Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εξωσωματική στον Πιστοφίδη

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

Με ενδιαφέρει να μάθω πληροφορίες για τον κο Πιστοφίδη. Αν κάποια κοπέλα έχει κάνει εξωσωματική σε αυτόν ή γνωρίζει περιπτώσεις άλλων γυναικών, θα με βοηθούσε πολύ.

Εγώ έκανα μία πρώτη συνάντηση μαζί του (μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής σε άλλο κέντρο) και μου φάνηκε πολύ καλός, αλλά θα ήθελα και την άποψή σας.

Διαφημίσεις

Όχι είναι στο Γέννημα αλλά δεν ξέρω μήπως παλιά ήταν στο ΑΚΕΣΩ

παλια ο πιστοφιδης ηταν στην εμβρυογεννεσης μαζι με τον κ. μαστρομηνα.

το ιατρικο κεντρο ειναι απεναντι απο το μεγαρο του οτε κηφησιας και απο τα πιο καλα εχω παρα πολλα παραδειγματα για επιτυχιες εκει:-D

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

κορυφαιος, ήταν στο ΑΚΕΣΩ και τώρα στο γέννημα, που έχει άριστο εμβρυολογικο. χαμηλών τόνων και ανθρώπινος σου εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη και έχει παρα πολλες επιτυχίες. Δεν ξερω κάποια που να πήγε εκεί και τελικά να μην έμεινε έγκυος.

• 2 months later...
  • 5 months later...
Κορίτσια καλησπέρα,

Με ενδιαφέρει να μάθω πληροφορίες για τον κο Πιστοφίδη. Αν κάποια κοπέλα έχει κάνει εξωσωματική σε αυτόν ή γνωρίζει περιπτώσεις άλλων γυναικών, θα με βοηθούσε πολύ.

Εγώ έκανα μία πρώτη συνάντηση μαζί του (μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής σε άλλο κέντρο) και μου φάνηκε πολύ καλός, αλλά θα ήθελα και την άποψή σας.

με την δίκη μου εμπειρία που έχω από των γιατρό σου λέω ότι αυτό που θα σου πει είναι και έτσι πάρα πολλή καλός θα σε βοηθήσει παρά πολλή

Εγω για τον Πιστοφιδη.. λυπαμαι αν θα σας απογοητευσω αλλα δεν θα παω καλα λογια.Προσπαθουσαμε 4 χρονια με τον αντρα μου και δεν μας εβρησκαν τπτ.Ειχα κανει τα παντα .. σαλπιγγογραφια.. λαμπαροσκοπηση κλπ.Πηγα λοιπον και εκει... και κοιταξε τις εξετασεις μου με υφος και μου λεει."Μα καλα τοσοι γιατροι κανεις δεν ειδε οτι δεν παραγεις καλα ωαρια???''Αυτος λοιπον εδειξε απορημενος στους μαθητευομενους τις ορμονολογικες μου και συγκεκριμενα την τιμη της fsh που ομως ηταν μεσα στα φυσιολογικα ορια.Μου ειπε οτι ακομα και με εξωσωματικη μπορει να μην ειχα αποτελεσμα.Μετα με πηγε για υπερηχο και λεει " Βεβαια οι ωοθηκες σου φαινονται καλες αλλα αποκλειεται δεν μπορεις".Ελοιπον 3 μηνες μετα εμεινα φυσιολογικα!!!!!!!!!!!!!!!

Μου βρηκε κατι και καλα που δεν το ειχε βρει κανεις.Μου απεκλεισε σχεδον και την εξωσωματικη!!!Εγω επιασα φυσιολογικα!!!

Ελπιζω να σας λεει κατι αυτο!!

FvxMp3.png

Επισης να προσθεσω οτι ειχα κανει πριν εξωσωματικη με φυσικο κυκλο σε εναν αλλο με το δικο μου ωαριο και γονιμοποιηθηκε τελεια σε εμβρυο 8 διαιρεσεων ασχετα αν δεν πετυχε μετα.Και εκεινος ο γιατρος μου ελεγε να συνεχισουμε μονο με φυσικους κυκλους γτ παραγω πολυ καλα ωαρια.Τωρα ο Πιστοφιδης γτ μου τα ελεγε αυτα???Με θεωρησε ευκολη λεια γτ προσπαθουσα καιρο???Τοσο επιστημονας που ακομα και απο μια καλη τιμη στην fsh αυτος εβρησκε προβλημα???

Αυτα ειχα να πω γιαυτον και λυπαμαι αν αποθαρυνω καποια κοριτσια αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια!

