Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ξυπνάει ανά δύο ώρες!!

lloullou

Recommended Posts

θέλω τα φώτα σας. ο μικρός (6,5 μηνών) εκεί που ξυπνούσε 1 φορά ή το πολύ 2 μέσα στη νύχτα, τον τελευταίο μήνα άρχισε να ξυπνάει κάθε 3 ώρες, έτρωγε και ξανακοιμόταν. τις τελευταίες δύο νύχτες ξυπνάει κάθε 1,5-2 ώρες!! δεν ξέρω τι να κάνω. μάλιστα χθές ξυπνούσε κάθε 2 ώρες αλλά κατάλαβα πως δεν πεινούσε ιδιαίτερα. ούτρε φαινόταν να πονούσε από δόντια. μάλιστα την τελευταία φορά που ξύπνησε στις 6 το πρωί απλά καθόταν στο κρεββάτι του και έβγαζε μόνος του κραυγούλες και τσίριζε, αλλά όχι κλάμματα. από κείνη την ώρα δεν ξανακοιμήθηκε, κοιμήθηκε μετά βέβαια δύο ώρες σερί 8-10... τι μπορεί να φταίει? τι άλλαξε??

Διαφημίσεις

Μπορεί να μην φταιει κ τπτ, απλά να απέκτησε μια καινούργια συνηθεια. Αυτό μας είχε πει και η παιδιατρος όταν η μικρή εκει που κοιμόταν σερί το βράδυ ξεκίνησε να ξυπνάει κατα τις 4.00 το πρωι

Ισως αν τον κουράζεις περισσότερο τη μερα,να κοιμάται βαρια μετα...Μπορεί να σου λεω και χαζομάρα,δεν ξέρω,απλά σκέφτηκα αν δεν πολυκοιμηθεί μες τη μερα και είναι κουρασμένος ίσως πέσει "ξερός" το βράδι:)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

μάλλον περνάει άλμα ανάπτυξης. σίγουρα πάντως δεν πεινάει ανα 2 ώρες. Θα την παίρνεις αγκαλιά, πιπίλα και νανούρισμα. Σε καμμία περίπτωση να μην ανάβεις φώτα και να μην της μιλάς. Και εμείς τα περάσαμε.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Διαφημίσεις

Αχχχχχχχχχ!!! Εμας η μπεμπα μας αυτο το κανει απο τον 2ο μηνα, 5 μερες κοιμαται το βραδυ και ξυπναει μια φορα να θηλασει , και χορταινουμε υπνο!!! αλλα μετα αλλες 6-7 ξυπναει καθε 2 η 1,5 ωρες δηλαδη κανα 5-6 φορες συνολο στο υπνο της!! στην αρχη νομιζα και εγω οτι ειναι αλμα αναπτυξης αλλα ειναι δυνατον να περναει αλμα 2 φορες τον μηνα??? δεν ξερω τι να πω, υπομονη!! θα κοιμηθουμε καποτε !!

Η Ζωηρούλα μου μας άλλαξε την ζωή!!!!

Α!! να σας ρωτησω και εγω κατι!!! σημερα αφου ημουν κοματια απο το ξενυχτι μολις εφυγε ο αντρας μου για δουλεια πηρα την μπεμπα στις 8 στο κρεβατι θηλασε μεχρι της 8:15 και μετα κοιμηθηκαμε διπλα διπλα αγκαλιτσα μεχρι της 11:15 δηλαδη 3 ωρες,και λεω μηπως φταιει που με μυριζε και κοιμηθηκε παραπανω,εχει δοκιμασει καμια μανουλα να αφηνει στην κουνια του μωρου ενα ρουχο της??γιατι χτες ειδα στο ιντερνετ και ενα κουκλακι που αποροφαει την μυρωδια μας και το δινεις μετα στο μωρο και σε μυριζει και κοιμαται,να το παραγγειλω αν ειναι!!!!

