Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δώρο γάμου από πεθερικά???


Alice6

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες. Περιμένοντας τον λογαριασμό μου στο parentscafe να ενεργοποιηθεί, ανοίγω το θεματάκι μου εδώ, γιατί χρειάζομαι γνώμες..... Τα πεθερικά μου από τη στιγμή που έμαθαν ότι είμαι έγκυος δεν με ήθελαν για διάφορους λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσω εδώ, αλλά υποθέτω πως ο κυριότερος ήταν πως έμεινα έγκυος πριν παντρευτούμε με τον άντρα μου και επίσης το ότι είχα ένα διαζύγιο (χωρίς παιδιά). Εν πάσει περιπτώσει, έγινε ένας κακός χαμός τότε, αλλά από τη στιγμή που γέννησα έφτιαξαν οι σχέσεις μας και η πεθερά μου κυρίως (γιατί ο πεθερός μου ήταν πάντα αξιοπρεπέστατος) μαλάκωσε πάρα πολύ κι έγινε άλλος άνθρωπος. Τέλοσπάντων, πέρασε ο καιρός, τα παιδιά μας είναι πλέον σχεδόν δύο ετών, έγινε ένα σκηνικό πρόσφατα και ξαναμαλλώσαμε. Το θέμα μου όμως είναι άλλο και λίγο πιο συγκεκριμένο. Τα πεθερικά μου ΔΕΝ μας έκαναν δώρο γάμου (ο γάμος έγινε πρώτα πολιτικός, τότε με τη μεγάλη αναμπουμπούλα και στη συνέχεια θρησκευτικός μαζί με τη βάφτιση, όταν όλα ήταν μέλι - γάλα). Και πολλά άλλα δεν προσφέρουν, αλλά τελοσπάντων σε αυτά δεν θα σταθώ προς το παρόν. Αλλά και οι πιο φτωχοί άνθρωποι κάνουν ένα δώρο γάμου στο παιδί τους. Αυτοί που έχουν μεγάλη οικονομική άνεση τίποτα??? Τι δείχνει λοιπόν αυτό??? Πως δεν με θέλουν και όλα τα υπόλοιπα είναι υποκρισία γιατί αγαπούν τα εγγόνια τους και θέλουν να τα βλέπουν (που δεν θα τους το στερούσα ποτέ αυτό, έτσι κι αλλιώς), σωστά???Έτυχε σε καμία να μην τους κάνουν οι γονείς/πεθερικά ένα δώρο γάμου - έστω και μικρό???

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 103
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • Alice6

    Alice6 16 δημοσιεύσεις

  • tzini

    tzini 6 δημοσιεύσεις

  • ZWH

    ZWH 4 δημοσιεύσεις

  • loukomamy

    loukomamy 4 δημοσιεύσεις

Να προσθέσω, αν και δεν είμαι σίγουρη ότι έχει σημασία, ότι οι γονείς μου μας έκαναν μεγάλο δώρο γάμου, και ότι προέρχομαι από μια χαρά οικογένεια - απολύτως "αντάξια" ίσως και καλύτερη από τη δική τους, έχω τη δουλειά μου. τη μόρφωσή μου, γενικώς δεν μου λείπει τίποτα από τις τυπικές μ*****ες που κοιτάνε όλοι της γνωστής γενιάς.

Link to comment
Share on other sites

Το δώρο απο γονεις -πεθερικά μπορεί να ειναι και λίγο...εχμμμ...σχετικο!.

Ας πουμε η πεθερά μου μας έκανε δώρο ένα πλυντηριοαυτο μπορούσε η γυναικα) και οι γονεις μου δεν μας έκαναν δώρο ,αλλά βοήθησαν να πληρώσουμε το τραπέζι του γάμου.

Επίσης οταν γεννηθηκε το μωρό μας έκαναν(οι γονεις) δώρο ένα "χρυσό" και απο τότε τιποτα.Το μωρο τωρα ειναι 9 μηνων.Δεν μπορώ ομως να πω οτι δεν εχουν προσφέρει καθώς βοηθάνε με το να μας στέλνει η μαμά μου ταπεράκια με φαγητο συχνα ή να πληρώνουν κάποιον λόγαρισμό.

