Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

στολισμος τραπεζιου τι βαζουμε;;;; εχετε καμια ιδεα;;

neraides

Recommended Posts

μανουλες καλησπερα σε λιγο καιρο βαφτιζω την κουκλαρα μου και το θεμα ειναι ''νεραιδες'' δεν ξερω ομως τι να βαλω πανω στα τραπεζια στο κεντρο...εχετε καμια ιδεα;;;;

Διαφημίσεις

Μάλλον μπερδεύτηκα και σου απάντησα αλλού.. κάνω λοιπον αντιγραφή!!

Μιας και ασχολουμαι επαγγελματικά με όλα αυτά , και έχω κάνει στολισμό για αντίστιχο θέμα, θα σου πρότεινα στα τραπέζια να βάλεις λευκό τούλι και πάνω σ'αυτό να βάλεις πεταλούδες (υπάρχει κόπτης)

τις ρίχνεις χρυσόσκονη και αφήνεις να στεγνώσουν. Επίσης μαζί με τις πεταλούδες μπορείς να φτιάξεις εύκολα από χαρτόνι ροζουλιά τριαντάφυλλα ή φράουλες (είναι πολύ εύκολο μπορώ να σου πω πως) τα οποία τα στερεώνεις με απλές καρφίτσες. Επίσης εγώ λατρεύω τα Place holders.. Μια διαφορετική εκδοχή είναι αν μπορείς να φτιάξεις το ιδιο σχήμα πεταλούδας σε διαφορετικό χρώμα από αυτό του τραπεζιού και να τις στερεώσεις πάνω στα ποτήρια και πάνω να γράψεις το όνομα της μικρής. Δες εδώ

Επίσης σε ζαχαροπλαστεία μπορείς να βρεις ζαχαρωτά λουλουδάκια και μανιτάρια

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι θες

Μια φίλη μου που είχε το ίδιο θέμα,πήρε κούκλες Barbie και τους έβαλε φτερά και περίεργα φορέματα,μεταμορφώνοντάς τες σε νεράιδες.Δεν τις είδα,γιατί η βάφτιση ήταν στην άλλη άκρη της Ελλάδας και δεν πήγα,αλλά η μαμά της μου είπε ότι ήταν πολύ εντυπωσιακές.Αν βαριέσαι,υπάρχουν και ωραιότατες έτοιμες νεράιδες στα τζάμπο.

Μπορείς να φτιάξεις μεγάλα χειροποίητα λουλούδια από χαρτί(Martha Stewart)ή νούφαρα και να τις βάλεις να κάθονται επάνω.

Άλλη ιδέα είναι να στερεώσεις κάποια ξερά κλαδιά σε ένα κουβαδάκι/γλαστράκι,κλπ με άσπρες ή ροζ πετρούλες και από εκεί να κρεμάσεις χάρτινες νεράιδες που θα έχεις εκτυπώσει,πεταλούδες,λουλούδια και διάφορα άλλα και να έχεις από ένα τέτοιο σε κάθε τραπέζι.

Μάλλον μπερδεύτηκα και σου απάντησα αλλού.. κάνω λοιπον αντιγραφή!!

Μιας και ασχολουμαι επαγγελματικά με όλα αυτά , και έχω κάνει στολισμό για αντίστιχο θέμα, θα σου πρότεινα στα τραπέζια να βάλεις λευκό τούλι και πάνω σ'αυτό να βάλεις πεταλούδες (υπάρχει κόπτης)

τις ρίχνεις χρυσόσκονη και αφήνεις να στεγνώσουν. Επίσης μαζί με τις πεταλούδες μπορείς να φτιάξεις εύκολα από χαρτόνι ροζουλιά τριαντάφυλλα ή φράουλες (είναι πολύ εύκολο μπορώ να σου πω πως) τα οποία τα στερεώνεις με απλές καρφίτσες. Επίσης εγώ λατρεύω τα Place holders.. Μια διαφορετική εκδοχή είναι αν μπορείς να φτιάξεις το ιδιο σχήμα πεταλούδας σε διαφορετικό χρώμα από αυτό του τραπεζιού και να τις στερεώσεις πάνω στα ποτήρια και πάνω να γράψεις το όνομα της μικρής. Δες εδώ

