Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Guest andro2

Recommended Posts

Guest andro2

ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Και εξηγούμαι: Τα έχω πάρει κρανίο με:

- Εμένα: γιατί έχω βιώσει 2 παλίνδρομες, γιατί δεν καταφέρνω να κάνω παιδί, γιατί έχω παραμελήσει τον εαυτό μου, γιατί τα βάζω με τον άντρα μου όλη την ώρα, γιατί αφήνω τα κακόβουλα σχόλια των άλλων να με επηρεάζουν...

- Με τον άντρα μου: γιατί ενώ βλέπει το χάλι μου δεν κάνει κάτι (δεν ξέρω τι;;) να με συνεφέρει ή έστω να με ανεβάσει, γιατί δεν βάζει κάποιους (!!!) του περιβάλλοντος του στην θέση τους, γιατί σκέφτεται μόνο το σεξ, γιατί δεν με βοηθάει στο σπίτι και πετάει τα ρούχα του παντού...

- Με πεθερά, κουνιάδα: πρέπει να γράψω παπυρο λαρους για να καταλάβετε!

Τέλοσπαντων, τα είπα αλλά δεν ξεθύμανα.

Διαφημίσεις

............., γιατί αφήνω τα κακόβουλα σχόλια των άλλων να με επηρεάζουν...

-

.............Τέλοσπαντων, τα είπα αλλά δεν ξεθύμανα.

Αν καταφέρεις να μην αφήνεις τα "κακόβουλα" σχόλια των άλλων να σε επηρεάζουν , θα δεις ότι τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι :):)

γιατί αφήνω τα κακόβουλα σχόλια των άλλων να με επηρεάζουν...

Εχουν κάτι να σου προσφέρουν αυτοί οι "άλλοι"?

Τα κακόβουλα σχόλια σου προφέρουν ΕΣΕΝΑ κάτι?? Αν οχι, γιατί τα παίρνεις "μέσα" σου???? :)

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

To πρώτο είναι αυτό που λέει ο almak. Τα κακόβουλα σχόλια. Προσπάθησε να μην τα ακους καν. Απομακρύνσου από ανθρώπους που σου κάνουν κακό, κράτα δίπλα σου αυτούς που σου δίνουν θετική ενέργεια. Δούλεψε με τον εαυτό σου. Είναι άδικο να μιλάς έτσι για σένα. Και όταν αδικούμε τον εαυτό μας, τον αφήνουμε ευάλωτο στους άλλους. Ξέρεις ποια είναι η πραγματική αιτία όλων των προβλημάτων. Το να θέλεις να κάνεις παιδί και να μη μπορείς άμεσα, μπορεί να τρελλάνει κάθε γυναίκα. Εσύ όμως δεν έχεις πρόβλημα σύλληψης από ό,τι φαίνεται. Θα κάνεις ότι μπορείς ιατρικά και θα τα καταφέρεις. ΟΚ, άλλες είναι πιο τυχαιρές σε αυτό το θέμα. Υπάρχουν όμως και πολλές πολλές που είναι πιο άτυχες. Που δεν θα κάνουν ποτέ παιδί. Πρόσεξε τον εαυτό σου και τον άντρα σου. Μόνο αυτό μετράει. Όταν έρθει το παιδί πρέπει να σας βρει αγαπημένους και καλά! Καλό κουράγιο και φυσικά σου εύχομαι η επιθυμία σου να πραγματοποιηθεί σύντομα!

ωωωπ κοπελα μου εσυ σε λιγο θα βγεις εξω και θα τσιριζεις!!!!

το πρωτο και καλυτερο που μπορεις να κανεις (με πολλη προσοχη)

ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΙΤΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. ΜΕ ΟΟΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

εγω οταν εχω φτασει στο αμην αυτο κανω και με βοηθαει. εναλλακτικα βγες να τρεξεις!! πηγαινε σε γυμναστηριο βρες ενα σακο του μποξ και βαρα με οοοολη σου τη δυναμη. με λιγα λογια κανε κατι που θα σου ανεβασει στα κοκκινα την αδρεναλινη για να σου φυγει το πολυ στρες.

μετα απο ολα αυτα δωσε βαση στον εαυτο σου!! το πιο βασικο ειναι αυτο. φτιαξου, κουρεψου, ψωνισε, κανε ενα χαλαρωτικο αφρολουτρο, μια μασκα κατι βρε αδερφε!κατι απο ολα αυτα θα μπορεις να το κανεις αρκει να προσπαθησεις!!

ΣΕΧ: κανει ΚΑΛΟ! αρκει να το θες...σε φερνει πιο κοντα με τον αλλο.

μηπως ο αντρας σου ξερει μονο αυτον τον τροπο να σε προσεγγισει????

μην περιμενεις απο τον αντρα σου να βαλει τους αλλους στη θεση τους.

οι αντρες διαφερουν απο εμας! αν δεν μπορεις να τους αγνοησεις που ειναι και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ βαλτους εσυ στη θεση τους.

οσο για τα ρουχα απλα αφησε τα εκει που βρισκονται :wink:

Διαφημίσεις

............., γιατί αφήνω τα κακόβουλα σχόλια των άλλων να με επηρεάζουν...-

Αν καταφέρεις να μην αφήνεις τα "κακόβουλα" σχόλια των άλλων να σε επηρεάζουν , θα δεις ότι τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι :):)

Θα συμφωνησω 100%...

Εδω και παααααρα πολυ καιρο τα εχω αποβαλλει ολα αυτα απο μεσα μου και νιωθω σα να ξαναγεννηθηκα, χωρις υπερβολες.....

Συμφωνώ με τη Σοφία-Νεφέλη. (Σοφία ή Νεφέλη είσαι??) Με άλλα λόγια, γίνε λιιιιιιιιιιιιιιιγο κουφή και με επιλεκτική όραση! :lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Συμφωνώ με τη Σοφία-Νεφέλη. (Σοφία ή Νεφέλη είσαι??) Με άλλα λόγια, γίνε λιιιιιιιιιιιιιιιγο κουφή και με επιλεκτική όραση! :lol::lol::lol:

χιχιχι :lol::lol: λιιιιγο κουφη?? καλο καλο!!

σοφια με λενε. νεφελη τη κορακλα μου!!

Mου θυμίζεις λίγο τον εαυτό μου τον καιρό που προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Μου έφταιγαν όλοι και όλα. Από τον εαυτό μου μέχρι και ο οποιοσδήποτε περαστικός.

Λοιπόν, η Μάγια έχει δίκιο....Ξεκίνα από το να τα βρεις με τον εαυτό σου πρώτα. Και πολύ φοβάμαι ότι όλο ξεκινάει από την επιθυμία σου να κάνεις παιδί. ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Πίστεψέ το. Με κάποιον τρόπο θα τα καταφέρεις.

Διώξε τους κακόβουλους και αν αυτό δεν είναι δυνατό κλείσε τα αυτιά σου σε ό,τι σου λένε. Με το σύζυγο συζητήστε το.... Τα πεθερικά και κουνιάδες και άλλους τους βάζω μαζί με τους κακόβουλους..... Κάντους στην άκρη η κλείσε τα αυτιά σου.

Σου εύχομαι να μείνεις σύντομα έγκυος και να πάνε όλα καλά. Στο μεταξύ προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι ήρεμη και να βλέπεις τα θετικά απ ότι σου συμβαίνει. Δεν ξέρω να σου πω πως να το κάνεις αυτό (γιατί και γω δεν μπορώ να το κάνω) αλλά έχω δει άλλους που το κάνουν και ξέρω πως μπορεί να γίνει. Τα περισσότερα είναι στο μυαλό μας. Εμείς τα δημιουργούμε πολλές φορές.

sL7ap2.png

Guest andro2

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες αλλά σε κάποια πράγματα δεν μπορείς να κλείνεις μονίμως τα αυτιά.

Όταν μαθαίνεις λόγια ότι δεν μπορείς να κρατήσεις παιδί, ότι γνωρίζουν άνθρωποι άσχετοι την όλη πορεία των εγκυμοσύνων σου ενώ εσύ έχεις ρητά πει ότι μέχρι να περάσει το πρώτο 3μηνο δεν θες να μαθευτεί τίποτα, όταν σε εκμεταλλεύονται οικονομικά, και πολλά άλλα όταν...

τότε φρικάρεις.

Έχω σκεφτεί όλα αυτά που είπατε για τρόπους εκτόνωσης αλλά δεν...

Αυτό που πραγματικά θελω είναι να πιάσω μερικούς και να τους κάνω του αλατιού...

ή ακόμα καλύτερα:

Να καλέσω σε ένα καφέ, όλες τις κοπέλες για τις οποίες έχω ακούσει λόγια από συγκεκριμένο άτομο που κακολόγησε εμένα, να τις ενημερώσω για το τί έχω ακούσει και να μάθω και άλλα για εμένα, και μετά από καμιά ώρα να έχω καλέσει και το εν λόγω άτομο και μόλις εμφανιστεί.... ποιος είδε το Θεό και δεν Τον φοβήθηκε....

Κακία μεγάλη το ξέρω αλλά, πιστέψτε με, αξίζει σε ένα άτομο που έχει σχολιάσει τους πάντες και μόνο ο εαυτούλης του είναι τέλειος!

Διαφημίσεις

δεν είσαι η μόνη!

το ίδιο ακριβώς νοιώθω και εγώ......

απλά με τον άντρα μου δεν μαλώνω γιατί και γιαυτόν είναι πολύ δύσκολο που χάσαμε 2 μωρά!

αλλά πλακώνομαι με όλους στην δουλειά.....δεν θέλω να βλέπω φίλους...κτλ......

μην ασχοληθεις μην τα κανεις αυτα,γιατι καποιος που τα εχει κανει ολα αυτα θα στα ξανα δημιουργησει,εσυ το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να μην δινεις σημασια,γιατι σε φθειρουν κ δεν υπαρχει λογος,τον εαυτο σου να κοιτας κ την οικογενεια σου τιποτε αλλο

Guest andro2
δεν είσαι η μόνη!

απλά με τον άντρα μου δεν μαλώνω γιατί και γιαυτόν είναι πολύ δύσκολο που χάσαμε 2 μωρά!

Το ξέρω κορίτσι μου ότι κάτι αντίστοιχο περνάς και εσύ!

Και ξέρω ότι το σημείο κλειδί είναι να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Αλλά όσο και αν προσπαθώ ... δεν γίνεται. Βλέπεις παντού μωρά και εγκύους και το κουβαλάς πάντα...και αναρωτιέσαι "εγώ, θα το ζήσω αυτό;". Όταν έχεις λοιπόν έχεις τον πόνο σου και ο άλλος που θεωρητικά είναι και "συγγενης σου'' αντί να σε εμψυχώσει ή έστω να αδιαφορήσει, σου ρίχνει μια κλωτσιά να πας παρακάτω, τί κάνεις; Το μόνο που με σώζει είναι ότι δεν γίνεται πιο κάτω από εδώ (εκτός και αν βιώσω και 3η αποβολή, οπότε με βλέπω για Δαφνί ή κυπαρίσσια ανάποδα).

κανε οτι νομιζεις οτι θα σε κανει να χαλαρωσεις λιγο! ας ειναι και κακια οπως λες! παντως μην εστιαζεις στους τριτους. εστιασε στον εαυτο σου. εσυ να εισαι καλα και οι υπολοιποι....

δεν είσαι η μόνη!

Το ξέρω κορίτσι μου ότι κάτι αντίστοιχο περνάς και εσύ!

Και ξέρω ότι το σημείο κλειδί είναι να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Αλλά όσο και αν προσπαθώ ... δεν γίνεται. Βλέπεις παντού μωρά και εγκύους και το κουβαλάς πάντα...και αναρωτιέσαι "εγώ, θα το ζήσω αυτό;". Όταν έχεις λοιπόν έχεις τον πόνο σου και ο άλλος που θεωρητικά είναι και "συγγενης σου'' αντί να σε εμψυχώσει ή έστω να αδιαφορήσει, σου ρίχνει μια κλωτσιά να πας παρακάτω, τί κάνεις; Το μόνο που με σώζει είναι ότι δεν γίνεται πιο κάτω από εδώ (εκτός και αν βιώσω και 3η αποβολή, οπότε με βλέπω για Δαφνί ή κυπαρίσσια ανάποδα).

ωπα δεν θελω τετοια...βρε κοριτσακια παρτε τα πανω σας! δεν μπορει θα εχετε καποιον δικο σας ανθρωπο... δεν ειναι αναγκη να μας αγαπουν ολοι!!

μας φτανουν 1-2! μετα μαζευεται πολυς κοσμος!! προσπαθω να την αλαφρωσω λιγο τη συζητηση...

Διαφημίσεις

Εγώ θα ήθελα και κάτι ακόμα να πω. Αν και λατρεύω το παιδάκι μου και καθόλου δεν μετανοιώνω για την παρουσία της στη ζωή μου γνώμη μου είναι ότι πρώτα πρέπει να είμαστε εμείς καλά και μετά να κάνουμε παιδιά (και όχι να γίνονται αυτά αυτοσκοπός στη ζωή μας).

Αντιλαμβάνομαι από τα λεγόμενά σου ότι οι 2 παλίνδρομες σε έχουν επηρεάσει πολύ άσχημα. Το έχω περάσει και γι'αυτό μπορώ να καταλάβω απολύτως πως νιώθεις. Βγαλε όμως το παιδί από την εξίσωση και δέξου πως όταν είναι να συμβεί θα συμβεί και ακόμα και αν δεν συμβεί - που αμφιβάλλω γιατί σίγουρα στο τέλος θα τα καταφέρεις- πάλι η ζωή σου μπορεί να είναι υπέροχη αρκεί εσύ να είσαι καλά!

Μερικές φορές η επιθυμία μας να κάνουμε ένα παιδί μας απορροφά τόση ενέργεια που ξεχνάμε να ζήσουμε, να απολαύσουμε εκείνα που έχουμε - και αυτό περιλαμβάνει και τις σχέσεις μας με τους άντρες μας.

Σου εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα!

Υ.Γ. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ και η γιόγκα να ηρεμήσω τότε. Επίσης - αν και είχα το άγχος του χρόνου για να μείνω έγκυος λόγω σοβαρού γυναικολογικού προβλήματος που λίγο έλλειψε να με στείλει για εξωσωματική - είχα αποφασίσει ότι θα απολαύσω το σεξ με τον άντρα μου και θα είμαι ήρεμη. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ!

- Εμένα: γιατί έχω βιώσει 2 παλίνδρομες, γιατί δεν καταφέρνω να κάνω παιδί, γιατί έχω παραμελήσει τον εαυτό μου, γιατί τα βάζω με τον άντρα μου όλη την ώρα, γιατί αφήνω τα κακόβουλα σχόλια των άλλων να με επηρεάζουν...

- Με τον άντρα μου: γιατί ενώ βλέπει το χάλι μου δεν κάνει κάτι (δεν ξέρω τι;;) να με συνεφέρει ή έστω να με ανεβάσει, γιατί δεν βάζει κάποιους (!!!) του περιβάλλοντος του στην θέση τους, γιατί σκέφτεται μόνο το σεξ, γιατί δεν με βοηθάει στο σπίτι και πετάει τα ρούχα του παντού...

andro2 γεια σου,

εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να πράξεις ανάλογα.Το καλύτερο είναι να μην επηρεάζεσαι απο σχόλια τρίτων και γενικά να απορρίπτεις κάθε τι που σου χαλάει τη διάθεση.

Αγάπησε τον εαύτο σου και χάρισε του ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο και μετά θα το δεις η διάθεση θα αλλάξει!Ασχολήσου με πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και πάνω από όλα που σε ηρεμούν!

Το παν είναι η ηρεμία και θα δείς οτι αυτή η κατάσταση έντονου στρες και τεταμένων νεύρων σιγά σιγά θα ξεφουσκώνει! :D

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Γλυκια μου πρωτα απο ολα μην στεναχωριεσαι για τις παλινδρομες. Ειμαι σιγουρη οτι πολυ συντομα θα κρατας το δικο σου αγγελουδι!! :)

Τωρα οσον αφορα εμενα φαντασου οτι ειμαι απο χτες με 2 ωρες υπνο για καθομουν και σκεφτομουν ολα αυτα τα οποια αναφερεις και μαλιστα ο αντρας οχι μονο να σκεφτεται το σεξ, αλλα να σου κραταει και μουτρα απο πανω επειδη μετα απο 1 εβδομαδα που περασα τα παντα απο τρεξιμο, δουλεια(αοριστη τωρα αφου παει για φουντο!!) με μαγειρεματα, παιδι, παιδικα παρτυ, σιδερο κλπ...κλπ..., να εχω την διαθεση για...τελος παντων :!::!:

............., γιατί αφήνω τα κακόβουλα σχόλια των άλλων να με επηρεάζουν...-

Θα συμφωνησω 100%...

Εδω και παααααρα πολυ καιρο τα εχω αποβαλλει ολα αυτα απο μεσα μου και νιωθω σα να ξαναγεννηθηκα, χωρις υπερβολες.....

συμφωνω κι επαυξανω...μην τους αφηνεις να οδηγουν την ζωη σου κοπελα μου ,ξεσπασε ,φωναξε...ολη η ζωη ειναι μπροστα σας κι εχετε αναγκη την υπομονη για τα παιδακια σας που θα ερθουν οταν θα εισαστε ηρεμοι...ειμαστε εδω για σενα ...

my baby was my reborn...

αχ κοριτσι μου , αυτα τα κακοβουλα σχολια των τριτων εμενα κοντεψαν να με στειλουνε στο τρελοκομειο . Τον τελευταιο χρονο ακουω καθημερινα και απο κατι και αντι να κλεινω τα αυτια μου εγω τα αφηνω να με νευριαζουνε και να με θυμωνουνε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑΑΑΑΑ . Τα σχολια μπορει να ειναι και καλοβουλα , αλλα εγω αυτο που θελω ειναι να μην ασχολουνται μαζι μου οπως και εγω δεν ασχολουμε μαζι τους , δεν τους γουσταρω ρε αδελφε . Κλεισε τα αυτια σου κουκλα μου σε ολους και ολα και ακου μονο τον εαυτο σου και τον αντρα σου , μολις ξεπερασεις το προβλημα με τα κακοβουλα σχολια τοτε θα σιαξουνε και τα υπολοιπα στη ζωη σου γιατι αυτοματα θα φυγουνε τα νευρα , τοσο απλα.

Guest andro2

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για την συμπαράσταση, αν και τα πράγματα πάνε όλο και χειρότερα.

Τέλοσπαντων, το πήρα απόφαση, δεν πρόκειται να με αφήσουν να ησυχάσω και αν συνεχίσω να τα βάζω όλα μέσα μου θα τρελλαθώ. Θα προσπαθήσω να μην δίνω σημασία και να κοιτάξω λίγο εμένα γιατί έχω γίνει ερείπιο. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω. Γιατί αν μας τελειώσει και η μέλλουσα μαμά (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) πως θα τα κάνεις τα παιδιά;

Ας γινόταν μόνο να σταματήσουν να με λένε ''στείρα'' πίσω από την πλάτη μου και ότι δεν μπορώ να κρατήσω παιδί! Τόσα πολλά ζητάω;

Υπομονή θέλει και θετική σκέψη. Όλοι περάσαμε απο εκεί που είσαι τώρα και η αλήθεια είναι ότι μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Να βρείς την δύναμη να αφήσεις όλα αυτά που σε χαλάνε απ΄έξω. Κοίτα λίγο και τον εαυτό σου.

oIKlp2.png

Andro μου, σου έχω στείλει και πμ, πραγματικά στεναχωρήθηκα πολύ που δεν είσαι καλά. Πόσο ανόητος μπορεί να είναι κάποιος να λέει τόσο κακόβουλα πράγματα πίσω από την πλάτη σου; Πάντως και μόνο που δεν έχει το θάρρος να σου τα πει μπροστά σου, δεν αξίζει ούτε καν να ασχολείσαι. Το ξέρω ότι πληγώνεσαι γιατί είσαι ευάλωτη και υπερευαίσθητη στη φάση που περνάς. Μην αφήνεις όμως κανέναν να σε μειώνει και να σε στεναχωρεί, βάλτον στη θέση του, χαμογέλα και κάντους να σκάνε από το κακό τους. Τέτοιοι άνθρωποι χαίρονται όταν σε βλέπουν χάλια, μην τους δίνεις λοιπόν τη χαρά :wink::wink:

Qep5p3.pngrWtbp3.png

έχω περάσει και περνάω παρόμοιες καταστάσεις με πεθερά και κουνιάδα.Μπροστά μου δε λένε τίποτα και από πίσω το κακό φτυάρι.Μίλησα στον άντρα μου για αυτά και πήγε και τις βρήκε και τους τα έψαλε ένα χεράκι.Αυτές βέβαια συνεχίζουν σα να μην έγινε τίποτα.Δεν ασχολούμαι πλέον όσο πριν.Με ενοχλεί που ασχολούνταιμαζί μου αλλά όταν δύο γυναίκες είναι όλη μέρα σπίτι και δεν έχουν με τι να ασχοληθούν επόμενο είναι να ασχολούνται με τους άλλους.Η γνώμη μου είναι την επόμενη φορά που θα μείνεις έγκυος να μη το πεις σε κανένα.Να το ξέρεις μονάχα εσύ και ο άντρας σου μέχρι να περάσει το κρίσιμο στάδιο.Μη στεναχωριέσαι η αδιαφορία είναι το μεγαλύτερο όπλο.

Guest andro2
έχω περάσει και περνάω παρόμοιες καταστάσεις με πεθερά και κουνιάδα.Μπροστά μου δε λένε τίποτα και από πίσω το κακό φτυάρι.Μίλησα στον άντρα μου για αυτά και πήγε και τις βρήκε και τους τα έψαλε ένα χεράκι.Αυτές βέβαια συνεχίζουν σα να μην έγινε τίποτα.Δεν ασχολούμαι πλέον όσο πριν.Με ενοχλεί που ασχολούνταιμαζί μου αλλά όταν δύο γυναίκες είναι όλη μέρα σπίτι και δεν έχουν με τι να ασχοληθούν επόμενο είναι να ασχολούνται με τους άλλους.Η γνώμη μου είναι την επόμενη φορά που θα μείνεις έγκυος να μη το πεις σε κανένα.Να το ξέρεις μονάχα εσύ και ο άντρας σου μέχρι να περάσει το κρίσιμο στάδιο.Μη στεναχωριέσαι η αδιαφορία είναι το μεγαλύτερο όπλο.

Καλά τους ίδιους συγγενείς έχουμε;

Δυστυχώς δεν μπορώ να κρύψω τις εγκυμοσύνες γιατί αν περάσει μια εβδομάδα και δεν έρθουν σπίτι αρχίζει η γκρίνια και πάει το δάκρυ κορόμηλο ότι ο γίοκας τις έχει ξεχάσει κλπ,κλπ. Ελληνική ταινία του '60 ένα πράγμα. Και ακόμα χειρότερα, επειδη είμαι πολύ αδύνατη, πετάω μια κοιλούμπα να...μετά συγχωρήσεως και φαίνεται αμέσως. Και στις 2 εγκυμοσύνες, μου έδιναν συγχαρητήρια άσχετοι από την 6η εβδομάδα γιατί φαινόταν. Κοιlara Croft ένα πράγμα.

Μακάρι να ξαναμείνω έγκυος και να πάνε όλα καλά! όχι μόνο εγώ, αλλά όλες μας!