FvxMp3.png

Διαφημίσεις

Εγω για τον Πιστοφιδη.. λυπαμαι αν θα σας απογοητευσω αλλα δεν θα παω καλα λογια.Προσπαθουσαμε 4 χρονια με τον αντρα μου και δεν μας εβρησκαν τπτ.Ειχα κανει τα παντα .. σαλπιγγογραφια.. λαμπαροσκοπηση κλπ.Πηγα λοιπον και εκει... και κοιταξε τις εξετασεις μου με υφος και μου λεει."Μα καλα τοσοι γιατροι κανεις δεν ειδε οτι δεν παραγεις καλα ωαρια???''Αυτος λοιπον εδειξε απορημενος στους μαθητευομενους τις ορμονολογικες μου και συγκεκριμενα την τιμη της fsh που ομως ηταν μεσα στα φυσιολογικα ορια.Μου ειπε οτι ακομα και με εξωσωματικη μπορει να μην ειχα αποτελεσμα.Μετα με πηγε για υπερηχο και λεει " Βεβαια οι ωοθηκες σου φαινονται καλες αλλα αποκλειεται δεν μπορεις".Ελοιπον 3 μηνες μετα εμεινα φυσιολογικα!!!!!!!!!!!!!!!

Μου βρηκε κατι και καλα που δεν το ειχε βρει κανεις.Μου απεκλεισε σχεδον και την εξωσωματικη!!!Εγω επιασα φυσιολογικα!!!

ρε κορίτσι μου έτσι μου λέει και μένα με την fsh πάρα πολύ καλεί ότι δεν παράγω καλά ωάρια και ότι δεν μπορώ να συλλάβω και μαλών μπένω στην εμμηνόπαυση από τα 40 γιατί έχω ανωμαλία στην περίοδο μου και έχω ήδη ένα παιδί με φυσιολογικό τρόπο και μου έχει αποκλείσει την εξωσωματική και ότι δεν κάνω άλλα παιδιά.

τώρα μου έβαλες ιδέες να πάω και κάπου άλλου εσύ που πήγες

ρε κορίτσι μου έτσι μου λέει και μένα με την fsh πάρα πολύ καλεί ότι δεν παράγω καλά ωάρια και ότι δεν μπορώ να συλλάβω και μαλών μπένω στην εμμηνόπαυση από τα 40 γιατί έχω ανωμαλία στην περίοδο μου και έχω ήδη ένα παιδί με φυσιολογικό τρόπο και μου έχει αποκλείσει την εξωσωματική και ότι δεν κάνω άλλα παιδιά.

Καλημερουδια.Ναι ετσι μου ειχε πει.Ηταν ο μοναδικος που μου ειχε πει ετσι.Και η τιμη της fsh μου ηταν υψηλα αλλα μεσα στα φυσιολογικα ορια.Φυσικα μου ειχε πει οτι μονο με εξωσωματικη μπορω να κανω παιδια .. μου απεκλειεσε τελειος την φυσιολογικη συλληψη αλλα και με εξωσωματικη δεν θα ηταν σιγουρο οτι θα εχω αποτελεσμα!!!

Εγω παντως δεν τον εμπιστευομαι καθολου γτ εφοσον εχει κεντρο εξωσωματικης σε σπρωχνει προς τα εκει.Και ποσο μαλλον εσυ που εχεις ηδη ενα παιδακι με φυσιολλογικη συλληψη.

Εκανα λοιπον φυσικο κυκλο στον Παναγιωτη Ψαθα!Ασχετα αν δεν πετυχε σε εμενα .. μια φιλη μου με πηγε εκει που επιασε με εξωσωματικη αμεσως.Ηταν πολυ ευχαριστημενη.. προσιτος παρα πολυ στις τιμες.. οχι σαν τον πιστοφιδη που πληρωνεις 130 (τοτε) τη φορα.Μπορεις να διαβασεις γιαυτον εχει σχετικο ποστ εδω.

Παντως καλο ειναι να το καλοσκεφτεις με τον Πιστοφιδη ειδικα που σου λεει οτι εχεις το ιδιο θεμα που ειχα και εγω που τελικα δεν ισχυει!

FvxMp3.png

Καλημερουδια.Ναι ετσι μου ειχε πει.Ηταν ο μοναδικος που μου ειχε πει ετσι.Και η τιμη της fsh μου ηταν υψηλα αλλα μεσα στα φυσιολογικα ορια.Φυσικα μου ειχε πει οτι μονο με εξωσωματικη μπορω να κανω παιδια .. μου απεκλειεσε τελειος την φυσιολογικη συλληψη αλλα και με εξωσωματικη δεν θα ηταν σιγουρο οτι θα εχω αποτελεσμα!!!

Εγω παντως δεν τον εμπιστευομαι καθολου γτ εφοσον εχει κεντρο εξωσωματικης σε σπρωχνει προς τα εκει.Και ποσο μαλλον εσυ που εχεις ηδη ενα παιδακι με φυσιολλογικη συλληψη.

