Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βιολογικα τροφιμα


sofia_nefeli

Recommended Posts

προσπαθω να δινω στο παιδι βιολογικες τροφες ωστε να αποφευχθουν κατα το δυνατον ολες οι επικινδυνες ουσιες. το θεμα ομως ειναι οτι τουλαχιστον εδω στο ηρακλειο δεν βρισκω! :( δηλαδη τη μια βρισκω το ενα την αλλη το αλλο. το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν βρισκω βιολογικο κρεας φρεσκο. και το καθυστερω. αναρωτιεμαι οι υπολοιπες μαμαδες τι κανετε?? τι ειναι καλυτερο να στερω καποιες τροφες απο το παιδι η να του δινω τα συμβατικα προιοντα? ο αντρας μου ειναι αντιθετος στο να τρωει "χημειες".

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλημέρα από Ηράκλειο!στα μαγαζιά με βιολογικά (να μην πω επωνυμία και θεωρηθεί διαφήμιση)υπάρχει και κρεοπωλειο από όπου μπορείς να βρεις και κρέατα και κοτόπουλο .

Το θέμα είναι ότι είναι συμβατικά αλλα δικής του παραγωγής και προσεγμένα και με κάποια βιολογική κατεύθυνση στην εκτροφή!

Τουλάχιστον εδώ στο Ηρακλειο δεν υπάρχει βιολογικό με πιστοποίηση κρέας γιατί λείπουν οι προυποθέσεις στα σφαγεία κυρίως αλλά και στην εκτροφή

αν σε ενδιαφέρει στείλε μου πμ να σπυ πω για ποιό μαγαζί μιλάμε :wink:

.png

.png

Link to comment
Share on other sites

ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΡΕΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ...ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ (7 1/2 ΜΗΝΩΝ)ΤΟ ΕΨΗΝΑ , ΤΟ ΞΑΝΑΨΗΝΑ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΤΣΙΧΛΑ ΗΤΑΝ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ..

ΠΑΡΕΠΟΜΠΤΟΝΤΩΣ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΗΡ?ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΟΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ?ΤΙ ΛΕΤΕ?

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα!έχει γίνει μια συνάντηση πριν 2 μήνες περίπου για το θηλασμό.Ανυπομονώ και εγώ για μια συνάντηση ακόμα!κα γενικά για να γνωριστούμε!Από Ηράκλειο κανεις??????????????? :D

.png

.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εχε χαρη που μου απαντησε η valman!!!!! αααααντε! καμια δε μου απαντησε!! μπραβο σας! και αν γινει συναντηση θα ερθω και θα σας κραταω μουτρα!!! ετσι για να μαθετε!! :lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

αν και παλι δε μου δωσατε σημασια...υπαρχει topic για συναντησεις! παντως και εγω που θελω να σας γνωρισω δεν το ειχα δει! μπορουμε να φτιαξουμε ενα πμ που θα το εγκρινουμε ολες και να το στειλουμε σε ολες τις κρητικες (απο το προφιλ θα το δουμε). και μετα κανονιζουμε ποτε και που!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Καλησπέρα από το βροχερό Ηράκλειο Κρήτης ,Χρόνια πολλά και δημιουργικά σε όλους τους γονείς!

Το μωρό μας (αγοράκι...) είναι 5μιση μηνών και θα ξεκινήσουμε την κρέμα βανίλια ή ρυζάλευρου σύμφωνα με τον παιδίατρό μας.Το θέμα είναι ότι δεν θέλουμε το παιδί να μάθει στη ζάχαρη και γενικά να παίρνει παχυντικές ουσίες.Ψάχνουμε εναλλακτική αντί ρυζάλευρου που να του δίνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά χωρίς να...γλυκαίνεται!!!Κι αν δεν υπάρχει εναλλακτική,ξέρετε κάτι για τις βιολογικές κρέμες;

Είναι το πρώτο μας παιδάκι και θέλουμε ευχαρίστως γνώμες από πιό έμπειρους γονείς.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Εμανουελα γεια σου, εμεις απο πριν κανουμε το παιδακι μας προτιμαμε τα βιολογικα προιοντα (οσο μπορουμε βεβαια γιατι οπως ισως ξερεις κοστιζουν ο κουκος αηδονι) οσο για το φαγητο του παιδιου τωρα πια (το δικο μας ειναι 7 μηνων) αποτελειται αποκλειστικα απο βιολογικα προιονα. δηλ. βιολογικα λαχανικα -φρουτα, και οσο για το ρυζαλευρο παιρνω την HIPP η οποια ειναι βιολογικης καλλιργειας χωρις γλουτενη υποαλλεργικη χωρις γαλα και χωρις ζαχαρη. ελπιζω να σε βοηθησα καπως, παντως αν πας σε καταστημα με βιολογικα προιοντα θα βρεις οτι θες. για μενα αξιζει το κοπο και νομιζω η τουλαχιστον μεχρι καποια ηλικια ειναι το καλυτερο για το παιδι.

as1cCvr0g411200MTA1NTdkfDAwMDE3NTVkfE15IGJhYnkgaXMgNyBtb250aHMgMCAgd2Vla3MgYW4.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 months later...
ΕΡΩΤΗΣΗ΄ποσες απο σας τρεφετε τα μοπα σας με βιολογικα προιον??????

Απο που τα περνεται/αγοραζεται???

 

Υπάρχουν πολλά καταστήματα, αλλά εγώ προτιμώ τις βιολογικές λαϊκές γιατί μπορώ να βρώ λαχανικά και φρούτα ΕΛΛΗΝΙΚΑ από παραγωγούς φρέσκα και σε σαφώς καλύτερες τιμές από τα καταστήματα βιολογικών. Σου επισυνάπτω μία διεύθυνση για το πρόγραμμα των βιολογικών λαϊκών. Ελπίζω κάποια από αυτές να είναι κοντά σου.

http://www.dionet.gr/news/biolaikes.htm

Την οικογένειά μας και τα μάτια μας!

Link to comment
Share on other sites

Εγω παλι παιρνω βιολογικα απλα γιατι πιστευω οτι δεν εχουν τοσα φυτοφαρμακα. κατα τ΄αλλα ειμαι αρκετα θυμωμενη με αυτα τα μαγαζια διοτι σπανια βρισκω φρεσκα και τα περισσοτερα ειναι εισαγωγης. επιπλεον στη γευση εγω δε βρισκω καμια διαφορα. ισα ισα στα φρουτα που ειναι εισαγωγης χιλιες φορες πιο νοστιμα ειναι τα μηλα ζαγοριν κ τα κρυσταλια λαρισας(πχ) απο τα βιολογικα..

παντως επειδη εβαλα κ ντοματες κ πιπεριες κ διαφορα στο κηπο μου τοτε κ μονο τοτε ειδα διαφορα στη γευση! και η διαφορα ειναι τερααααστια!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...