Οπότε...δωρα για το μωρό δεν μας έχουν κάνει, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω οτι βοηθούν με άλλο τροπο!

QqmLp3.png
Link to comment
Share on other sites

πλακα κανεις.:confused:ειναι τοσο σημαντικο,το αν κανουν δωρο η οχι:confused:και εγω παντρευτικα και πολιτικα και θρυσκευτικα..καιναι δεν μου καναν δωρο...ε και ????δεν το βρισκω τραγικο....δεν παντρευομαστε για να μασκανουν δωρα;)

εγω πιο πολυ θα θυμωνα ,το οτι μαλωσατε και και δεν μιλατε...τωρα για το δωρο????

Link to comment
Share on other sites

Δεν με κατάλαβες. Για το τι συμβολίζει το δώρο μιλάω, όχι φυσικά για το δώρο το ίδιο. Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος που έγραψα εδώ δεν είναι για να επιβεβαιώσω ότι έχω δίκιο, αλλά για να εξετάσω κατά πόσο έχω δίκιο, για να πάρω δλδ και τις δικές σας αντικειμενικές γνώμες, γιατί εγώ τα βλέπω λίγο θολά τα πράγματα. Οπότε δεκτές και οι διαφωνίες;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

:eek: ααα οκ τοτες.!!!και εγω μεχρι τωρα δεν πηρα τπτ απο πε8ερα....

τα παιδια μιαφορα στο τοσο δινει κανα 50.....μενει και μακρια..

ενω η μαμα μου που ειναι χηρα και παιρνει μια συνταξη 5οο ευρω..καθε φορα πουτην παιρνει δινει στο καθε παιδια απο 50 ευρω:P

Link to comment
Share on other sites

Εμείς έχουμε πάρει κάποια πράγματα, ζούνε στο εξωτερικό, τα ρούχα εκεί που ζούνε είναι αρκετά πιο οικονομικά κι έτσι μας φέρνουν διάφορα για τα παιδιά κάθε φορά που έρχονται. Αλλά θεωρώ ότι δεν έκαναν δώρο γάμου, επίτηδες, το είδαν κι αυτοί συμβολικά. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα παντρευόταν ο γιός τους την κόρη οικογενειακών τους φίλων (για παράδειγμα, λέω) και θα μάθαιναν ότι οι γονείς της κοπέλας έκαναν δώρο και αυτοί θα είχαν τα μούτρα να μην κάνουν τίποτα. Αλλά, εν πάσει περιπτώσει, πιθανόν να έχω απολύτως άδικο, αφού λέτε κι εσείς που έχετε απαντήσει ότι ούτε σ'εσάς έκαναν δώρο γάμου. Οι γονείς μου ας πούμε που το μάθανε, έχουν πέσει από τα σύννεφα, το θεωρούν φοβερό, ίσως να με έχουν επηρεάσει κιόλας...

Link to comment
Share on other sites

ας μου εκανε κ εμενα η οξωαποεδω πεθερα μου 2-3 πραγματα απλα μες στην εβδομαδα, να με βοηθαγε καπως με τα τρια παιδια τωρα, κ χ@στ@κ@ που δεν μας εκανε δωρο.

 

ας πουμε οτι το δωρο, ειναι ο ''ανεκτιμητος'' γαμπρος:rolleyes:.

 

γι αυτο κ δεν την εχω σκυλοβρισει ακομα την καρακαηδονα!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Eδω που τα λεμε βρε παιδια, νομιζω οτι ειναι σπανιο οι γονεις να μην κανουν δωρο η εστω να συμμετεχουν οικονομικα με καποιο τροπο στο γαμο των παιδιων τους.

