Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Άντε κι άλλο ένα θέμα που ανοίγω...δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί...αν ναι σόρρυ! :?

Από χθες νιώθω πάλι μία ατονία...γενικώς δεν μπορώ να φάω και πολύ εδώ και 2 εβδομάδες...ο μπέμπης μου πατάει το στομάχι με το κεφάλι του και μου έρχονται συνέχεια αναγούλες, άσε για τις καούρες...φάω δε φάω καούρες θα έχω πάντως!

Γενικώς από χθές νιώθω μιά ζαλάδα και μιά ατονία, ουφ πια! Αλλά προφανώς όλα αυτά είναι φυσιολογικά στον μήνα που βρίσκομαι ε; :?:?

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Αχ πως σε καταλαβαίνω κοριτσάκι μου....

Ακριβώς το ίδιο νιώθω και εγώ από χθες το βράδυ :(

καλά κολλητικό είναι;;; :lol:

Εγώ από χθες το πρωί είμαι έτσι και συνεχίζεται και σήμερα...ουφ! Σίγουρα επειδή δεν μπορώ να φάω κιόλας όσο θα ήθελα για να χορτάσω νιώθω έτσι...τι ζαλάδα Θεέ μου!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Θα ντυθώ μου φαίνεται και θα πάω στη μανούλα μου να με κάνει καλά :lol:

Ας ελπίσουμε αύριο να είμαστε καλύτερα γιατί δεν αντέχεται η φάση...

Κι εγώ κορίτσια μια από τα ίδια με την μόνη διαφορά ότι τρώω τα πάντα!!!!! Επίσης νομίζω πως οι κακοκεφιές των πρώτων μηνών ξαναγύρισαν. Όλη την ώρα είμαι ΄μην του μιλάτε του παιδιού¨.

oIKlp2.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς κακοκεφιές δεν έχω...μπαααααααααααααααααααα δεν παλεύεται η κατάσταση...νιώθω χάλια. Σε λίγο θα ξαπλώσω...και πεινάαααααααααααααααααωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :?

Φάε κάτι σαρδελάκι. Έχω σνίτσελ, θές να σου στείλω? :lol:

Στείλε μου κοριτσάρα μου...αλλά ο γιόκας μου δεν μ΄αφήνει να το χαρώ πιά το φαγητό :( έχει καθίσει στο στομάχι ο σκατιάρης...

Μόλις είπα να ξαπλώσω αλλά εδώ στην γειτονιά κάποιος έχει πιάσει το τρυπάνι και δεν λέει να το αφήσει εδώ και πόση ώρα. Λες και τρυπάει μέσα στο σπίτι μου :evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Συμπασχω με την ΜΑΡΙΑ Γ. ανακατωσούρες και ναυτίες. Όχι ξανα μανα τα ίδια..... ααααααα!!! Και μια ατονία την εχω δεν μπορώ να πω. Ειδικά την Δευτέρα και την Τρίτη που πήγα και ήρθα στην δουλεια με την συγκοινωνία εκει τα είδα όλα μα όλα. Από την στιγμή που γυρισα σπίτι ήμουν απο το κρεβάτι στον καναπε και τουμπαλιν. Και που ειμαστε ακόμη..... εχουμε περίπου 2 μήνες μπροστά και μάλιστα καλοκαιρινούς.... Υπομονή και κουραγιο σε όλες μας. :lol:

Κορίτσια εγώ δεν έχω ακόμα τέτοια, έχω δρόμο μπροστά μου. Όμως εσείς μήπως πρέπει τώρα που πιάνουν οι ζέστες να ντυνόσαστε λίγο πιο ελαφριά? :roll: Εγώ τώρα το Πάσχα μέσα στην εκκλησία κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. :shock: Μόλις έβγαλα τη ζακέτα μου όμως συνήλθα αμέσως. Μήπως λοιπόν εσείς που είσαστε σε μεγαλύτερο μήνα από μένα ζεστενόσαστε πιο πολύ? Επίσης όσο δύσκολο κι αν είναι να προσπαθείτε να τρώτε λίγο σιγά σιγά γιατί και η έλλειψη βιταμινών προκαλεί ζαλάδα. Και μάλιστα τώρα που τα μωρά μας αναπτύσσονται γρήγορα και πέρνουν από τον οργανισμό μας όλα τα απαραίτητα στοιχεία. :roll:

Υπομονή και καλή δύναμη σε όλες σας, κουτσούνες. :)

Αααααααααααααααχ από ζέστη πολύ πράγμα...αλλά ντύνομαι ελαφριά και ούτως ή άλλως έξω δεν βγαίνω.

