Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μωρακι 14 μηνων κρεμαστηκε στο παρκο του..

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αχ παναγίτσα μου.

ΓΙΑΤΙ?????????????

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Διαφημίσεις

Είναι σοκαριστική η είδηση... αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω αυτό που περιγράφει με το σχοινί από το οποίο κρεμόντουσαν τα διάφορα παιχνίδια... πρώτη φορά το ακούω... συνήθως υπάρχουν κρίκοι πλαστικοί σαν αυτούς που δείχνει η εικόνα...

ΚΡΙΜΑ... ότι και να έχει συμβεί ένα αγγελούδι έφυγε έτσι άδικα...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Τραγικό!!!!

Βρε , παιδιά , μεγάλο δεν ήταν το μωράκι , 14 μηνών για να είναι μέσα σε πάρκο?

Εμένα ο δικός μου στους 10 μήνες που σκαρφάλωνε και έβγαινε , το καταργήσαμε το πάρκο...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

το ιδιο σκεφτηκα κ εγω,εγω ξερω οτι αν αρχισουν κ ψιλοπερπατανε δεν καθονται στο παρκο..απο οτι ειδα στην τηλεοραση το ειχαν στο σπιτι της γιαγιας,το μωρο ουτε να κλαψει προλαβε,απλα "ακουγε" ωρα ησυχια η γιαγια κ πηγε να δει τι γινεται κ βρηκε το μωρο πνιγμενο..μα αφηνουν το μωρο χωρις να το βλεπουν ??????????(και ειδικα μεγαλουτσικο)

bV6Dp3.png

παναγια μου! με επιασαν τα κλαματα..

ο,τι και να πουμε ο,τι και να αναρωτηθουμε το αποτελεσμα ειναι ενα: εφυγε ενα μωρακι και δεν γυρναει πισω.. ειναι τοσο κριμα!

φοβαμαι πια για τα παντα..! θα χασουμε το μυαλο μας απ το φοβο στο τελος οι αμοιρες οι μαναδες...

Διαβάστε και αυτό... http://www.freegossip.gr/News.php?ID=53232 κάπου λέει για ένα καλώδιο!!Το μωρό ήταν με την γιαγιά του η οποία το είχε στο πάρκο ώστε να ετοιμάσει την μεγαλύτερη αδερφή του άτυχου παιδιού για να πάει στο σχολείο..και το παιδί έπαιζε με ένα καλώδιο!!!Ε όχι ρε παιδιά!!Τι δουλειά έχουν τα καλώδια στο πάρκο???Κάποιος έχει ευθύνη για αυτόν τον θάνατο!!!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Διαφημίσεις

Σε αυτή τη σελίδα πάλι λέει άλλα!!Οτι πνίγηκε το κοριτσάκι απο την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της!!!http://dete.gr/news.php?article_id=32304 Τελικά ποιά είναι η αλήθεια??

o30Sp3.png

cZW4p3.png

το διάβασα λίγο πριν στο facebook, πάγωσα, μόνο ένα γιατί σκέφτομαι, και τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη με πράγματα που θεωρούμε ασφαλή, ή δεδομένα

να προσέχουμε πολύ, και το λέω κι εγώ που τώρα που περπατάει μερικές φορές νομίζω ότι έχει μεγαλώσει και μπορεί να προσέχει, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι

σκέφτομαι τους γονείς, τη γιαγιά αλλά κυρίως το παιδάκι, δεν πρόλαβε να ζήσει τίποτα, γιατί?

θέλω να φωνάξω και κλαίω από μέσα μου για να μην τρομάξει ο μικρός, και εύχομαι να είναι καλά όλα τα παιδάκια

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

πριν διαβασω το λινκ για το καλωδιο σκεφτηκα οτι ειναι λιγο κουλο να πνιγει με το σκοινι που ειναι κρεμασμενα τα παιχνιδια.γιατι αν το σκεφτεις απο τη στιγμη που το σκοινι εχει παιχνιδια πανω ειναι πολυ δυσκολο να το γυρισει γυρω απο το λαιμο του.δε ξερω αλλα εμενα κατι μου βρωμαει.γιατι λενε 2-3 διαφορετικα πραγματα??καημενο νινακι ας αναπαυθει η ψυχουλα του.

qcKmp2.png

Απίστευτη τραγωδία.

Παραλίγο να έχουμε κι εμείς κάτι ανάλογο, όταν η μεγάλη μου κόρη ήταν 3 μηνών μωράκι. Κοιμόμασταν όλοι και 2-3 η ώρα τη νύχτα ακούω δίπλα μου στην κούνια το κλάμα της. Πετάχτηκα ταραγμένη πάνω, αισθανόμενη ότι δεν κλαίει από πείνα ή κάτι συνηθισμένο. Είχε τυλιχτεί στο λαιμό της η σατέν κορδελίτσα που δένουμε τις πάντες της κούνιας στις γωνίες. Εγώ βεβαιώθηκα ότι τις είχα δέσει όλες πριν κοιμηθούμε. Δε γνωρίζω πώς λύθηκε αυτή που ήταν στη γωνία του κεφαλιού της. Ακόμη περισσότερο, δε γνωρίζω πώς τυλίχτηκε στο λαιμό του μωρού, ενώ εκείνο κοιμόταν καταμεσίς της νύχτας και δεν έπαιζε ξύπνια. Εξάλλου τι παιχνίδι να κάνει ένα μωράκι 3 μηνών, ώστε να τυλιχτεί.