Επίσης σε ζαχαροπλαστεία μπορείς να βρεις ζαχαρωτά λουλουδάκια και μανιτάρια

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι θες

σ'ευχαριστω πολυ ωραια ή ιδεα σου αλλα ξερεις θελω αποκλειστικα νεραιδοστολισμο στο τραπεζι....εχεο κολλησει το μυαλο μου...τι θα μπορουσα να βαλω που ουτε πολυ ακριβω να ειναι αλλα συναμα να ειναι εντυπωσιακο να το πω;;; ξερετε να το δουνε και να πουνε ''ωραιο προτοτυπο''...μηπως ζηταω πολλα...δεν ειπα να ειναι και φτινιαρικο αλλα να μην ξεπουπουλιαστω κιολας

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Γεια σας κοριτσια.Ειμαι νεα στο φορουμ και εγω βαφτιζω την μπεμπουλα μου σε λιγο καιρο και εχουμε θεμα την tinkerbell.Προσπαθω να σκεφτω κατι για στολισμο των τραπεζιων.Οφειλω να πω οτι αυτο που ανεφερε η christina για τα κουβαδακια με τις κρεμαστες νεραιδουλες μου αρεσε αρκετα.Αν εχετε αλλες ιδεες θα ηθελα να τις μοιραστειτε μαζι μου.Ευχαριστω ολες σας!!!

Αν τα τραπέζια είναι ροτόντες έχεις πολύ χώρο.

Αν όμως όχι, πρόσεξε μην τα φορτώσεις γιατί στο τέλος όλοι θα θέλουν να τα βγάλουν γιατί δεν θα χωράνε τα φαγητά. Ένα ράνερ κάνει ωραία εντύπωση με μία κατασκευή ανά 8 άτομα.

σ'ευχαριστω πολυ ωραια ή ιδεα σου αλλα ξερεις θελω αποκλειστικα νεραιδοστολισμο στο τραπεζι....εχεο κολλησει το μυαλο μου...τι θα μπορουσα να βαλω που ουτε πολυ ακριβω να ειναι αλλα συναμα να ειναι εντυπωσιακο να το πω;;; ξερετε να το δουνε και να πουνε ''ωραιο προτοτυπο''...μηπως ζηταω πολλα...δεν ειπα να ειναι και φτινιαρικο αλλα να μην ξεπουπουλιαστω κιολας

το σάββατο που πήγα τζάμπο....να πάρω υλικά για να φτιάξω δωράκια για τα γεννέθλια της κόρης μου.....εκει που έχει τα παιδιικά βταχιολάκια και δαχτυλιδάκια έχει κάποια ραβδάκια ......λοιπον κατα την άποψη μου όπως το φαντάζομαι.....βρες μεσαιου μεγέθους γιαλινα βαζάκια αυτα τα φτηνά πάρε ροζ και άσπρο τουλι τρεχον μετρο...βάλε και απο τα 2 χρωματα για μπουγιο στην κορυφη στερέωσε με έναν τροπο το ραβδάκι....τα οποια ειναι φτηνα....και μεσα στο μπουγιο με το τουλι πάρε αυτες τις μικρες διακοσμητικές πετρες σε φουξια χρώμα.....πιστευω θα ειναι πανεμορφο....

η περιγραφη μου δεν σε βοηθάει.....:-(:sad: αν μπορείς να το φανταστείς....

1129643tvsq1yiqpw.gif

να μην βαλεις τιποτα απολυτος...εκει να δεις εντυπωση που θα κανεις,δωσε αυτα τα λιγα σε καποιον που τα εχει αναγκη ή παρε κατι για το παιδακι σου,ηδη το τραπεζι ειναι αρκετο...ελεος πια με τους στολισμους και τις αηδιες συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα χανουμε την ουσια του θεματος τον παιδι μας γινετε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ...απλα και ομορφα..να την χαιρεσαι και με το ονομα.

