Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψάχνω camping με bungalows

Marigoula

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια (και αγόρια)

Είπα φέτος - για αλλαγή - να ξεκινήσω το ψάξιμο για τις καλοκαιρινές διακοπές από τώρα.

Σκέφτομαι σε bungalows μέσα σε καμπινγκ γιατί συνήθως (όχι πάντα) είναι φθηνότερα από τα κλασικά δωματια και επιπλέον είσαι μέσα στο "εξοχικό" περιβάλλον του κάμπινγκ και έχεις τη θάλασσα στα πόδια σου. Μαζί θα έχουμε 2 παιδάκια ηλικιας 1,5 και 2,5 ετών οπότε, θα χρειαστούμε και κουζίνα σίγουρα.

Αν κάποιος από σας έχει να μου προτείνει κατι καλό, σε απόσταση μέχρι 5 ώρες περίπου από Αθήνα είναι ευπρόσδεκτος.

Σε ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα βρήκα τα εξής καμπινγκ με bungalows, αν έχετε παει σε καποιο περιμένω απόψεις και εμπειρίες!

-Φουρνια beach στο Κάστρο Κυλλήνης

-Συκιά στη Γατζέα Πηλίου

-Ερωδιός στην Πύλο

-Φοίνικες στην Φοινικούντα

Σας ευχαριστω όλους!!

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω πολύ!! Φαινεται πανέμορφη τοποθεσία και το κάμπινγκ φοβερό. Προς το παρόν θα περιμένω να μεγαλώσει λιγάκι ακόμα η πιτσιρίκα για πιο μακρινά ταξίδια...;) ;) ;)

Διαφημίσεις

φοινικες στην φοινικουντα!ειχαμε παει το 2005 λειτουργουσε τοτε 1 χρονο ηδη!δεν ειχαμε παιδια τοτε αλλα ηταν τοσο ησυχα.βολικα!ελπιζω να μην εχει αλλαξει κατι απο τοτε....αλλα στο συστηνω!στην θαλασσα πηγαιναμε με τα ποδια 3λεπτα ενα μονοπατι διεσχιζαμε.....!με το ενα παιδι ειχαμε παει στο βιβαρι αλλα σε σκηνη και ταλαιπωρηθηκαμε!

Γεια σας κορίτσια (και αγόρια)

Είπα φέτος - για αλλαγή - να ξεκινήσω το ψάξιμο για τις καλοκαιρινές διακοπές από τώρα.

Σκέφτομαι σε bungalows μέσα σε καμπινγκ γιατί συνήθως (όχι πάντα) είναι φθηνότερα από τα κλασικά δωματια και επιπλέον είσαι μέσα στο "εξοχικό" περιβάλλον του κάμπινγκ και έχεις τη θάλασσα στα πόδια σου. Μαζί θα έχουμε 2 παιδάκια ηλικιας 1,5 και 2,5 ετών οπότε, θα χρειαστούμε και κουζίνα σίγουρα.

Αν κάποιος από σας έχει να μου προτείνει κατι καλό, σε απόσταση μέχρι 5 ώρες περίπου από Αθήνα είναι ευπρόσδεκτος.

Σε ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα βρήκα τα εξής καμπινγκ με bungalows, αν έχετε παει σε καποιο περιμένω απόψεις και εμπειρίες!

-Φουρνια beach στο Κάστρο Κυλλήνης

-Συκιά στη Γατζέα Πηλίου

-Ερωδιός στην Πύλο

-Φοίνικες στην Φοινικούντα

Σας ευχαριστω όλους!!

δεν ειμαι κανενας ειδικος στο καμπινγκ, αλλα κι εμενα η χαλκιδικη μου ηρθε αμεσως στο νου -στο δευτερο ποδι, στο χωριο καλαμιτσι, εχει δυο τρεις ορμους και σε καθεναν εχει κι ενα καμπινγκ με bungalows. Ειναι οντως λιγο μακρια απο αθηνα, αλλα αξιζει τον κοπο αν θα πατε για περιπου βδομαδα -επισης ειναι πολυ οικονομικα και τα κοντινα χωρια για φαγητο, αν θελετε να βγειτε καποιες φορες.

στη φοινικουντα εχω παει μα δεν θυμαμαι αν ηταν οι 'φοινικες' το καμπινγκ στο οποιο μεναμε. Ρωτα για τη θαλασσα- θυμαμαι ηταν βαθια και επιανε πολυ κυμα, ακομη και αυγουστο - λιγο επικινδυνο για μικρα παιδακια.

στη φοινικουντα εχω παει μα δεν θυμαμαι αν ηταν οι 'φοινικες' το καμπινγκ στο οποιο μεναμε. Ρωτα για τη θαλασσα- θυμαμαι ηταν βαθια και επιανε πολυ κυμα, ακομη και αυγουστο - λιγο επικινδυνο για μικρα παιδακια.