Εκανα λοιπον φυσικο κυκλο στον Παναγιωτη Ψαθα!Ασχετα αν δεν πετυχε σε εμενα .. μια φιλη μου με πηγε εκει που επιασε με εξωσωματικη αμεσως.Ηταν πολυ ευχαριστημενη.. προσιτος παρα πολυ στις τιμες.. οχι σαν τον πιστοφιδη που πληρωνεις 130 (τοτε) τη φορα.Μπορεις να διαβασεις γιαυτον εχει σχετικο ποστ εδω.

Παντως καλο ειναι να το καλοσκεφτεις με τον Πιστοφιδη ειδικα που σου λεει οτι εχεις το ιδιο θεμα που ειχα και εγω που τελικα δεν ισχυει!

καμία φορά κάθομαι και σκέπτομαι τι είναι αυτό που μας κάνει τόσο δυνατές και αντέχουμε τόσα και τόσα το μητρικό φίλτρο δεν ξέρω πάντως ξέρω ένα ότι θα έκανα τα πάντα να ξανά γίνω μάνα. εγώ πλήρωσα 150.

Δεν έχω εμπειρία εξωσωματικής αλλά είχα παει 2 φορες στον Πιστοφίδη για άλλο θέμα. Στην 2η επίσκεψη μου είπε να βιαστώ να μείνω έγκυος γιατί πολύ πιθανον να μην μπορώ. Επειδή εμένα σαν άνθρωπος δεν μου ταίριαζε, μου φάνηκε αρκετά ψυχρός και απρόσωπος, και επιπλέον με άγχωσε με τον τρόπο κι τα λεγόμενά του, πήγα και στον τωρινό μου γυναικολόγο για 2η γνώμη. Μετά τον υπέρηχο μου είπε τα εντελώς αντίθετα από τον Πιστοφίδη και ότι δεν έχω κανένα εμπόδιο για να μείνω έγκυος. Για του λόγου το αληθές δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να μείνω έγκυος (δόξα τω Θεό). Τώρα ο Πιστοφίδης γιατί μου τα έλεγε αυτά δεν ξέρω. Πάντως ότι έχει επιτυχίες στην εξωσωματική και είναι "όνομα' είναι γνωστό. Γι'αυτό το λόγο έχει πάααρα πολύ κόσμο και μεγάλη αναμονή.

Διαφημίσεις

καλημερα....εγώ θα προτιμούσα να είμαστε λιγο πιο διακριτικοί σε αυτά που λέμε....και όλες οι περιπτώσεις δεν είναι το ίδιο και φυσικά δεν είμαστε και γιατροί......δεν μπορείς να ξέρεις την ιατρική ορολογία.......επίσης λάθη γινονται πολλά.....

δεν ειστε οι μοναδικές περιπτώσεις που δεν πέτυχε η εξωσωματική ή μείνατε έγκυος με τον φυσικό τρόπο.....

καλό ειναι πάντα να πέρνουμε και 2 και 3 γνωμη......και αυτό για να εστιασουμε στο προβλημα μας και να αποκλεισουμε τις πιθανότητες λάθους....

δεν θα μπω στην διαδικασία να κρινω τον Πιστοφιδη διότι η εμπειρία που έχω απο εκεινον ειναι οτι ειναι ο γυναικολόγος μου... και γέννησα με καισαρική χωρίς κανένα πονο μετά την γέννα την δευτερη μερα ηδη έκανα βόλτα χωρις καμια παρενεργεια... σε αντιθεση με τις υπόλοιπες κοπέλες που είμασταν μαζί στο θαλαμο είχαν πολυ πονο και οι παυσίπονες πηγαιναν συννεφο....η μια μαλιστα σηκώθηκε την ημερα που εγω εφευγα.....

επίσης ξέρω οτι χειρουργησε την πεθερά μου πολλά χρονια πριν με ολική αφαιρεση μητρας και δεν πήρε λεφτά.....διότι εκείνη την περίοδο δεν μπορούσαν να πληρωσουν την εγχειρηση.......

τώρα στην δική σας περίπτωση δεν γνωρίζω καν την διαδικασία....

α....μια φίλη μου που απο μόνη της μου ζήτησε να επισκεφτει τον Πιστοφιδη η οποια έχει πολυ μικρο αριθμό ωαριων ενώ ο Πάντος ηθελε να την βάλει χειρουργειο γιατι και καλά είχε καρκίνο.... ο Πιστοφίδης της ειπε αρχικά να προσπαθήσει φυσιολογικά και να πάει και σε άλλους γιατρούς......εκεινη πήγε σε αλλους 5 όλοι της ειπαν τα ίδια πραγματα οσον αφορά το προβλημα της....απλά η φιλη μου για προσωπικούς της λόγους δεν εκανε κάποια προσπάθεια......και φυσικά μετα από 3 χρόνια ίσως και περισσότερο να δημιουργηθηκε προβλημα.....