Διαφημίσεις

Fenaki ωραια ιδεα νομιζω οτι μπορω να καταλαβω τι εννοεις.Momitsi συμφωνω με την αποψη σου σιγουρα το νοημα της υποθεσης δεν το χανω και δεν ειχα αρχικα προθεση να στολισω καθολου τα τραπεζια αλλα παρασυρθηκα λιγακι απο ολες τις ομορφες ιδεες που διαβαζω εδω στο φορουμ.Για να σου δωσω να καταλαβεις τον γιο μου τον βαφτισα 3 μηνων για να μπορεσω να τον μεταλαμβανω απο μικρο στην εκκλησια.Τωρα με την μπεμπουλα αργησαμε λιγο λογω καιρου.Αgapoulini δεν εχω αγωνια για τον στολισμο σιγουρα,απλα ιδεες ζητησα!Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ιδεες και τις αποψεις σας.Να ειστε ολοι καλα!!!

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ

πολυ θα δουν τον στολισμο κανενας δεν θα τον θυματε...τζαμπα λεφτα και ειδικα τωρα με τη κριση...αν σου περισσευουν καντο αλλα θα προτιμουσα να τα δωσω στα παιδακια μου ή καπου που θα πιασουν τοπο.εγω ετσι εκανα στην βαφτιση τα πηρα ολα απο ιδρυμα και τα λεφτα του τραπεζιου τα εδωσα εκει-δεν το λεω για να μου πειτε μπραβο αλλα πιστεψτε με χορτασα πιο πολυ.

στολισε το τραπεζι σου οπως σου αρεσει...

απλα ο καθε ενας εδω λεει την αποψη του...μην επηρεζεσαι κανε οτι νομιζεις εσυ ομορφο....

και εγω θα στολισω το τραπεζι που θα κανω...δεν εχει σχεση με την εκκλησια!

στην εκκλησια δεν θα στολισω τιποτα απολυτως,οποτε θα βαλω χρωμα στο τραπεζι:lol:

σκεφτηκα να βαλω τουλι η υφασμα απο την μια ακρη του τραπεζου ως την αλλη και να ριξω και πετρουλες με χρωμα ...απλο λυτο και ομορφο

ισως παρω και μπαλονακια σαν στηλες...(αναλογα το κοστος)

σου ευχομαι καλο αποτελεσμα

μην την αρπαζετε απο τα μαλλια την κοπελα επειδη θελει να στολισει... εξαλλου ρωτησε ιδαιες για να στολισει,δεν ρωτησε γιατι να στολισει

καλη επιτυχια!!!!!

προς θεου δεν αρπαζουμε κανεναν....αποψεις ανταλλασουμε, μα ειπα κι ολας αν περισσευουν τα καλυτερα να κανει....απλα δεν βρισκω τον λογο του προβληματισμου και το λεω με πολυ αγαπη.

Κοριτσια χαιρομαι που υπαρχει ανταλλαγη αποψεων δεν παρεξηγησα τιποτα ειλικρινα!Μου αρεσει αυτη η σελιδα γιατι μπορεις να γνωρισεις ανθρωπους με τις ιδεες τους.Σιγουρα οι εποχες μας δεν ειναι για περιττα εξοδα και σιγουρα δεν περισσευουν σε κανεναν.Μαλλον δεν θα κανω καποιο στολισμο παρα μονο μερικα μπαλονακια για τα παιδακια οπως ειχα σκεφτει εξ αρχης.Εχω μπει λιγακι στην μπριζα με το θεμα του γλυκου μονο, επειδη θα το φτιαξω μονη μου και κοιταζω για βαζακια.Εχω δει βεβαια τις τιμες του Χαλκιαδακη οι οποιες ειναι οι πιο χαμηλες αλλα προσφατα βρηκα ενα αλλο το vazakia.gr το οποιο εχει χρωματιστα βαζακια και ειναι πολυ ομορφα.Ειναι βεβαια λιγακι ακριβοτερα.Γενικα ψαχνω αρκετα τις τιμες πριν κανω οτιδηποτε διοτι η αισχροκερδεια βασιλευει!!!!!Αυτο που θελω ειναι ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα χωρις υπερβολες.