Μάλλον ο μπέμπης μου μου τραβάει όλες τις βιταμίνες κι ό,τι χρειάζεται και για την μανούλα που δεν μπορεί να φάει δεν μένει τίποτε γιαυτό θα νιώθω έτσι...δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Κι έχω και τον πονοκέφαλο από χθες :evil:

υπομονη εγκυουλες,κοντευεται.ολα ειναι φυσιολογικα αυτα που περνατε,ευτυχως που δεν θα φατε τις πολλες ζεστες του καλοκαιριου...φιλακια σαρδελακι μου.... :D

Διαφημίσεις

υπομονη εγκυουλες,κοντευεται.ολα ειναι φυσιολογικα αυτα που περνατε,ευτυχως που δεν θα φατε τις πολλες ζεστες του καλοκαιριου...φιλακια σαρδελακι μου.... :D

ματς μουτς πεγκούλα....κούκλος ο Παναγιωτάκης! :wink:

Κορίτσια όλες πάνω κάτω τα αισθανόμαστε αυτά. Την προηγούμενη εβδομάδα το συζητούσα και με τον γιατρό μου και μου είπε πως τώρα όλος ο οργανισμός δουλεύει στο φουλ και επίσης τα πάντα στο σώμα είναι πρησμένα.

Λογική λοιπόν και η ατονία και η δυσφορία και όλα αυτά τα ωραί απράγματα :lol: ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ :!::!::!:

DoUwp3.png

ΥΠΟΜΟΝΗ και άγιος ο Θεός...ουφ και ουφ και ξανά ουφ!

Αυτό με την ζέστη ρε κορίτσια είναι απίστευτο. Εδώ και 2 μήνες δεν μπορώ να βάλω ούτε κάλτσα ούτε καλτσόν. Ειδικά στα πόδια δεν ανέχομαι τίποτα από την πολύ ζέστη που νιώθω. Ποιός εγώ που ήμουν πολύ κρυουλιάρα.

oIKlp2.png

Αυτό με την ζέστη ρε κορίτσια είναι απίστευτο. Εδώ και 2 μήνες δεν μπορώ να βάλω ούτε κάλτσα ούτε καλτσόν. Ειδικά στα πόδια δεν ανέχομαι τίποτα από την πολύ ζέστη που νιώθω. Ποιός εγώ που ήμουν πολύ κρυουλιάρα.

Κι εγώ ζεσταίνομαι πάαααααααααααααααααααααααρα πολύ...ενώ κανονικά είμαι επίσης κρυουλιάρα όπως εσύ κούκλα μου! Νομίζω όμως πως στις περισσότερες έγκυες αυτό συμβαίνει.

Αχ τι να πούνε κι οι καημενούλες που θα φάνε όλο το καλοκαίρι στην μάπα με την κοιλιά τούρλα;;; :shock::shock:

Αααααααααχ!!!! Αυτό ξαναπέστο. Εγώ θα φάω όοοοοοοοοοοοοολο το καλοκαίρι με ΠΗΤ 28/08/08. :(:(:(:(:(

Ωχ καημενούλα μου...κουράγιο! Δεν σου μένει και τίποτε άλλο.... :(

Θα είμαστε εδώ να σου δίνουμε κουράγιο :wink::wink:

Αχ, κορίτσια αυτή η ζέστη!Τι πράγμα είναι αυτό?Εγώ χτες ούτε σεντόνι δεν μπορούσα να ανεχτώ πάνω μου. Μόνο λίγο το ήθελα τα ξημερώματα. Εγώ έχω ΠΗΤ 24/09 και σκέφτομαι και εγώ ότι θα περάσω όλο το καλοκαίρι!Φυσικά έχουμε εξοπλιστεί με δύο κλιματιστικά γιατί έτσι και αλλιώς δεν τη μπορώ τη ζέστη πόσο μάλλον τώρα!Α, και κάτι άλλο!Κουνούπια!!!Χτες τρεια τσιμπήματα τριγυρισμένα μου σπάσαν τα νεύρα!Και που να κοιμηθείς????Έχω και την κοιλιά μου που άρχίζει και με δυσκολεύει (έχω μεγάλη και ας κλείνω ακόμη τον πέμπτο!).Πως να μην έχω μετά ατονία η γυναίκα?? :P:P Άντε να γελάσουμε και λίγο!Αποζημειώνομαι πάντως γιατί ο μπεμπούλης μου, μου κάνει παρέα!Όλο βόλτες είναι και αυτός το βράδυ! :P:P

Ευχαριστώ πολύ sardelaki. Το μόνο που σκέφτομαι και με παρηγορεί είναι ότι τέλος Ιουνίου βγαίνω σε άδεια και αν μου επιτρέψει η γιατρός μου θα είμαι όοοοολη μέρα στη θάλασσα. :):):) Τώρα αν δεν με αφήσει.........Λέτε να μην με αφήσει? :roll::roll::(:(

Αν η εγκυμοσύνη σου κυλάει ομαλά θα σε αφήσει υπό κάποιους όρους βέβαια (να αλλάζεις μόλις βγαίνεις από την θάλασσα κτλ.) αλλά αυτές τις συμβουλές θα σου τις πεί καλύτερα η γιατρός σου! :D