Στην Ελλαδα ζουμε , νομιζω οτι οταν οι σχεσεις ειναι καλες καθε γονιος αναλογα παντα με τις οικονομικες του δυνατοτητες κατι προσφερει.Απο το πιο μεγαλο οπως πχ ενα σπιτι, τα επιπλα, τις ηλεκτρικες συσκευες κλπ μεχρι το πιο μικρο πχ ποτηρια η σεντονια σχεδον ολοι οι γονεις κανουν οτι μπορουν για να το προσφερουν στα παιδια τους.Ξερω και πολλες περιπτωσεις που εδωσαν χρηματικα ποσα σαν βοηθεια για το νεο ξεκινημα των παιδιων τους.

Δεν εξεταζω αν ειναι σωστο η οχι, ουτε φυσικα λεω οτι τα παιδια πρεπει να απαιτουν το δωρο αλλα οτι αυτο ειναι το συνηθες, νομιζω οτι ναι αυτο ειναι.Υπο αυτη την εννοια μαλλον και εμενα θα με πειραζε αν δεν μας εκαναν καποιο εστω συμβολικο δωρο.

Link to comment
Share on other sites

Βρε κορίτσια έλεος...

Δηλαδή το δώρο είναι το παν; Δε θα σκάσω εάν μού κάνουν δώρο ή όχι. Σημασία για μένα έχει να 'ναι καλά η οικογένειά μου και θα αφήσω τους άλλους να τρώγονται σα τα κοράκια!

Είτε της αρέσει, είτε όχι είσαι η νύφη της και αυτό είναι de facto!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png
Link to comment
Share on other sites

χαχχαχαχχαχαχαχα!!!!!1:D:D:D:D

 

τη γαργαλερα απο εδω παρακαλω.

εμεις της καναμε κιολας δωρο.

 

1. το πρασινο φορεματακι της ( ντολμαδακι-προβα για το τριωδιο- αποκριες),

2. τα παπουτσακια της ( ναι ναι εκεινα της σταχτοπουτας- της εφυγε το λουρακι- 70 χρονων τι το θες το μιουλ κυρα μου?!)

3. το τσαντακι της ( που αν το γυριζες αναποδα, ουτε 1 ευρω δεν ειχε. ειχε ομως την πουλια κ τον αυγερινο καθωτι κ γγαβαδι η γυναικα, ηθελε ενσωματομενο φακο)

4. κ την υπομονη μας (γιατι εφυγε να προλαβει να βρει καλη θεση στο τραπεζι κ δεν εβγαλε ουτε μια φωτογραφια στη εκκλησια παρα μονο με τον γαμπρο - συσκευασια δωρου- παπιγιον!!!!!!)

 

μας φεσωσε κι απο πανω δηλ. 400 ευρακια για την παρουσια της! καθωτι κ ψωναρα η μανδαμ κ κοκεταρια πρωτης ταξεως βεβαιως βεβαιως!

 

αυταααα!.... νιωθεις καλυτερα τωρα?!;)

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Link to comment
Share on other sites

Noμιζω οτι ο πεθερος μου πληρωσε το κρεβατι μας (κατι τετοιο δεν ειναι το εθιμο?) και μας εριξαν χρηματα στο κρεβατι που ειχαμε κανει.

Αυτα... Δεν εκατσα ποτε να δω τι μου εδωσαν και τι οχι δεν με ενοιαζε αλλωστε. Εγω ηθελα να ειμαι με τον αντρα μου απο εκει και περα, αφου δουλευαμε και οι δυο, μπορεσαμε και καναμε τα πραγματα που θελαμε.

Παντως το καλυτερο μου ηταν οταν η πεθερα μου ηρθε απο το εξωτερικο με ενα σωρο ρουχα για τα μωρα που θα γεννουσα (ουτε εκει εκατσα να εξετασω αν ηταν πιο οικονομικα. Και εγω ζουσα ενα διαστημα Αμερικη και οντως τα ρουχα ηταν πολυ πιο οικονομικα απο την Ελλαδα. Αν η νυφη μου ή οποιοσδηποτε αλλος εκανε λογο οτι πηρα ρουχα για τα μωρα τους επειδη ηταν οικονομικα, πραγματικα θα εκνευριζομουν πολυ).