Διαφημίσεις

Κοριτσια χαιρομαι που υπαρχει ανταλλαγη αποψεων δεν παρεξηγησα τιποτα ειλικρινα!Μου αρεσει αυτη η σελιδα γιατι μπορεις να γνωρισεις ανθρωπους με τις ιδεες τους.Σιγουρα οι εποχες μας δεν ειναι για περιττα εξοδα και σιγουρα δεν περισσευουν σε κανεναν.Μαλλον δεν θα κανω καποιο στολισμο παρα μονο μερικα μπαλονακια για τα παιδακια οπως ειχα σκεφτει εξ αρχης.Εχω μπει λιγακι στην μπριζα με το θεμα του γλυκου μονο, επειδη θα το φτιαξω μονη μου και κοιταζω για βαζακια.Εχω δει βεβαια τις τιμες του Χαλκιαδακη οι οποιες ειναι οι πιο χαμηλες αλλα προσφατα βρηκα ενα αλλο το vazakia.gr το οποιο εχει χρωματιστα βαζακια και ειναι πολυ ομορφα.Ειναι βεβαια λιγακι ακριβοτερα.Γενικα ψαχνω αρκετα τις τιμες πριν κανω οτιδηποτε διοτι η αισχροκερδεια βασιλευει!!!!!Αυτο που θελω ειναι ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα χωρις υπερβολες.

εγω ειχα κανει τα παρακατω βαζακια με κουταλακι τα ειχα παρει απο ιδρυμα και τα ειχα βαλει εγω γλυκο απο γνωστο γερμανικο μαρκετ για 300 ατομα ειχα χρεαστει 10βαζακια κερασι και 10 συκο-εβαζα 1ή 2συκα και 4 -5 κερασια με σιροπακι και ηταν αρκετο-τα βαζακια εχουν διαμετρο 6 εκατοστα και υψος 5 εκατοστα αυτα εδωσα αντι για γλυκο για ολους-τα βαζακια μου ειχαν βγει 1.15 για τα γλυκακια δεν θυμαμαι παντως μου ειχαν περισεψει 3 βαζα με γλυκο και αρκετα βαζακια γιατι εκανα παραπανω

http://img27.imageshack.us/i/dsc00265hc.jpg/

προς θεου δεν αρπαζουμε κανεναν....αποψεις ανταλλασουμε, μα ειπα κι ολας αν περισσευουν τα καλυτερα να κανει....απλα δεν βρισκω τον λογο του προβληματισμου και το λεω με πολυ αγαπη.

Δεν είναι προβληματισμός,είναι ενθουσιασμός μιας μανούλας που θέλει να κάνει κάτι ωραίο για την βάφτιση του παιδιού της.Είναι πολύ όμορφη κίνηση να δώσει κάποιος τα χρήματα για έναν καλό σκοπό,αλλά αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή.Και η βάφτιση είναι ένα γεγονός που είναι ξεχωριστό και ο καθένας θέλει να το χαρεί όσο μπορεί περισσότερο.

Πολύ φιλικά τα λέω όλα αυτά.;)

εγω ειχα κανει τα παρακατω βαζακια με κουταλακι τα ειχα παρει απο ιδρυμα και τα ειχα βαλει εγω γλυκο απο γνωστο γερμανικο μαρκετ για 300 ατομα ειχα χρεαστει 10βαζακια κερασι και 10 συκο-εβαζα 1ή 2συκα και 4 -5 κερασια με σιροπακι και ηταν αρκετο-τα βαζακια εχουν διαμετρο 6 εκατοστα και υψος 5 εκατοστα αυτα εδωσα αντι για γλυκο για ολους-τα βαζακια μου ειχαν βγει 1.15 για τα γλυκακια δεν θυμαμαι παντως μου ειχαν περισεψει 3 βαζα με γλυκο και αρκετα βαζακια γιατι εκανα παραπανω

http://img27.imageshack.us/i/dsc00265hc.jpg/

Δεν ξερω αν κανω σωστα την διαδικασια ελπιζω να εμφανιστει η απαντηση μου.Ειμαι καινουργια και δεν εχω μαθει ακομα την σελιδα.Τα ειδα τα βαζακια momitsi και στην αλλη σελιδα που μιλαμε ειναι πολυ ομορφα και ειλικρινα ο σκοπος ιερος.Συμφωνω και παλι με την christina οτι μια πραξη αγαπης για τα παιδια που εχουν αναγκη γινεται οποιαδηποτε στιγμη θελησουμε.Απλα ειναι οτι θελουμε να κανουμε κατι ομορφο για τα ζουζουνια μας κι εγω επειδη στην βαφτιση του γιου μου δεν εκανα πολλα πραγματα γιατι εγινε λιγακι βιαστικα θελω τωρα μιας και στα κοριτσακια μπορεις να βρεις πολλες ιδεες για διαφορα πραγματα να κανω κατι ομορφο και παλι το λεω οχι υπερβολικο.Το μονο αγχος μου ειναι να προλαβω να τα ετοιμασω ολα γιατι θα τα φτιαξω ολα μονη μου,τα προσκλητηρια,τις μπομπονιερες,τα γλυκα,τα δεσιματα κτλ.Μονο αυτο με προβληματιζει να τα προλαβω ολα και να μην τρεχω τελευται ωρα γιατι δεν μου αρεσει καθολου.

