Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αντιεπαγγελματίες


ster

Recommended Posts

Θα πώ την ιστορία της φίλης μου:

Βάφτισε ένα παιδάκι και είχε πάρει όλο το σετ με τα βαπτιστικά δίνοντας ένα πολύ σεβαστό ποσό όχι σε ένα μεγάλο κατάστημα αλλά σε ένα της γειτονιάς. Το οποίο κατάστημα ανέλαβε να τα φέρει ο ίδιος στον τόπο της βάπτισης (γιατί ο ίδιος είχε αναλάβει και την φωτογράφιση). Το θέμα είναι ότι το μπαουλάκι την ίδια μέρα το βράδυ είδαν ότι ήταν σε άθλια κατάσταση, είχαν ξεκολλήσει οι επαφές του, αλλού ήταν γρατσουνισμένο, δηλαδή λες και ήταν μεταχειρισμένο μέχρι αηδίας και κακοποιημένο. Προφανώς έτσι θα ήταν από την αρχή αλλά δεν του δώσανε σημασία (την ώρα της βάπτισης αυτό θα κοιτούσαν;) παρά μόνο όταν τελείωσε η γιορτή το αντιλήφθηκαν. Ασε που έλειπε και το μικρό μπαουλάκι που πάει σετάκι. Την άλλη μέρα η φίλη μου τους το πάει και η τύπισσα επέμενε ότι δεν φταίνε αυτοί σε τίποτα και ότι οι ίδιοι προφανώς έκαναν την ζημιά στο μπαουλάκι. Και ότι το μικρό σετάκι απλά ξεχάστηκε και θα το φέρουν. Με τα πολλά και με μεγάλη φασαρία πείστηκε να το αλλάξει και όταν πήγε να πάρει το καινούργιο και καλά, πάλι της πάσαρε το ίδιο κολλημένο απαίσια και χωρίς το σετάκι του πάλι! Και επέμενε η τύπισσα ότι δεν φταίει η ίδια. Και ότι το σετάκι ''θα'' το φέρει.. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Προφανώς το είχε παρατημένο κάπου στην αποθήκη της και λέει κάτσε να πασάρω αυτό! Και τώρα το παίζει κούκος; Η φίλη μου στεναχωρέθηκε πολύ, τι θα κάνατε εσείς σε αυτή την περίπτωση;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Η φίλη σου τα εξόφλησε πριν τα παραλάβει και τα ελέγξει? αν ναι μέγα λάθος...τώρα μόνο με γκρίνια θα βρει το δίκιο της (αν το βρει):rolleyes:

 

Επαγγελματίες της συμφοράς...

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...