Που καλέ? Στην Φοινικούντα? Πριν 3 χρόνια πήγα, Αύγουστο και είχε τέλια θάλασσα. Οχι βαθιά, κανονική να το πω, καθόλου κύμα. Τα παιδιά μου ήταν 8 μηνών τότε. Τέλεια περάσαμε, το θεωρώ πολύ ωραίο μέρος για μικρά παιδιά, είχαμε και σπίτι μπροστά στη θάλασσα.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Marigoula, μόνο ηπειρωτική Ελλάδα σ' ενδιαφέρει; Γιατί και το camping της Σερίφου έχει bungalows και είναι περιποιημένο (νομίζω έχει site αν θες να το δεις). Επίσης, η Σέριφος νομίζω πως με συμβατικό πλοίο είναι γύρω στις 4 ώρες και με γρήγορο αρκετά λιγότερο.

Διαφημίσεις

πάω κάθε χρόνο σε αυτό, ψιλοκαταστάφηκε, ξυλώθηκαν και τα σπιτάκια και θα γίνει και χαμός με τους ιδιοκτήτες των τροχοσπιτων, νομιζω δεν τους είχαν ασφαλισμένα τα τροχόσπιτα ενώ έπρεπε.

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12664:2010-10-29-15-21-12&catid=71:2011-03-14-12-05-12&Itemid=105

hDxrp3.pnghkS0p3.png

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ!

Μίλησέ τους στο τηλέφωνο, δεν ξέρω τι παίζει με τα appartments, ,μη σε πάρω στο λαιμό μου. είναι πανέμορφο μέρος, ένας απίστευτος κόλπος!

http://www.enjoy-lichnos.net/main/portal.php?action=camping_parga_hotel_parga_apartment_parga_studio_parga_location&language=GR

hDxrp3.pnghkS0p3.png

Marigoula, μόνο ηπειρωτική Ελλάδα σ' ενδιαφέρει; Γιατί και το camping της Σερίφου έχει bungalows και είναι περιποιημένο (νομίζω έχει site αν θες να το δεις). Επίσης, η Σέριφος νομίζω πως με συμβατικό πλοίο είναι γύρω στις 4 ώρες και με γρήγορο αρκετά λιγότερο.

Ναι το έχω ακούσει, είχα πάει Σέριφο παλιότερα και μου άρεσε απλώς τα ηπειρωτικα μας φαίνονται πιο "ασφαλής" επιλογή για διακοπές με μικρά παιδιά.

Καλημερα δες κ εδω

http://www.clubagiaanna.gr/index.php?action=article&articleid=12

Αγ Αννα - Β. Ευβοια, 2,5 ωρες απο Αθηνα

ωραιο μερος με ωραια παραλια κοντα κιολας και ωραια μερη γυρω για να επισκεφτείτε

Αξίζει όντως;;; Είχα πάει πριν 7 χρόνια Αύγουστο και γινόταν ο κακός χαμός!!! Και φέτος Αύγουστο είναι να πάμε...Το καμπινγκ έχει σκιές; Εχει γίνει όντως ανακαίνιση που μου είπανε;; Επίσης, είναι καλή η παραλία;; Αυτό μας ενδιαφέρει γιατί δεν μπορείς να εχεις τα μικρά όλη μέρα στον ήλιο...

Το έχω δει στο ιντερνετ, είναι πανέμορφα!! Αλλά είναι μακρια ρε γμτ...και δεν έχουμε κανει ποτέ τόσο μακρινό ταξίδι με αμάξι και το μικρό, ούτε και οι φίλοι μας...επειτα διάβασα αρνητικά σχόλια για το εν λόγω καμπινγκ...

όπως και να ΄χει ευχαριστώ όλους για τα μέχρι τωρα σχόλια!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Φίλες μου, το ψάξαμε, τα μιλησαμε, τα συμφωνησαμε και τελικά κλείσαμε bungalows στο καμπινγκ Φουρνιά beach στο Κάστρο Κυλλήνης. Είναι αρκετά κοντά, άκουσα θετικά σχόλια και από τις φωτό στο ιντερνετ μας φάνηκε πολυ καλό. Επίσης πολύ οικονομικό. Οι άνθρωποι στο τηλεφωνο ήταν εξυπηρετικοί και φιλικοί. Ειδωμεν...

http://camping-fournia-kastro-kyllini.focusgreece.gr/index_gr.htm

Φίλες μου, το ψάξαμε, τα μιλησαμε, τα συμφωνησαμε και τελικά κλείσαμε bungalows στο καμπινγκ Φουρνιά beach στο Κάστρο Κυλλήνης.

Κάποιοι φίλοι μας πάνε εκεί απαραιτήτως για μια βδομάδα κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 5-6 χρόνια.Τους αρέσει πάρα πολύ και μας έχουν πει τα καλύτερα.Οπότε λογικά θα περάσετε όμορφα.Με το καλό!