Η κοπέλα δεν είπε πως δεν έχουν να φάνε αλλά ωστόσο θέλει να κάνει βάφτιση με φαμφάρες, ούτε επίδειξη θέλει να κάνει. Κι αν δεν τον θυμάται κανένας το στολισμό, δεν πειράζει, θα τον θυμάται η ίδια και θα χαίρεται. Όντως υπάρχει κρίση και είμαστε όλοι μαγκωμένοι, αλλά δεν είναι κακό να θέλει κανείς να στολίσει και να χαρεί την προετοιμασία.

EkcAp3.png

νομιζω παρεξηγηθηκα και με μαγκωσατε ολες χιχιχι!απλα ηθελα να βαλω λιγο το μικροβιο(αν κατι ιδιο μπορεις να το βρεις και αλλου και ειναι και για καλο σκοπο-ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ) να ψαχτει και να κανει αυτο που θελει φυσικα.αυτο εννοω-δεν ειπα ποτε να μην κανουμε ομορφα πραγματα για τα παιδια μας-ουτε να μην χαιρομαστε απλα μπορουμε να το κανουμε και να κανουμε και καλο στην ψυχουλα μας πανω απο ολα.φυσικα μπορεις οποιαδηποτε στιγμη να κανεις κατι τετοιο αλλα απο προσωπικη πειρα εκεινη την ημερα η χαρα μου ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ειδικα οταν ελαβα ενα δωρο απο τα παιδακια του ιδρυματος,δεν εχουν ωρα αυτα τα πραγματα για μενα. τεσπα δεν συνεχιζω νομιζω με καταλαβε η κοπελια τι ηθελα να πω-μην αγχωνεσαι αδικα ολα θα τα προλαβεις.να την χαιρεσαι και παλι.

νομιζω παρεξηγηθηκα και με μαγκωσατε ολες χιχιχι!απλα ηθελα να βαλω λιγο το μικροβιο(αν κατι ιδιο μπορεις να το βρεις και αλλου και ειναι και για καλο σκοπο-ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ) να ψαχτει και να κανει αυτο που θελει φυσικα.αυτο εννοω-δεν ειπα ποτε να μην κανουμε ομορφα πραγματα για τα παιδια μας-ουτε να μην χαιρομαστε απλα μπορουμε να το κανουμε και να κανουμε και καλο στην ψυχουλα μας πανω απο ολα.φυσικα μπορεις οποιαδηποτε στιγμη να κανεις κατι τετοιο αλλα απο προσωπικη πειρα εκεινη την ημερα η χαρα μου ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ειδικα οταν ελαβα ενα δωρο απο τα παιδακια του ιδρυματος,δεν εχουν ωρα αυτα τα πραγματα για μενα. τεσπα δεν συνεχιζω νομιζω με καταλαβε η κοπελια τι ηθελα να πω-μην αγχωνεσαι αδικα ολα θα τα προλαβεις.να την χαιρεσαι και παλι.

Σε καταλαβα απολυτα momitsi μην ανησυχεις καθολου.Εγινα μελος στο φορουμ για αυτο ακριβως τον λογο,για ανταλλαγη αποψεων και ιδεων.Χαιρομαι πολυ που μπηκα στην παρεα σας και δεν πιστευω να υπαρχει κανενας που θελει να χαλασει αυτο το ωραιο κλιμα.Οπως λεω συνηθως στον χωρο του internet επειδη η επαφη δεν ειναι αμεση καμια φορα μπορει να παρεξηγηθουμε χωρις να το θελουμε.Αν καποιος εχει κακη προθεση αυτο νομιζω φαινεται αμεσως οποτε δεν υπαρχει θεμα.Ολα καλα!!!