Όταν το αντιλήφθηκα το δύσκολο ήταν να το ξετυλίξω γιατί, δε μπορούσα να δω αν πρέπει να το γυρίσω αριστερά ή δεξιά, τόσο σφιχτό ήταν. Ευτυχώς ζήτησα ουρλιάζοντας ένα ψαλίδι από τον άντρα μου και το έκοψα τάχυστα.

Η αλήθεια είναι ότι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Δεν πρέπει να αφήνουμε ούτε λεπτό χωρίς εποπτεία τα παιδιά μας.

1457745k8p286od3g.gif

Απίστευτη τραγωδία.

Παραλίγο να έχουμε κι εμείς κάτι ανάλογο, όταν η μεγάλη μου κόρη ήταν 3 μηνών μωράκι. Κοιμόμασταν όλοι και 2-3 η ώρα τη νύχτα ακούω δίπλα μου στην κούνια το κλάμα της. Πετάχτηκα ταραγμένη πάνω, αισθανόμενη ότι δεν κλαίει από πείνα ή κάτι συνηθισμένο. Είχε τυλιχτεί στο λαιμό της η σατέν κορδελίτσα που δένουμε τις πάντες της κούνιας στις γωνίες. Εγώ βεβαιώθηκα ότι τις είχα δέσει όλες πριν κοιμηθούμε. Δε γνωρίζω πώς λύθηκε αυτή που ήταν στη γωνία του κεφαλιού της. Ακόμη περισσότερο, δε γνωρίζω πώς τυλίχτηκε στο λαιμό του μωρού, ενώ εκείνο κοιμόταν καταμεσίς της νύχτας και δεν έπαιζε ξύπνια. Εξάλλου τι παιχνίδι να κάνει ένα μωράκι 3 μηνών, ώστε να τυλιχτεί.

Όταν το αντιλήφθηκα το δύσκολο ήταν να το ξετυλίξω γιατί, δε μπορούσα να δω αν πρέπει να το γυρίσω αριστερά ή δεξιά, τόσο σφιχτό ήταν. Ευτυχώς ζήτησα ουρλιάζοντας ένα ψαλίδι από τον άντρα μου και το έκοψα τάχυστα.

Η αλήθεια είναι ότι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Δεν πρέπει να αφήνουμε ούτε λεπτό χωρίς εποπτεία τα παιδιά μας.

Καλά αυτό το σενάριο ούτε να το φανταστώ δεν θα μπορούσα! Τυχερή ήσουν που πρόλαβες!

Κρίμα για το παιδάκι που χάθηκε...:-(

Εμένα όταν ήταν 7 μηνών, είχε τυλιχτεί με το σεντόνι του μέσα στην κούνια του και ήταν μεσημέρι. Ενώ δεν κοιμάμαι ποτέ, εκείνο το μεσημέρι, ήταν και καλοκαίρι, έτυχε να ξαπλώσω στο κρεβάτι μου, όπου ξαφνικά τον άκουσα να βήχει, όμως ο βήχας ήταν περίεργος και πετάχτηκα σαν ελατήριο, το αποτέλεσμα ήταν να δω ένα κεφάλι καλυμμένο από ένα σεντόνι και τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό, περιττό να σας πω, πως φρίκαρα και δεν μπορούσα για πολύ καιρό να ηρεμήσω.

Φοβόμουν να τον ξανά σκεπάσω με το σεντονάκι του και να φανταστείτε, ότι ήταν το σεντόνι της προίκας του μωρού και όχι κανένα σεντόνι για μεγαλύτερα παιδιά.

Μετά από αυτό τον σκέπαζα με κάτι μικρά σεντονάκια και πάλι έτρεμα.

Τι να πω, πολλές φορές συμβαίνουν εντελώς αψυχολόγητα γεγονότα και δεν ξέρεις, από που να προφυλαχτείς.

Δεν το είχα γράψει τόσο καιρό, γιατί φοβόμουν μήπως τρομάξω τις μανούλες, αλλά κακώς δεν το έκανα.

Εύχομαι να μην υπάρξει άλλο τέτοιο τραγικό περιστατικό.

ειναι φοβερο , Εμενα οταν ηταν 5 μηνων τυλιχτηκε με το σεντονακι στο λαιμο και ευτυχως για καλη μας τυχη ηταν ο αντρας μου διπλα της και διαβαζε εφημεριδα. Μιλαμε για κλασματα δευτερολεπτου , τοσο γρηγορα εγινα η ζημια. Φανταστειτε οτι απο την πιεση να αναπνευσει σπασανε ολα τα αγγεια στα ματακια της. ευτυχως ευτυχως δεν ειχαμε παρατραγουδα.

κοριτσακια μου!

παναγια μου! με επιασαν τα κλαματα..

ο,τι και να πουμε ο,τι και να αναρωτηθουμε το αποτελεσμα ειναι ενα: εφυγε ενα μωρακι και δεν γυρναει πισω.. ειναι τοσο κριμα!

φοβαμαι πια για τα παντα..! θα χασουμε το μυαλο μας απ το φοβο στο τελος οι αμοιρες οι μαναδες...

Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ σίγουρα κοντεύω να χάσω το μυαλό μου απ' το άγχος και το φόβο. Η κακιά στιγμή ...που όμως είναι δύσκολο να την αποφύγεις. Λυπάμαι πολύ.:cry: