. επίσης ειναι πολυ πιο φτηνά τα ενοίκια εξαρτάτε βέβαια σε ποια περιοχή θελεις να μείνεις. δυτικά πχ η νεα πολιτεία ευόσμου εχει σπίτια καινούρια με 2 δωμάτια 350 με 380 ευρώ. τωρα για εξόδους και σουπερ ειναι πανω κάτω τα ίδια απλα εσεις εχετε περισσότερες επιλογές. καλή αρχή σας ευχομαι!

M6bap3.png

cik1p3.png

εδω θασσαλονικη! λοιπον..λιγα πραγματα εχει διαφορες. το θεμα ειναι ο καθενας τι κανει. θελω να πω πως εχει τρελλες ευκαιριες σε ολα αρκει να ψαχνεις. αν εισαι του στυλ να παρεις κατι φιρματο κτλ τοτε παντου ιδια ειναι. τα σουπερ...εεεε... αναλογα. εχει σιγουρα ομως πολλα σουπερ απο τα αλλα. γερμανικα γαλλικα κτλ. δε ξερω αν εχετε στην αθηνα

1-2-3MPOMPIRES!!!

συμφωνω και σε αυτο περι μετακινησεων. ολη η πολη στην ουσια ειναι κοντα. με 2 αστικα πας οπου θες. ειναι αυτο που λεμε σε καποιες γιορτες.. ''ολη η πολη μια παρεα''

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια,ενοίκιο δε θα έχουμε γιατί ο άντρας μου είναι από εκεί απλά λείπει πολλά χρόνια από πάνω και θα έχουν αλλάξει τα πράγματα πιστεύω.Απλά θέλω να πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ εύκολα γιατί εδώ Αθήνα είμαστε μες το αγχος και στις μετακινήσεις και στα έξοδα!Και πιστεύω πως πάνω είναι πολύ καλύτερα για να μεγαλώσουν τα μωρά μου 3 και 2 ετών αντίστοιχα!Είμαστε και μεις νέοι ακόμα 27 εγώ και 31 ο άντρας μου και θέλουμε να είμαστε λίγο πιο χαλαρά!:lol::lol: