Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κεράσια?

Share

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ναι για πειτε!! και εγω θελω να τα δοκιμασω γιατι η μικρη μου ειναι πολυ δυσκολη και δεν τρωει τιποτα! αν και απ΄οσο ξερω δεν υπαρχει προβλημα..

Κερασια για να πω την αληθεια δεν εβαζα στην φρουτοκρεμα αλλα

ροδακινα και βερυκοκα εβαζα αφου ειχα βαλει τα βασικα για αρκετο διαστημα (μηλο, αχλαδι, μπανανα κλπ).

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

εγώ στον γιο μου ειχα δοκιμάσει όλα σχεδόν τα φρούτα,αλλά μέτα απο 5 χρόνια έχω ξεχάσει πότε το καθένα :roll: τώρα μου κόλλησε να της δοκιμάσω αυτά τα τρία ένα ένα σταδιακά,πείτε αν ξέρετε τίποτα :wink:

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως χτες της έβαλα μισό κερασάκι στη φρουτόκρεμα....φράουλες μου χε πει ο γιατρός μόνο μετά το χρόνο...τα υπόλοιπα φρούτα επιτρέπονται...

Βερύκοκα και ροδάκινα εμείς είχαμε βάλει ~1 μήνα μετά που αρχίσαμε τη φρουτόκρεμα. Και όταν βγήκανε πεπόνι και καρπούζι και σταφύλια. :D

Και θυμάμαι ότι ο γιατρός μας είχε πεί ότι από κει και πέρα να βάζουμε όλα τα φρούτα εποχής, εκτός από κάποια που είναι βαριά π.χ. σύκα.

Κεράσια δεν βαλαμε αλλά χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο...μάλλον είχαν ψιλοτελειώσει τον Ιούλιο που συνέβαιναν αυτά:roll::D

KbCJp2.pngEYukp3.png

Εγώ πάντως χτες της έβαλα μισό κερασάκι στη φρουτόκρεμα....φράουλες μου χε πει ο γιατρός μόνο μετά το χρόνο...τα υπόλοιπα φρούτα επιτρέπονται...

Κι εμάς ο γιατρός μας έχει πει (το θυμάμαι από τον πρώτο δηλαδή γιατί ο δεύτερος δεν έχει αρχίσει ακόμη φρούτα) ότι μόνο φράουλες είναι καλό να αποφεύγονται τον πρώτο χρόνο (είναι πολύ αλλεργιογόνες). Όλα τα άλλα φρούτα μπορούν σταδιακά να δοκιμαστούν.

Ο μεγάλος 15/6/2001

Ο μικρός 24/11/2007

Διαφημίσεις

Βερυκοκο και ροδακινο εβαλα στον 8ο μήνα.. με το βερυκοκο μου εβγαλε σπυρακια, το ροδακινο του αρεσε τρελα και ευτυχως δεν εβγαλε τιποτα.. Δυστυχως σταματησε τη φρουτοκρεμα οταν σταματησαν και τα ροδακινα.. τωρα πηραμε παλι.. για να δουμε :cry:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

και εγω ετσι ξερω

..sine qua non..

Κορίτσια νομίζω πως τα σταφύλια δεν επιτρέπονται σε μωρά εκτός αν είναι από δικιά σας παραγωγή και πάλι θέλουν πολύ καλό μούλιασμα σε νερό. Τσεκάρετε το με τους παιδιάτρους σας, πάντως έχω ακούσει από έγκυρη πηγή ότι ειδικά τα σταφύλια τα κόβουν άγουρα και τα ψεκάζουν με ειδικά φάρμακα για να ωριμάσουν :cry: .

1aLup3.png

BtUIp3.png

Βερύκοκα και ροδάκινα εμείς είχαμε βάλει ~1 μήνα μετά που αρχίσαμε τη φρουτόκρεμα. Και όταν βγήκανε πεπόνι και καρπούζι και σταφύλια. :D

Και θυμάμαι ότι ο γιατρός μας είχε πεί ότι από κει και πέρα να βάζουμε όλα τα φρούτα εποχής, εκτός από κάποια που είναι βαριά π.χ. σύκα.

Κεράσια δεν βαλαμε αλλά χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο...μάλλον είχαν ψιλοτελειώσει τον Ιούλιο που συνέβαιναν αυτά:roll::D

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

εμενα μου παι η παιδιατρος κερασια ναι αλλα ξεφλουδισμενα! απ οτι καταλαβαινετε πολυ ταλαιπωρια να τα ξεφλουδιζεις αλλα του αρεσουνε που δοκιμασα μαλιστα του τα αλεσα μεσα στο απογευματινο γιαουρτακι και τρελλαθηκε. ειναι 11 μηνων.