Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΙΕΛΛΟΡΟΙΑ


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες!!!

 

SOS!! Κοριτσια χρειαζομαι βοηθεια! Ειμαι στην 10η βδομαδα της κυησης και εχω εντονη σιελλοροια σε σημειο που δεν μπορω να συγκεντρωθω σε τιποτα! Τρεχουν συνεχεια τα σαλια μου σε σημειο που αναγκαζομαι να βρισκομαι συνεχεια με ενα χαρτομαντηλο μπροστα απτο στομα ! Την ωρα που παω για υπνο εχω πετσετουλα στο μαξιλαρι μεχρι που με παιρνει ο υπνος. Με το που ανοιξω τα ματια μου αρχιζει παλι το μαρτυριο!:cry::cry::cry:. Εχω κουραστει αφανταστα :(Ο γιατρος μου μου ειπε οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι υπομονη καθως δεν υπαρχει κατι που μπορω να κανω. Σε ενα βιβλιο διαβασα οτι αυτο κραταει μεχρι τα μισα της εγκυμοσυνης και μετα περναει! Δεν μπορω να φανταστω οτι θα πρεπει να υποστω αυτο το μαρτυριο αλλους 2,5 μηνες!

Εχει τυχει σε καμια απο σας και αν ναι ανακαλυψατε κατι που να κανει την κατασταση πιο ηπια?? Εγω ειμαι καλα μονο οταν τρωω αλλα ποσο να φαωωω????

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


τα ίδια τράβηξα κι εγώ στην εγκυμοσύνη μου!

μ'ενα χαρτομάντηλο στο χέρι συνέχεια και η περιοχή γύρω απο το στόμα μου να χει ερεθιστεί απο το πολύ σκούπισμα!

όντως είναι σπαστικό αλλά υπομονή!

πάντως δε μου κράτησε μέχρι τα μισά της εγκυμοσύνης!με τίποτα!

τους πρώτους πρώτους μήνες και μετά σταμάτησε!

Link to comment
Share on other sites

Kατερινα μου ευχαριστω για το κουραγιο ελπιζω και μενα να ειναι θεμα 3-4 βδομαδων και να περασει γιατι ειναι μεγαλο βασανο.Ασε που κανενας δεν καταλαβαινει ποσο δυσκολο ειναι αν δεν το εχει ζησει... Και μενα τα χειλη μου εχουν ματωσει και πρηστει απτο σκουπισμα γιαυτο σπιτι που ειμαι μονη εχω παρει ποτηρακια μιας χρησης και φτηνω για να μην τα ακουμπαω συνεχεια.

Link to comment
Share on other sites

Αχ τι μου θύμησες!!! Πέρασα όλη την εγκυμοσύνη έτσι και μάλιστα δεν μπορούσα να πλύνω και τα δόντια μου... Μόλις ξεκινούσα να τα πλένω... εκεί να δεις σάλια... και μου ερχόταν και αναγούλα... μαρτύριο η ώρα των δοντιών! Υπομονή κοριτσάκι θα περάσει!!! Σταμάτησε όταν γέννησα και το ξέχασα αμέσως!!!

Sk6Gp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αχ τι μου θύμισες τώρα!

Και νόμιζα πως μονάχα εγώ ζούσα αυτό το μαρτύριο σε όλη την Ελλάδα.

Το είχα και στις 2 εγκυμοσύνες μου, για περίπου ένα μήνα και μετά μου πέρασε, για μένα είναι ένας λόγος για να μην κάνω 3ο παιδί.

Μεγάλο βάσανο, κυκλοφορούσα συνέχεια με ένα ποτήρι στο χέρι και έφτυνα εκεί μέσα και στο σπίτι νόμιζαν ότι ήμουν υπερβολική, αλλά κορίτσια εσείς τουλάχιστον καταλαβαίνετε.

Υπομονή, θα περάσει κοριτσάκι μου!

Με το καλό να γεννηθεί το μωρό σου!

Link to comment
Share on other sites

Βρε Agna μου μα κρατησε ολοκληρη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης?? Και πως αντεξες??? Εγω 4 βδομαδες ειμαι ετσι και δεν αντεχω!!! Εγω συνεχεια εχω αναγουλες απτο πολυ σαλιο οχι μονο απτο βουρτσισμα των δοντιων και το θεμα δεν ειναι απλο σαλιο εχει και περιεργη γευση.