Link to comment
Share on other sites

βεβαια μην εκπλαγεις αν δεις ενα 1000 ευρω ξαφνικο κ ουρανοκατεβατο δωρο απ τα πεθαρικα κ πας να δεις τον κοινο σας λογ/μο μειον 1000 την ιδια μερα!

 

εχει συμβει σε φιλη μου! δωρο γαμου. αμ πως!!!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ξερω γω?????το δωρο απο τα πεθερικα το θεωρω καπως κουτο!!!!

δλδ εσυ εστειλες προσκλητηριο για το γαμο????καταλαβες πως το λεω???? καποιος που θελει να δωσει κ να προσφερςι το κανει κ εκτος γαμου.εμενα η μητερα μου μου εδωσε 7000 στο γαμο κ η πεθερα μου μου ειπε ξερεις τα χρηματα που ειχα μαζαμενα για το γαμο τα ειχα δωσει στο γιο κ αντρα μου οταν τα χρειαστηκε στη δουλεια του.οκ!!!! παλι εμεις τα πηραμε , καταλαβες????

 

ισως να σου ειχε κανει δωρο εσενα καποιο κοσμημα σαν πεθερα ρπος νυφη.π.χ. σου πηρε τα εσωρουχα η τα παπουτσσια??????καποιες το κανουν καποιες οχι.εμενα δεν μου πηραν τιποτα αλλα ττου αντρα μου η μανα μου του πηρε ρολογακι 850 ευρω.καταλαβες ο κυριος!!!!!! κ ολα αυτα παλι σχετικα δλδ δε πεθανα κ απο την στεναχωρια μου που δεν μου πηρε δωρο στο γαμο.αυτα....;)

Link to comment
Share on other sites

κι εγω δεν το βρισκω σημαντικο να σου κανουν δωρο γαμου...

θελω να πω...οτι με καποιον τροπο θα συνεισεφεραν αλλα ξεχωριστο δωρο ουτε σε εμας εκαναν και οι δυο πλευρες...

Αλλωστε ηταν υπεραρκετα τα λεφτα που χαλασαν γι αυτον τον γαμο---τραπεζια,νυφικα,κοστουμια κλπ...

Δεν τον καναμε μονοι μας απο τις οικονομιες μας...

 

Οποτε δεν το θεωρω και κατι που μου ελειψε...!!

Link to comment
Share on other sites

εμάς ρε κορίτσια δεν ,μας έκαναν δώρο όυτε οι γονείς μου ούτε τα πεθερικά μου και να σας πω την αλήθεια ποτέ δεν το έιχα σκεφτεί έως να διαβάσω το ποστ..Αυτό που έκαναν ήταν να πληρώσουν το τραπέζι του γάμου 50 - 50.Μήπως τα ψιλοψειρίζεις?:rolleyes:Αστα πωρέ να μην σε χαλάνε!:lol:

Link to comment
Share on other sites

Ζωή, νομίζω ότι με παρεξήγησες, δεν με απασχολεί το ότι τα ρούχα που φέρνουνε είναι οικονομικά καθόλου μα καθόλου, εξάλλου είναι τέλεια, απλά εξηγώ γιατί κουβαλάνε ρούχα οι άνθρωποι από το εξωτερικό. Άσε που και μόνοι τους τα λένε πόσο οικονομικά είναι, αφού αφήνουν και τις τιμές επάνω για να μας το δείξουν (και όντως κορίτσια, καμία απολύτως σχέση με εδώ).