Δεν είναι προβληματισμός,είναι ενθουσιασμός μιας μανούλας που θέλει να κάνει κάτι ωραίο για την βάφτιση του παιδιού της.Είναι πολύ όμορφη κίνηση να δώσει κάποιος τα χρήματα για έναν καλό σκοπό,αλλά αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή.Και η βάφτιση είναι ένα γεγονός που είναι ξεχωριστό και ο καθένας θέλει να το χαρεί όσο μπορεί περισσότερο.

Πολύ φιλικά τα λέω όλα αυτά.;)

Συμφωνω και επαυξανω.Χριστινα μου εχεις την καλησπερα μου!!!

nSRtp3.png

Κι εγώ έχω μπει στο "τριπάκι" του στολισμού των τραπεζιών (στην εκκλησία δεν θα στολίσουμε τίποτα γιατί δεν μας αρέσει). Ενώ στην αρχή είχα πει πως δεν θα στολίσω τα τραπέζια, τώρα μου καλοαρέσει η ιδέα... :oops: Όσο πλησιάζει ο καιρός ενθουσιάζομαι και περισσότερο!

Μακάρι να είχα και τον χρόνο να τα ψάξω καλύτερα!!!

Βέβαια σκέφτομαι και τα λεφτά! Θα μιλήσω με 2-3 μαγαζιά που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους στολισμούς και θα δούμε που θα καταλήξουμε, γιατί δεν έχω ιδέα σχετικά με το κόστος.

Το καλό είναι ότι θα έχουμε πολύ λίγο κόσμο (max 50 άτομα) οπότε μπορεί και να συμφέρει...

Βέβαια, δεν αποκλείω να κάνω και κάτι μόνη μου, του στυλ λουλούδια μέσα σε χρωματιστά ποτιστήρια! Θα κάνω την έρευνα αγοράς για κάτι "έτοιμο" και αν κοστίζει πολύ θα κάνω κάτι μόνη μου.

Θα σας ενημερώσω για τιμές! ;)

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Κι εγώ έχω μπει στο "τριπάκι" του στολισμού των τραπεζιών (στην εκκλησία δεν θα στολίσουμε τίποτα γιατί δεν μας αρέσει). Ενώ στην αρχή είχα πει πως δεν θα στολίσω τα τραπέζια, τώρα μου καλοαρέσει η ιδέα... :oops: Όσο πλησιάζει ο καιρός ενθουσιάζομαι και περισσότερο!

Μακάρι να είχα και τον χρόνο να τα ψάξω καλύτερα!!!

Βέβαια σκέφτομαι και τα λεφτά! Θα μιλήσω με 2-3 μαγαζιά που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους στολισμούς και θα δούμε που θα καταλήξουμε, γιατί δεν έχω ιδέα σχετικά με το κόστος.

Το καλό είναι ότι θα έχουμε πολύ λίγο κόσμο (max 50 άτομα) οπότε μπορεί και να συμφέρει...

Βέβαια, δεν αποκλείω να κάνω και κάτι μόνη μου, του στυλ λουλούδια μέσα σε χρωματιστά ποτιστήρια! Θα κάνω την έρευνα αγοράς για κάτι "έτοιμο" και αν κοστίζει πολύ θα κάνω κάτι μόνη μου.

Θα σας ενημερώσω για τιμές! ;)

Καλησπερα ψαρακι.Εγω παντως με την ερευνα αγορας που εκανα και ζητουσα απλα πραγματα δλδ.τσιγγινο κουβαδακι με σμαρτις και χαρτινες βαρκουλες σε στικ στολισμενο με κορδελες και κιμπερι, σουπλα γιατι τα τραπεζια ειναι μακροστενα, 1μπουκετο με 3 μπαλονια σε καθε τραπεζι και ενα τραπεζι γλυκων για παιδια οχι με ευχολογιο ο πιο φθηνος ζητησε 700ευρω.Τα ατομα που θα εχω ειναι 100.Και επειδη εκνευριζομαι αφανταστα να μου υποτιμουν την νοημοσυνη τελικα θα τα κανω μονη μου για να μου μεινει η ευχαριστηση και η ικανοποιηση και τα χρηματα φυσικα στην τσεπη μου.Με το καλο η βαφτιση σου!!

nSRtp3.png