Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Diamonds

Recommended Posts

Μηπως ξερει κανενας να μου πει που μπορω να βρω βραχιολακια σιλικονης?

σαν αυτα που ηταν της μοδας καποια στιγμη που εγραφαν επανω PEACE κτλ... αυτα τα πολυχρωμα που φορουσαν ολοι καποιο καλοκαιρι (προσφατα)

Ψαχνει αδερφη μου να φτιαξει μαρτυρικα για τη βαφτιση και σκεφτηκε να ειναι ενα τετοιο βραχιολακι με το ονομα του παιδιου, διακοσμημενο με κορδελιτσα και σταυρουδακι. Θα τα φτιαξουμε εμεις ομως δεν βρισκω βραχιολακια πουθενα εδω στην Ελλαδα! Βρηκα ενα site ατην αμερικη αλλα δεν στελνουν εδω...

Για δωστε τα φωτα σας πλιιιζζ!!

eNortjKzUjI0NDEzM1SyBlwwFXMC0A,,17.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω δει πουθενά τώρα τελευταία.Ίσως να βρεις σε κανέναν πάγκο με κοσμήματα,στο Μοναστηράκι για παράδειγμα,αλλά δε νομίζω να σε συμφέρει.Αλλά πώς θα γράψεις το όνομα??Πάντως,αυτά που σου έβαλε η ΑΜΙ είναι πολύ όμορφα.

οντως είναι πολύ ωραία , τι μπορούμε να βάλουμε σε αυτά που να χωράει να μπει ?

Επειδή έχουν έτοιμα τα κουμπώματά τους και βλέπω ότι είναι και μεγάλα, δύσκολα μπορείς να περάσεις κάτι.Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να πιάσεις αυτό που θες με ένα κρικάκι.Θα τα βρεις σε σακουλάκια πολλών τεμαχίων σε πολύ χαμηλή τιμή.

Διαφημίσεις

AMI ειναι πολυ ομορφα τα βραχιολακια, θα της το προτεινω και αυτο.

Σιγουρα μπορεις να βρεις διαφορα κρεμαστα με κρικακι που να μπορεις να τα περασεις.

Για Μοναστηρακι, ακομη και να βρεθουν εκει, δεν νομιζω πως θα συμφερει. Εψαχνα μηπως υπαρχει καποια εταιρια απο αυτες που φτιαχνουν διαφημιστικα προιοντα που να φτιαχνει και τετοια βραχιολακια, γιατι να γραψουμε μονοι μας το ονομα ειναι λιγο δυσκολο (εως ακατορθωτο!) Ψαχνω ακομη εταιριες στο εξωτερικο, αλλα ειναι ολα απο Αμερικη μερια και δεν στελνουν.

Αν εχετε καμια αλλη ιδεα, ολες οι προτασεις ειναι ευπροσδεκτες!

'Εχω δει σε βάφτιση μπεγλέρι με τα γράμματα του ονόματος.Ουσιαστικά ήταν σατέν κορδέλα(μπορεί να την λένε και ποντικοουρά)και τα γράμματα ήταν μεταλλικά.Αυτοί το είχαν δεμένο στο βαζάκι με το γλυκό του κουταλιού,αλλά αν του βάλεις κουμπώματα και ένα σταυρουδάκι,γίνεται ένα ωραιότατο μαρτυρικό.Μάλλον όμως θα σου βγει ακριβό.

diamonds μπορείς να δεις απο εδω διάφορα γράμματα αλλα νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο το μονόγραμμα και όχι όλο το όνομα μαζί με ένα σταυρουδάκι.απλά να τσεκάρεις αυτό που θα βρείς να είναι μεγάλο το κουμποματάκι για να χωράει στο κορδονάκι όπως επίσης το ίδιο και για το σταυρό. και εγώ το έψαξα αρκετά γιατι εμάς είναι γάμος βάπτιση μαζί και χρειάζομαι 800κομμάτια!!!!(ετσι είναι εδω στην κρητη)αν χρειαστεισ αλη βοηθεια πες μου!