Δοκιμασε το...εμενα μου το ειχε προτινει και ο παιδιατρος αυτο,να παιρνω μια μπλουζα μου φορεμενη εννοειται να σταζω πανω λιγο γαλα και να την αφηνω διπλα του...δεν το εχω δοκιμασει ομως.Αυτο που κανω ειναι μετα το μπανιο να τον τυλιγω σε μια πανα αγκαλιας και μεχρι να κοιμηθει τον κραταω με αυτη,δεν ξερω αν προλαβαινει να παρει το αρωμ μου αλλα με τον τροπο αυτο εμενα βελτιωσε τον υπνο του...βεβαια εξακολουθει αν ξυπναει τις νυχτες...αλλοτε 1-2 φορες αλλοτε και καθε ωρα.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. γενικά δεν κοιμάται σερί αλλά τώρα το κακό παράγινε. θα δώ πως θα πάει τις επόμενες νύχτες. μου κάνει εντύπωση πάντως, γιατί δε δείχνει πάντα να πεινάει όταν ξυπνάει. απλά τον βάζω λίγο στο στήθος για να κοιμηθεί πιό έυκολα...

Α!! να σας ρωτησω και εγω κατι!!! σημερα αφου ημουν κοματια απο το ξενυχτι μολις εφυγε ο αντρας μου για δουλεια πηρα την μπεμπα στις 8 στο κρεβατι θηλασε μεχρι της 8:15 και μετα κοιμηθηκαμε διπλα διπλα αγκαλιτσα μεχρι της 11:15 δηλαδη 3 ωρες,και λεω μηπως φταιει που με μυριζε και κοιμηθηκε παραπανω,εχει δοκιμασει καμια μανουλα να αφηνει στην κουνια του μωρου ενα ρουχο της??γιατι χτες ειδα στο ιντερνετ και ενα κουκλακι που αποροφαει την μυρωδια μας και το δινεις μετα στο μωρο και σε μυριζει και κοιμαται,να το παραγγειλω αν ειναι!!!!

Ναι, ισχύει. Εγώ το έκανα στην μία μου κόρη που ξύπναγε συνέχεια για να έχει την μαμά της κοντά, και δούλευε. Καλά όχι ότι δεν ξύπναγε, αλλά είδα καλυτέρευση.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

θα δοκιμασω να την βαλω σημερα για υπνο με κατι δικο μου και αν δω καλυτερευση θα παραγγειλω και εκεινο το παιχνιδι γιατι λεει αποροφαει την μυρωδια και διαρκει πολλες μερες.

όταν ήταν μικρούλης του είχα ένα πανάκι μικρό και το μύριζε και νανουριζόταν. Τώρα πλέον έχουμε ένα μικρό σκυλάκι. Μπορώ να πω οτι βοηθάει αρκετά. Οταν ξυπνάει το βράδυ το ψάχνει και εάν το βρεί θα κοιμηθεί μόνος του χωρίς να γκρινιάσει.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

πιπιλα χρησιμοποιειτε ???? απλα μια ιδεα να δωσω εαν τα μωρακια σας φορανε πιπιλα το βραδυ ! Επειδη αυτο το ξενυχτι το εζησα για 16 μηνες , τωρο ο μικρος μου ειναι 17 μηνων , του εδινα πιπιλα μονο στον υπνο . Καθε λιγο το βραδυ του εφευγε και ξυπναγε καθε 1 ωρα περιπου , με κλαμα , σηκωνομουν για να του την ξαναδωσω . Μια μερα απο τα νευρα του την εσκισε και αναγκαστηκα να του την κοψω "μαχαιρι". 4 βραδυα δεν κοιμηθηκαμε . Εδω και 1 μηνα κοιμαται χωρις να εχει ξυπνησει ουτε ενα βραδυ !!!!!!!!!! Ισως η εξαρτηση της πιπιλας και η απωλεια της το βραδυ τα ξυνπαει . Δεν ξερω , σε εμας ισως ειναι τυχαιο , απλα ποτε δεν ξερεις , δοκιμαστε το ! Πιπιλα εμεις πλεον δεν εχουμε !

:lol: smile !!!

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. γενικά δεν κοιμάται σερί αλλά τώρα το κακό παράγινε. θα δώ πως θα πάει τις επόμενες νύχτες. μου κάνει εντύπωση πάντως, γιατί δε δείχνει πάντα να πεινάει όταν ξυπνάει. απλά τον βάζω λίγο στο στήθος για να κοιμηθεί πιό έυκολα...

για αλμα αναπτυξης μου κανει.

το περνανε σε ηλικιες 2 εβδ 6 εβδ 3 μηνων και 6 μηνων. φυσικα 15 μερες πανω κατω παιζουν το ποτε ακριβως θα το περασει...οποτε προφανως το περναει τωρα.ποσο καιρο το κανει αυτο?

όταν ήταν μικρούλης του είχα ένα πανάκι μικρό και το μύριζε και νανουριζόταν. Τώρα πλέον έχουμε ένα μικρό σκυλάκι. Μπορώ να πω οτι βοηθάει αρκετά. Οταν ξυπνάει το βράδυ το ψάχνει και εάν το βρεί θα κοιμηθεί μόνος του χωρίς να γκρινιάσει.

αυτο το ζωακι που λες που εχει σωμα πανακι εμενα με εσωσε στον γιο μου και τωρα στην μπεμπα! μολις κανει κιχ βαζω το πανακι διπλα στη μουριτσα να το μυρισει και τελος:shock:

Διαφημίσεις

έχει μερικές νύχτες τώρα. βασικά δοκίμασα να του βγάλω τον υπνόσακο που τον κοιμίζαμε μέσα και κοιμήθηκε καλύτερα προχθές, οπότε υπέθεσα πως μάλλον ζεσταινόταν. χθές που τον σκέπασα με κουβέρτα αλλά του είχα φορεμένο κι ένα πουλοβεράκι, πάλι μου ξύπνησε. μπορεί να ζεσταίνεται. αλλά κάνει και σα να βλέπει εφιάλτη όταν είναι να ξυπνήσει, κάπως έτσι μοιάζει. αυτό με το άλμα ανάπτυξης εν συντομία για να μην ανατρέχω σε άλλες σελίδες, τι κυρίως χαρακτηριστικά έχει? γιατί αυτές τις μέρες είναι και κάπως πιό νευρικός στη συμπεριφορά του, μάλλον πιό ανήσυχος θα έλεγα...

κριμα να μη το ξερω και γω αυτο το πανακι!μια μπλουζα του εβαζα καμια φορα αλλα δεν ειδα αποτελεσμα.βεβαια ο δικος μου εμενε ξυπνιος 16 ωρες σερι πραγμα που σημαινει οτι οταν θα κοιμοταν θα επεφτε ξερος ετσι???αμ δε!!!οποτε τυχαινε και κοιμοταν ξυπνουσε ανα μιση με μια ωρα!πιστευω οτι ειναι και στο παιδακι τελικα.γιατι και μεις θηλαζαμε πιπιλα δε βαλαμε μπλουζα της μαμας αγκαλια ειχαμε αλλα υπνο δε βλεπαμε!!!μετα το χρονο στρωσανε λιγο τα πραγματα αλλα και παλι ξυπναει μια με τρεις φορες μες τη νυχτα,το καλο ειναι οτι κοιμαται αμεσως μολις παω στο δωματιο του.

qcKmp2.png

έχει μερικές νύχτες τώρα. βασικά δοκίμασα να του βγάλω τον υπνόσακο που τον κοιμίζαμε μέσα και κοιμήθηκε καλύτερα προχθές, οπότε υπέθεσα πως μάλλον ζεσταινόταν. χθές που τον σκέπασα με κουβέρτα αλλά του είχα φορεμένο κι ένα πουλοβεράκι, πάλι μου ξύπνησε. μπορεί να ζεσταίνεται. αλλά κάνει και σα να βλέπει εφιάλτη όταν είναι να ξυπνήσει, κάπως έτσι μοιάζει. αυτό με το άλμα ανάπτυξης εν συντομία για να μην ανατρέχω σε άλλες σελίδες, τι κυρίως χαρακτηριστικά έχει? γιατί αυτές τις μέρες είναι και κάπως πιό νευρικός στη συμπεριφορά του, μάλλον πιό ανήσυχος θα έλεγα...

στο αλμα αναπτυξης το μωρο μπορει να εχει διαφορετικη συμπεριφορα

Μπορεί να γκρινιαζει να μην κοιμαται η να κοιμαται περισσοτερες ωρες

να ειναι πιο νευρικο.επισης πολλα μωρα πεινανε πολυ συχνοτερα.