οπότε όλες οι περιπτώσεις ειναι διαφορετικές..........καλό θα σου κάνει να πάς και αλλού και όχι κακό......

1129643tvsq1yiqpw.gif

Δεν έχω εμπειρία εξωσωματικής αλλά είχα παει 2 φορες στον Πιστοφίδη για άλλο θέμα. Στην 2η επίσκεψη μου είπε να βιαστώ να μείνω έγκυος γιατί πολύ πιθανον να μην μπορώ. Επειδή εμένα σαν άνθρωπος δεν μου ταίριαζε, μου φάνηκε αρκετά ψυχρός και απρόσωπος, και επιπλέον με άγχωσε με τον τρόπο κι τα λεγόμενά του, πήγα και στον τωρινό μου γυναικολόγο για 2η γνώμη. Μετά τον υπέρηχο μου είπε τα εντελώς αντίθετα από τον Πιστοφίδη και ότι δεν έχω κανένα εμπόδιο για να μείνω έγκυος. Για του λόγου το αληθές δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να μείνω έγκυος (δόξα τω Θεό). Τώρα ο Πιστοφίδης γιατί μου τα έλεγε αυτά δεν ξέρω. Πάντως ότι έχει επιτυχίες στην εξωσωματική και είναι "όνομα' είναι γνωστό. Γι'αυτό το λόγο έχει πάααρα πολύ κόσμο και μεγάλη αναμονή.

Ναι ειναι αρκετα γνωστος .. γιαυτο πηγα και εγω εκει μιας και προσπαθουσαμε 4 χρονια τοτε.Παντως παρατηρω οτι δεν εβγαλε μονο εμενα αχρηστη με τοση ευκολια και πραγματικα μου κανει εντυπωση.Γιατι οκ λεω μπορει να ετυχε μονο σε εμενα να το πει αλλα και εσενα και σε αλλη μια κοπελα που εγραψε πιο πανω της ειπε ακριβως το ιδιο!Ευκολα σπρωχνει στην εξωσωματικη να κερδισει και το κεντρο του.

Τωρα οσον αφορα την διακριτικοτητα που λεει μια αλλη κοπελα να εχουμε .. απο τη στιγμη που καποιος αναζητει την εμπειρια μας εμεις την καταθετουμε.Και προφανως οι εμπειριες μας δεν ειναι παντα θετικες.Καλο ειναι να λεμε και τα αρνητικα γιατι τα βιωσαμε.Το να χαιδευουμε τα αυτια σε ενα τοσο σηματικο θεμα που εχει τοσο μεγαλο κοστος οικονομικο και ψυχολογικο ειναι κριμα!

Να χαιρεσαι το παιδακι σου κοπελα μου!

FvxMp3.png

• 10 months later...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ,ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 31 ΧΡΟΝΩΝ,ΣΤΑ 23 ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗ,ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΣΤΑ 26 ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΙΜΟΤΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΝΩ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑ ΤΥΧΑΙΑ(ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ)ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 2 ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΩΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΙΣΗ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΙΣΗ ΟΩΘΗΚΗ..ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ (ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ)ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΛΑ 5 ΜΗΝΩΝ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΜΟΥ,ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΠΕΤΑΓΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ....ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΘΕΟ ΜΟΥ?ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ?ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ?ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΜΕΣΩΣ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ??ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΩΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ,ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ....ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ...ΚΡΙΜΑ...

Φίλη μου έκανε την 1η εξωσωματική και έπιασε με την μία αλλά έπαθε υπερδιέγερση από τα φάρμακα και νοσηλεύτηκε πολλές μέρες στο νοσοκομείο...δεν ξέρω...δεν έπρεπε να την παρακολουθεί πιο στενά;

Μετά μετέφερε 3 κατεψυγμένα και έμεινε έγκυος σε 3δημα, έκανε μείωση και τώρα έχει δίδυμα, δεν έχει γεννήσει ακόμα.

Αυτή βέβαια είναι ευχαριστημένη και ας πέρασε τόσα...

Εγώ δεν πήγα σε αυτόν, παρόλο που μου τον σύστησε και πήγα στον Μαντούδη. Αυτά, δεν ξέρω άλλα....

ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ??ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΛΑ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ???

μια γνωστή μου έκανε εξωσωματική στον πιστοφίδη και πέτυχε με την πρώτη. Μάλιστα έβαλαν μόνο δύο γιατί της είπε ότι δεν είχε πρόβλημα- πιο πολύ ήταν ψυχολογικό που δε μπορούσε φυσιολογικά.

ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ??ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΛΑ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ???

ναι, το είπα...αυτή ήταν ευχαριστημένη απόλυτα, απλά εγώ φοβήθηκα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...