Ολυμπία όπως εσύ τα βλέπω τα πράγματα, όχι ότι συμφωνώ, θεωρώ ότι με αυτά που γίνονται εδώ κρεμόμαστε ακόμα περισσότερο από τις οικογένειές μας, αλλά τι να κάνω που αυτά βλέπω γύρω μου: πχ η γυναίκα που μου κρατάει τα παιδιά όταν είμαι στη δουλειά είναι μία γυναίκα φτωχή, έχει μια μικρή σύνταξη αυτή και ο άντρας της και δουλεύει και σ'εμένα. Ε, σας πληροφορώ ότι και το τραπέζι του γάμου για τον γιό της πληρώνει, και μαζεύει ευρώ το ευρώ 5000 εδώ και πόσο καιρό για να τους κάνει δώρο στον γάμο τους που θα γίνει το καλοκαίρι. Και γενικά γύρω μου αυτό βλέπω, να μου πεις μπορεί να έτυχε, και από αυτά που διαβάζω εδώ μάλλον όντως έτυχε, αλλά έτσι συνήθισα... Βέβαια όλο αυτό πάει και πακέτο με πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά παράπονα που έχω από τα πεθερικά μου....

Νικολ, όχι, κανένα δώρο είδικά για το γάμο δεν μου έκανε, και μάλιστα για το φόρεμα (γιατί δεν έβαλα νυφικό) μου είπε ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε καλό είναι να μην κάνουμε έξοδα για καινούργιο φόρεμα (μιλάμε για εισόδημα πάνω από 10.000 το μήνα τώρα....) και μου έδωσε ένα δικό της (αφόρετο λέει), κι εγώ το φόρεσα για να μην την προσβάλλω (μου είπε η μητέρα μου να παμε να πάρουμε ένα φόρεμα της προκοπής, αλλά δεν ήθελα να στενοχωρήσω την πεθερά, και το έχω μετανοιώσει γιατί καθόλου δεν μου πήγαινε...). Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε καθόλου.... Δεν έχω καμία ανάγκη από οικονομική βοήθεια, δεν είμαι φιλοχρήματη, δεν με ενδιαφέρουν τα δώρα-κάνω χαρά όταν μου κάνουν ένα δώρο, αλλά είμαι από τους ανθρώπους που πάντα εκπλήσσονται όταν τους κάνουν δώρο - απλά με πιάνει το παράπονο......

Α, και να τονίσω ότι εμείς δεν θέλαμε με τίποτα να γίνει θρησκευτικός γάμος, και το κάναμε μόνο και μόνο για το χατήρι της γιατί μας έπρηξε...

Link to comment
Share on other sites

Noμιζω οτι ο πεθερος μου πληρωσε το κρεβατι μας (κατι τετοιο δεν ειναι το εθιμο?) και μας εριξαν χρηματα στο κρεβατι που ειχαμε κανει.

Αυτα... Δεν εκατσα ποτε να δω τι μου εδωσαν και τι οχι δεν με ενοιαζε αλλωστε. Εγω ηθελα να ειμαι με τον αντρα μου απο εκει και περα, αφου δουλευαμε και οι δυο, μπορεσαμε και καναμε τα πραγματα που θελαμε.

Παντως το καλυτερο μου ηταν οταν η πεθερα μου ηρθε απο το εξωτερικο με ενα σωρο ρουχα για τα μωρα που θα γεννουσα (ουτε εκει εκατσα να εξετασω αν ηταν πιο οικονομικα. Και εγω ζουσα ενα διαστημα Αμερικη και οντως τα ρουχα ηταν πολυ πιο οικονομικα απο την Ελλαδα. Αν η νυφη μου ή οποιοσδηποτε αλλος εκανε λογο οτι πηρα ρουχα για τα μωρα τους επειδη ηταν οικονομικα, πραγματικα θα εκνευριζομουν πολυ).

Εσενα η πεθερα σου τα αγορασε, εμενα η δικια μου μαζεψε 3 τσαντες ρουχα απο τα παιδια(αγορια) της κορης της για να τα φερει να τα φορεσει οταν θα γεννιοταν το δικο μου παιδι(κοριτσι). Μεχρι και λουτροπετσετα που σκουπιζοντουσαν εφερε για να τη σκουπιζω! Εννοειται της τα επιστρεψαμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

Link to comment
Share on other sites

Δώρο από τα πεθερικά ε?