 

Εχω γινει ιδιοτροπη νευρικη δεν θελω να μιλαω σε κανενα δεν θελω να πηγαινω πουθενα με επηρεαζει παρα πολυ δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο! Φυσικα ευθυνονται και οι ορμονες αλλα αν δεν ητανε τα σαλια πιστευω θα ημουν μια χαρα!

 

 

 

Ε οχι και να σε αποτρεπει απτο να κανεις και τριτο παιδακι βρε Steinchen μου. Εξαλλου εσενα λες ενα μηνα κρατησε παλι καλαααα!!!! Αλλα οντως κανενας δεν καταλαβαινει τι περναμε και μενα υπερβολικια με λενε και οτι ειναι η ιδεα μου και εκνευριζομαι οταν μου κανουν και χιουμορ! Και ο αντρας μου μου λεει οτι επειδη το εχω συνεχεια στο μυαλο μου το προκαλω περισσοτερο. Του ειπα και εγω αρχισε και εσυ να φτυνεις να δουμε αν μπορεις να φτυνεις συνεχεια! Και στη δουλεια εχω προβλημα δεν μπορω να συγκεντρωθω αλλο αγχος και αυτο! Ουφ ελπιζω να περασει καθε βδομαδα που περναει παρακαλαω να ειναι η τελευταια.

 

Οπως και να εχει το μωρακι να ειναι καλα και θα αντεξω οσο χρειαστει! (ελπιζω μεχρι το Πασχα να εχει τελειωσει αυτη η ιστορια για να μπορεσω και εγω να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου)

Link to comment
Share on other sites

Nαι υπαρχει και αυτο το συμπτωμα ειναι σπανιο ομως ....οποια κοπελα ακουσει οτι εχω σαλια παραξενευεται δεν το ακους συχνα....και το χειροτερο εινα οτι δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις για να το αντιμετωπισεις :(

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας, κοριτσια,

είμαι στην 24η εβδομάδα, και έχω υπερβολική σιελλοροια από την όγδοη εβδομάδα, η όποια κορυφώθηκε στον τέταρτο μήνα και έχει ελλατωθεί ελαφρώς τώρα που μπήκα στον έκτο. Το κληρονόμησα από τη μαμά μου, η οποία δυστυχώς δεν θυμάται αν το είχε μέχρι που γέννησε. Δεν πειράζει όμως ας είναι υγιές το κοριτσάκι και όλα καλά. Βεβαια είχα διαβάσει στο gyn ότι με μια ένεση ατροπίνης φεύγει το συμπτωμα αλλά ντρέπομαι να το πω στον γιατρό μου.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Yianna79 ένας άλλος λόγος πέρα από την έντονη σιελλόροια, που δεν θέλω να κάνω άλλο παιδάκι, είναι το ότι σε όλη την εγκυμοσύνη έκανα εμετούς και ήμουν όλους τους μήνες χάλια.

Δεν θα γράψω περισσότερα, γιατί δεν θέλω να τρομάξω τις εγκυούλες μας!

Link to comment
Share on other sites

eldim επειδη και εγω το εχω ψαξει και εχω ακουσει για την ατροπινη,αν καταλαβα καλα αυτο ειναι παρενεργεια να στεγνωνει το στομα και οχι θεραπεια για την σιελλοροια και την παιρνουν οσοι πεφτουν οι παλμοι τους οποτε αν παρεις εσυ κατι τετοιο χωρις να εχεις προβλημα μπορει να σου δημιουργησει ταχυπαλμιες ειναι επικινδυνο! Οποτε καλυτερα να κανεις υπομονη....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

sternchen εχεις δικαιο εχω και εγω αλλο ενα παιδακι και αν ειχα αυτο το συμπτωμα και την πρωτη φορα δεν ξερω αν θα το ξανατολμουσα.Και εγω εχω εμετους κυριως το βραδυ που ειμαι εξαντλημενη απτο πολυ σαλιο ολοκληρης της μερας και μου δημιουργει ανακατωματα...

Link to comment
Share on other sites

μου σταματησε με το που εκλεισα το πρωτο 3μηνο!

ειναι οντως πολυ δυσκολη κατασταση και κανεις δεν το καταλαβαινει αν δεν το εχει ζησει!

υπομονη κ ευχομαι να σου περασει πολυ συντομα!

tt1108c2.aspx

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...