Επειδή έχουν έτοιμα τα κουμπώματά τους και βλέπω ότι είναι και μεγάλα, δύσκολα μπορείς να περάσεις κάτι.Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να πιάσεις αυτό που θες με ένα κρικάκι.Θα τα βρεις σε σακουλάκια πολλών τεμαχίων σε πολύ χαμηλή τιμή.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140521016289&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

πηρα αυτα αλλα΄το ψιλομετανιωσα γιατι δεν ξερω τι να βαλω πανω

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140521016289&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

πηρα αυτα αλλα΄το ψιλομετανιωσα γιατι δεν ξερω τι να βαλω πανω

Αν δεν είχαν ήδη τα κουμπώματα,θα μπορούσες να περάσεις και χαντρούλες.Τώρα μπορείς να βάλεις κανένα ροζ ματάκι,το σταυρουδάκι φυσικά και ό,τι άλλο μπορείς να βρεις σε μεταλλικό σχέδιο,που και να σου αρέσει και να είναι οικονομικό.Έχω δει επίσης να κρεμάνε και ένα μικρό ροζ κουδουνάκι και ήταν πολύ χαριτωμένο!

Η αρχικη ιδεα ηταν να βγει καπως ετσι (δειτε λινκ)

http://img29.imageshack.us/i/18946210150111806087346.jpg/

αλλα με το ονομα γραμμενο πανω, απλα σκεφτηκαμε οτι με τα βραχιολακια σιλικονης δεν θα χρειαζοταν το κουμπωμα, και επισης θα ταιριαζε και σε ολους τους καρπους (ουτε πολυ μεγαλο, ουτε πολυ μικρο).

αν και νομιζω οτι και με μονογραμμα δεμενο πανω στο φιογκακι δεν θα ηταν καθολου ασχημο (αντι για το ονομα γραμμενο πανω στο βραχιολι).

εδειξα στην αδερφη μου και τα λινκ που βαλατε, και λεει θα το σκεφτει, ομως ψαχνω ακομη ιδεες για το πως θα φτιαξει κατι παρομοιο με τη φωτο, γιατι βλεπω οτι της αρεσει πολυ (κοινως εχει κολλησει).

οντως είναι πολύ όμορφο ...με έχετε βάλει στο τρυπάκι και στο τελος θα με κυνηγανε οι τραπεζες .Πες μα από που το πήρες ..

cristina112 ΄δωσε΄ένα παραδειγμα , θα βρω διακοσμητικά με ετοιμο το κρικάκι ? Το κουδουνακι το εχεις σε φωτο ?

jHgFp3.png

οντως είναι πολύ όμορφο ...με έχετε βάλει στο τρυπάκι και στο τελος θα με κυνηγανε οι τραπεζες .Πες μα από που το πήρες ..

cristina112 ΄δωσε΄ένα παραδειγμα , θα βρω διακοσμητικά με ετοιμο το κρικάκι ? Το κουδουνακι το εχεις σε φωτο ?

Δεν το έχω σε φωτό,αλλά και να το βγάλω δεν έχει νόημα,γιατί έχω χάσει το καλώδιο της μηχανής και δεν μπορώ να την ανεβάσω εδώ(όχι ότι θα μπορούσα διαφορετικά,αλλά λέμε τώρα).Τα έχω δει όμως σε συσκευασία πολλών τεμαχίων,σε μαγαζί με είδη για κόσμημα.Το μέγεθός του είναι όσο το νύχι από το μικρό μας δάχτυλο(άκυρο στην περίπτωση που έχεις γαλλικό!!!:P:p).

Τα διακοσμητικά είναι συνήθως χωρίς κρικάκι,αλλά μπορείς να τους βάλεις εσύ.Είναι και πάμφθηνα,για να καταλάβεις στο περίπου,250 κρικάκια κάνουν 2,50 ευρώ.Αν είναι πιο μικρά,κάνουν 2,5 ευρώ τα 500.Έχει διάφορες τιμές.

Διαφημίσεις

Δεν το έχω σε φωτό,αλλά και να το βγάλω δεν έχει νόημα,γιατί έχω χάσει το καλώδιο της μηχανής και δεν μπορώ να την ανεβάσω εδώ(όχι ότι θα μπορούσα διαφορετικά,αλλά λέμε τώρα).Τα έχω δει όμως σε συσκευασία πολλών τεμαχίων,σε μαγαζί με είδη για κόσμημα.Το μέγεθός του είναι όσο το νύχι από το μικρό μας δάχτυλο(άκυρο στην περίπτωση που έχεις γαλλικό!!!:P:p).

Τα διακοσμητικά είναι συνήθως χωρίς κρικάκι,αλλά μπορείς να τους βάλεις εσύ.Είναι και πάμφθηνα,για να καταλάβεις στο περίπου,250 κρικάκια κάνουν 2,50 ευρώ.Αν είναι πιο μικρά,κάνουν 2,5 ευρώ τα 500.Έχει διάφορες τιμές.

και με πένσα θα τα κλείσω δεν θα φαίνεται ? για δωσε μου ενα καταστημα που εχει τετοια ...αν εχει και αξεσουαρ για μαρτυρικα ακομα καλυτερα .

jHgFp3.png

και με πένσα θα τα κλείσω δεν θα φαίνεται ? για δωσε μου ενα καταστημα που εχει τετοια ...αν εχει και αξεσουαρ για μαρτυρικα ακομα καλυτερα .

Εγώ έχω εργαλεία για κόσμημα,που όμως τα έχει σίγουρα και όποιος ασχολείται με απλά ηλετρολογικά θέματα στο σπίτι.Τα κρικάκια είναι μαλακά και μπορείς να τα ανοίξεις με τα χέρια.Και να τα ξανακλείσεις εννοείται.Το κατάστημα που ψωνίζω είναι στην Θεσσαλονίκη και δεν έχει site.Για ψάξε λίγο στον Νικολή.

κοριτσια νομιζω οτι το βραχιολακι ειναι απο το happyhippie.gr, ομως τωρα που το ψαχνω παλι δεν το βρησκω... μπορει να εχω μπερδευτει πλεον με τοοοοοσα site που εχουμε δει!!! θα τη ρωτησω και θα σας πω!

τιμη παντως δεν εγραφε, και ουτε εχουμε ρωτησει ακομα. Ειπαμε μηπως βρουμε κατι χωρις κουμπωμα πρωτα, αν οχι ισως να καταληξει σ'αυτα (αν βεβαια δεν ειναι πολυ ακριβα!)

Το βρηκα! η φωτο ειναι απο τη σελιδα τους στο facebook, και γραφει απο κατω στα μηνυματα οτι εχει 1,80... Μαλλον βγαινει αρκετα λεφτα για μαρτυρικα...

http://www.facebook.com/photos.php?id=211957292345

PEPI1979 σωστα, γι αυτο και ψαχνουμε τροπο να τα φτιαξουμε εμεις, για να βγουν και πιο οικονομικα, (αλλα και για να μην εχει το κουμπωμα).

Το πρωι βρηκε ενα site, κ αυτο απο αμερικη, που τυπωνουν το ονομα (μαλλον σαν αναγλυφο βγαινει) οι οποιοι στελνουν Ελλαδα, και βγαινουν γυρω στα 80 λεπτα το ενα μαζι με τα μεταφορικα (κατι λιγοτερο). Θεωρω πως αν προσθεσουμε μια κορδελιτσα, ενα σταυρουδακι, και μια ματοχαντρα δεν θα βγει πανω απο 1 ευρω (εχω δει διαφορα στο adorex και εχουν πολυ καλες τιμες). Θα σας πω μολις αποφασισει!!

Kαλησπέρα,

κοιτα λίγο και εδω https://24hourwristbands.com

Κανουν και εκτυπωση και στελνουν και Ελλαδα

Εκανα μια δοκιμαστικη παραγγελια για 50 τεμάχια με ενα ονομα χαραγμενο επανω και μου βγήκε $52.49 = 37ευρω..με τα μεταφορικα (δεν παρηγγειλα, απλά τσεκαρα..)

Λοιπον..καταπληκτικη ιδεα για μαρτυρικα...

βαζεις το μονογραμμα και την ημερομηνια της βαφτισης και εισαι κομπλε!!

Αραγε αυτες τις τρυπουλες και απο μεσα περναγε η κορδελιτσα και τοσταυρουδακι που ειχε επανω το δειγμα απο το Happy Hippie πως τις κανεις???Με ειδικο εργαλειο??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...