Μμμ, για να θυμηθώ. Τίποτα στον αρραβώνα, καλά δεν ήρθαν καν, τίποτα στον γάμο, τίποτα στην γέννηση των παιδιών, στην γιορτή μου θυμούνται κάθε 5-6 χρόνια να μου πουν χρόνια πολλά, όταν αγοράσαμε το σπίτι ήρθαν μετά από 4 μήνες να το δουν και φέρανε ένα μικρό γλαστράκι, τα Χριστούγεννα φέρανε στα παιδιά δώρο από μία σοκολάτα.. Να θυμηθώ κι άλλα? Φτωχοι, δεν είναι. Αν είμαστε τσακωμενοι? Όχι. Απλώς ο πεθερός μου έχει καβούρια στην τσέπη. Σιγά που θα σκάσω κιόλας. :D

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

 

 

 

TbSdp2.png

Link to comment
Share on other sites

Α, να εξαιρέσω την πεθερά μου, η οποία όλο και κάνα 50άρικο κρύβει από την σύνταξη και μας το δίνει για τα παιδιά, κρυφά από αυτόν, πρώτον για να μην την βρίσει και δεύτερον μπας και βγάλει κάνα φράγκο από την τσέπη του... Αλλά έχουν σκαλώσει τα άτιμα, είναι και τα καβούρια που σας έλεγα.:-D

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

 

 

 

TbSdp2.png

Link to comment
Share on other sites

Αlice σου ζητω συγνωμη. Καταλαβα λαθος.

Παντως κοριτσια ειλικρινα ειναι κριμα να μενουμε σε τετοια θεματα.

Ολοι μας εχουμε παραπονα, και εμεις και αυτοι. Λογικο δεν ειναι? Αλλα γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας για πραγματα που δεν εχουν νοημα.... Μπορει να ειναι ενταξει σε πραγματα πιο σοβαρα, να προσφερουν βοηθεια σε ουσιαστικα πραγματα.

Link to comment
Share on other sites

Μην κολλάς σε τέτοια θέματα.

Κόλλα στη φάση με το φόρεμα του γάμου,κόλλα στα υπόλοιπα παράπονα σου αλλά ποτέ σε οικονομικά ζητήματα.Δεν έφεραν δώρο,οκ.Μπορεί να θεώρησαν ότι σου έκαναν ''δώρο'' το φόρεμα του γάμου.Άσχετα που εσύ πιστεύεις ότι δεν σου ταίριαζε.Εμάς μας έκαναν πάρα πολλά δώρα και το γαμήλιο ήταν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να ''βουλώσουμε'' τις τρύπες.Ο πεθερός μου λόγω δουλειάς ταξιδεύει συχνά στπ εξωτερικό και μας έχει φέρει ουκ ολίγες φορές ακριβά δώρα.Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που έφερε τις προάλλες ειδικά σε εμένα τσάντα γνωστού σχεδιαστή.Πολύ προσωπικό δώρο και φάνηκε ότι ήθελε να με ευχαριστήσει.Σημασία έχει που λατρεύουν το παιδί μου.Η τσάντα δεν θα μου έλειπε,μπορούσα να την αγοράσω μόνη μου.Η μικρή μου δεν ενδιαφέρεται για τα δώρα που της κάνουν(από ρούχα,παιχνίδια μέχρι κοσμήματα)αλλά χαίρεται όταν ο παππούς της γίνεται το ''ντεντένι της'' και παίζουν ώρες ατελείωτες στο πάτωμα.Κατανοώ ότι η πίκρα σου δεν σχετίζεται με το δώρο ή την αξία των ρούχων αλλά είναι κάτι βαθύτερο.Μην ασχολείσαι.Δες τι κρύβεται πίσω από τα δώρα,μέσα στις καρδιές αυτών των ανθρώπων.Προπαντώς κατανόησε τους γιατι θα γίνεις και εσύ πεθερά κάποια μέρα.Όπως και η πεθερά σου ήταν νύφη.

byhrp3.png

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...